Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
josie - 01-04-2010, 09:31
Kup sobie smar silikonowy w spray'u i psiknij w prowadnice po bokach gdzie szyba jeździ, efekt murowany. Ten smar jest też dobry do zamków, szyberdachów itp.
Owczar - 01-04-2010, 10:18
Wszyc, widzę, że działasz ostro Mam nadzieję, że w tym roku na zlocie będziesz
Wszyc - 01-04-2010, 13:36
na 99% będę jak nie dojadę sam to w razie co będzie mnie holował kolega co ma pajero ale myślę że misiu da rade wezmę z 5 litrów oleju na drogę z 3 paski od alternatora i pełny bagażnik narzędzi i chyba damy rade
Wszyc - 03-04-2010, 16:12
Taka wiosenna fotka mojego miśka na parkingu i mojego ojca nysy
wojtas - 03-04-2010, 17:43
| Wszyc napisał/a: | | likwidacja wszelkich nawet małych ognisk rdzy w środku ale tak porządnie na lata |
| Wszyc napisał/a: | | Potem następnym celem będzie pozbycie się każdej kropki rdzy z podwozia |
Ruda to najgorsza zmora . Stary trzymam kciuki byś dał rade się z nią uporać. Trzeba mieć mega zapał by, nie zrazić się kolejnym ogniskiem rdzy. Ja jak widzę rudą to szlak mnie trafia .
Wszyc - 03-04-2010, 17:54
Już mam 80% prac skończone zlukaj pierwsze fotki w temacie to zobaczysz przez co już przeszedłem całe progi wymienione i pół przodu ale dzięki za miłe słowa
Wszyc - 03-04-2010, 20:32
Po małych pracach w photoshopie trochę na odwal robota ale w końcu zdecydowałem jaki kolor i styl felg będę chciał do misia ale jeszcze długa droga nim się takich dorobię na razie marzenia
wielu się nie spodoba bo wiem że jest moda na całe czarne ale co tam precz z systemem
Fajnie być nie modnym
robertdg - 03-04-2010, 20:45
Wszyc, musze przyznać że VT na wysokim poziomie, elegancko, zbieraj kasiure na nowe buty
idas - 03-04-2010, 21:55
Felgi spoko, ja jednak wolałbym takie same ale z prostymi ramionami nie powyginanymi:] Konserwatystą jestem:] a kolor jak najbardziej ok, też mi nie leżą czarne, mało wyraziste są, a alu ma się rzucać w oczy:]
jacek11 - 04-04-2010, 13:05
| Wszyc napisał/a: | wielu się nie spodoba bo wiem że jest moda na całe czarne ale co tam precz z systemem |
Czarne by zginęły przy tym kolorze auta Kiedyś podobały mi się białe,ale kontrast by był zbyt ostry
Wszyc - 04-04-2010, 23:40
nie no czarne nie wchodziły od razu w grę jedyna jeszcze rozpatrywana opcja to
ale oficjalnie odpadła możecie pisać co chcecie i tak wolę białe
bieniak - 05-04-2010, 00:19
no taki kolorek fajny :)fajnie by to wyglądało:) a może pomyśl nad czymś takim
to są felgi z poprzedniego auta i nie o nie mi tu chodzi, tylko o efekt kolorów czarne środki,cienie na obręczy i szary od zewnątrz:):) daje fajny efekt:):)a na tych felgach co pokazałeś chyba fanie by wyglądało:)
j-rules - 05-04-2010, 00:43
| Cytat: | | Po małych pracach w photoshopie trochę na odwal robota ale w końcu zdecydowałem jaki kolor i styl felg będę chciał do misia ale jeszcze długa droga nim się takich dorobię | dorób dekielki do VT i bedzie git ogolnie pozytyw, chociaz dosc odwaznie! pzdr
robertdg - 05-04-2010, 10:19
Wszyc, polerowane ALU.
Wszyc - 05-04-2010, 13:07
żadnych dekielków pure JDM musi być zagięte do środka lub coś na wzór OZ chrono żadnych europejskich i amerykańskich krojów żadnych rantów itp
Tylko JDM
|
|
|