To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

josie - 01-04-2010, 09:31

Kup sobie smar silikonowy w spray'u i psiknij w prowadnice po bokach gdzie szyba jeździ, efekt murowany. Ten smar jest też dobry do zamków, szyberdachów itp.
Owczar - 01-04-2010, 10:18

Wszyc, widzę, że działasz ostro :D Mam nadzieję, że w tym roku na zlocie będziesz :D
Wszyc - 01-04-2010, 13:36

na 99% będę :D jak nie dojadę sam to w razie co będzie mnie holował kolega co ma pajero :D ale myślę że misiu da rade :P wezmę z 5 litrów oleju na drogę z 3 paski od alternatora i pełny bagażnik narzędzi i chyba damy rade :P
Wszyc - 03-04-2010, 16:12

Taka wiosenna fotka mojego miśka na parkingu i mojego ojca nysy :P

wojtas - 03-04-2010, 17:43

Wszyc napisał/a:
likwidacja wszelkich nawet małych ognisk rdzy w środku ale tak porządnie na lata

Wszyc napisał/a:
Potem następnym celem będzie pozbycie się każdej kropki rdzy z podwozia

Ruda to najgorsza zmora :doubt: . Stary trzymam kciuki byś dał rade się z nią uporać. Trzeba mieć mega zapał by, nie zrazić się kolejnym ogniskiem rdzy. Ja jak widzę rudą to szlak mnie trafia :x .

Wszyc - 03-04-2010, 17:54

Już mam 80% prac skończone :) zlukaj pierwsze fotki w temacie to zobaczysz przez co już przeszedłem :) całe progi wymienione i pół przodu :) ale dzięki za miłe słowa :P
Wszyc - 03-04-2010, 20:32

Po małych pracach w photoshopie trochę na odwal robota ale w końcu zdecydowałem jaki kolor i styl felg będę chciał do misia ale jeszcze długa droga nim się takich dorobię na razie marzenia :D

wielu się nie spodoba bo wiem że jest moda na całe czarne ale co tam :P precz z systemem :finga:

Fajnie być nie modnym :P :twisted:

robertdg - 03-04-2010, 20:45

Wszyc, musze przyznać że VT na wysokim poziomie, elegancko, zbieraj kasiure na nowe buty :D
idas - 03-04-2010, 21:55

Felgi spoko, ja jednak wolałbym takie same ale z prostymi ramionami nie powyginanymi:] Konserwatystą jestem:] a kolor jak najbardziej ok, też mi nie leżą czarne, mało wyraziste są, a alu ma się rzucać w oczy:]
jacek11 - 04-04-2010, 13:05

Wszyc napisał/a:
wielu się nie spodoba bo wiem że jest moda na całe czarne ale co tam :P precz z systemem :finga:

Czarne by zginęły przy tym kolorze auta :) Kiedyś podobały mi się białe,ale kontrast by był zbyt ostry :idea:

Wszyc - 04-04-2010, 23:40

nie no czarne nie wchodziły od razu w grę jedyna jeszcze rozpatrywana opcja to

ale oficjalnie odpadła możecie pisać co chcecie i tak wolę białe :D

bieniak - 05-04-2010, 00:19

no taki kolorek fajny :) :)fajnie by to wyglądało:) a może pomyśl nad czymś takim

to są felgi z poprzedniego auta i nie o nie mi tu chodzi, tylko o efekt kolorów czarne środki,cienie na obręczy i szary od zewnątrz:):) daje fajny efekt:):)a na tych felgach co pokazałeś chyba fanie by wyglądało:)

j-rules - 05-04-2010, 00:43

Cytat:
Po małych pracach w photoshopie trochę na odwal robota ale w końcu zdecydowałem jaki kolor i styl felg będę chciał do misia ale jeszcze długa droga nim się takich dorobię
dorób dekielki do VT i bedzie git :D ogolnie pozytyw, chociaz dosc odwaznie! pzdr
robertdg - 05-04-2010, 10:19

Wszyc, polerowane ALU.
Wszyc - 05-04-2010, 13:07

żadnych dekielków :D pure JDM musi być zagięte do środka lub coś na wzór OZ chrono :P żadnych europejskich i amerykańskich krojów żadnych rantów itp :)

Tylko JDM :twisted: