To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

stary alfer - 03-11-2007, 14:26

FRYZZ pod Kerfurem na Milczańskiej dzi¶ po 11.00??
stary alfer - 06-11-2007, 19:41

ERNEST_SZCZECIN, znowu ja muszę pisać? :D

15.05, dzi¶ pod gmachem Poczty przy ulicy Dworcowej. Sympatyczna wymiana wymachów rękami oraz szerokich u¶miechów :D

Pozdrawiam

Anonymous - 07-11-2007, 09:19

Wczoraj (wtorek), po godz.19:00, namierzony czarny eclipse 1G na podziemnym parkingu Galaxy.
Ciekawa jestem czy to klubowy ...

Anonymous - 11-11-2007, 12:58

Pozdrawiam fioletowego (chyba ;) ) Galanta EA w sedanie widzianego wczoraj (sobota) ok. 14 na rogu Taczaka i Łukasińskiego.
Anonymous - 12-11-2007, 20:39

Dzis o 15:00 Majka rekin kombi u mnie pod praca - dyrekcja Zakladu Wodociagow i Kanalizacji na Golisza. Czyzbys zalegal z oplatami za wode :?: :wink: :lol:
Anonymous - 12-11-2007, 22:18

mi¶ starego alfera widziany standardowo pod poczta na dworcowej:)
Rafal_Szczecin - 12-11-2007, 23:00

seventy7 :D na krzywoustego :D trabniecie i pomachanie reka :)
Anonymous - 12-11-2007, 23:01

Dominik za sterami swojego Gala z Rafim w roli pasażera namierzony na Bramie Portowej - a w zasadzie to oni namierzyli mnie jak jechałem z żonk± :D Było machanie, tr±bienie klaksonem i mruganie ¶wiatłami :mrgreen: Jak zwykle miło spotkać dwie spontaniczne mordki braci prawie-bliĽniaków.
arekp - 15-11-2007, 22:17

A ja dzis od Narutowicza scigalem slicznotke w czapeczce ;-) Zostala uchwycona na Mieszka I-go ... chcialem z nia poflirtowac na swiatlach, zaprosic na kawe i takie tam, ale sie wykrecila ze do meza jedzie ;)

Klaniam sie nisko i do kolejnego sympatycznego spotkania :-)

kaleos - 17-11-2007, 13:38

simones, 12:40 róg jagielonskiej i bohaterow
Anonymous - 17-11-2007, 22:51

kaleos napisał/a:
simones, 12:40 róg jagielonskiej i bohaterow

Raczej malo prawdopodobne, bo od 7-21 bylem w Koszalinie, ale widzialem kiedys w tych okolicach zaparkowanego prawie idenycznego rekina jak moj - ten sam kolor i nadwozie :wink:

Anonymous - 20-11-2007, 16:41

arekp napisał/a:

A ja dzis od Narutowicza scigalem slicznotke w czapeczce Zostala uchwycona na Mieszka I-go ... chcialem z nia poflirtowac na swiatlach, zaprosic na kawe i takie tam, ale sie wykrecila ze do meza jedzie

Klaniam sie nisko i do kolejnego sympatycznego spotkania

Tak i znowu się spotkali¶my i to praktycznie w tym samym miejscu. Bardzo miła pogawędka odbyła się na ¶wiatłach, a potem pod samym Tesco. I do zobaczenia... zapewne znowu tam gdzie zwykle , chyba że trafisz na spota

phot napisał/a:

Liczylem ze zrobie Clipsowi i Cari jakies zdjatka rozwodowe a tu nic;)

Nic straconego, możemy zrobić zjęcia mi¶ków na najbliższym spocie (no niekoniecznie rozwodowe hehe). Tylko ubierz się ciepło tym razem.

Anonymous - 27-11-2007, 15:58

dzi¶ miłe spotkanko z Simonesem na Ku Słońcu.... szkoda że sie tak ¶pieszyłem ale co się odwlecze to nie uciecze :D

[ Dodano: 27-11-2007, 23:24 ]
Simones napisał/a:
Dzis o 15:00 Majka rekin kombi u mnie pod praca - dyrekcja Zakladu Wodociagow i Kanalizacji na Golisza. Czyzbys zalegal z oplatami za wode :?: :wink: :lol:

nieee żonę na prawko na egzamin zapisywałem .... widziałem twojego rekina :) ale nie było komu pomachać :)

Anonymous - 28-11-2007, 01:13

Hyhy nie sposob pomylic MAJKa rekina z innym, dzieki "tabliczce znamionowej" - "MAJK" na tylnej klapie, a prawde mowiac to gonilem Cie od ronda, bo musialem sprawdzic coz za postac sie skrywa w jedynym slusznym autku :D i dopiero jak dojezdzalem, to blysnal mi znajomo brzmiacy nick i wszystko stao sie jasne.
Thx za info o prawym stopie - juz wymieniona i powodzenia dla zonki!
Pozdro!

Anonymous - 29-11-2007, 23:18

Dzi¶ przed 21:00 standardowo -parking pod Tesco i arekp - już nie liczę ile razy się tam spotkali¶my. ¦ledzi mnie chyba haha.