[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA] Spoiler w sedanie
eremita - 13-08-2014, 08:59
R.A.T napisał/a: | eremita, Jest wtorek, czekam na fotkę misiaka z tym spoilerem ! Ty dzisiaj odbierasz, ja dzisiaj odstawilem. :/. |
Kurde mechanik miał rwę kulszową i gal będzie dopiero jutro
Kod: | Znajdzie się taki w Polsce ? Bo szczerze mówiąc szukałem już takiego i powiem wam, że równie ciężko jak ze spoilerem oryginalnym od mitsu. Szukać na alledrogo, czy macie jakieś inne stronki ? |
Wpisz na alledrogo ''accord spoiler'' to ci wyskoczy kilka
Kod: | trzeba przerobić lekko stopę mocowania |
Co konkretnie trzeba tam przerobić
Stówa - 14-08-2014, 12:58
Mój Misiek dotarł już rano do domu, czekamy na Twojego !
eremita - 14-08-2014, 21:50
Byłem u mechanika samochód zostawiłem bo czeka na część ale korzystając z okazji spoiler przymierzyłem.
Nie jest to ori Vr ale spełnił moje oczekiwania tylko trzeba lekko podpiłować stopki
WreX - 14-08-2014, 22:14
eremita, robi robotę, koniecznie pokaż w kolorze, ile za niego dałeś ?
milo - 14-08-2014, 22:18
eremita napisał/a: | trzeba lekko podpiłować stopki |
Bardziej nadlać na stopki jak podpiłujesz może spolier dotykać do błotnika
eremita - 14-08-2014, 22:41
WreX napisał/a: | eremita, robi robotę, koniecznie pokaż w kolorze, ile za niego dałeś ? |
Wstawię fotkę jak będzie gotowy
250zł razem z kompletną klapą, teraz tylko muszę pogonić klapę
Kod: | Bardziej nadlać na stopki :shock: jak podpiłujesz może spolier dotykać do błotnika |
Może masz rację, majster będzie wiedział co zrobić by było dobrze.
Stówa - 16-08-2014, 10:34
No wyglada elegancko, kumple też się jaraja! Robi robotę ! Mi wczoraj gosciu Misiaka rozwalił na skrzyżowaniu we Wrocławiu. :/ Na szczęście wszyscy przeżyli i w sumie nikomu nic się specjalnie nie stało, ale Misiek na lawecie wrócił do domu...
eremita - 16-08-2014, 12:32
R.A.T napisał/a: | Mi wczoraj gosciu Misiaka rozwalił na skrzyżowaniu we Wrocławiu. :/ Na szczęście wszyscy przeżyli i w sumie nikomu nic się specjalnie nie stało, ale Misiek na lawecie wrócił do domu... |
Ważne że wszyscy cali.
Ale że na lawecie to mocno dostał
Stówa - 30-08-2014, 01:52
eremita, Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z lakierki !
eremita - 31-08-2014, 14:38
R.A.T napisał/a: | eremita, Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z lakierki ! |
Przez opieszałość mechanika w moje miejsce wskoczył u lakiernika inny samochód, dopiero do lakiernika daje koło 11 więc będzie gotowy na koniec września
Stówa - 01-09-2014, 00:57
To mój już chyba wróci z ojomu, wraz z nowym spoilerem.
eremita - 01-09-2014, 07:56
R.A.T napisał/a: | To mój już chyba wróci z ojomu, wraz z nowym spoilerem. |
To zaraz wsadzaj fote
Kupiłeś ten co ja od Civic coupe? ile dałeś?
Stówa - 02-09-2014, 21:53
eremita napisał/a: |
To zaraz wsadzaj fote
Kupiłeś ten co ja od Civic coupe? ile dałeś? |
Jeszcze nie kupowałem, na razie musimy podjąć decyzję o opłacalności naprawy, drugie oględziny itd, a potem zamawiam spoiler, ale raczej od Accorda. mam 2.4 GDI nie ma co dawać parapetu z EVO
temen - 03-09-2014, 01:34
Ja zasugeruje tylko ostrożność z orginalnym spoilerem.
Znalazłem klapę ze spoilerem, wszystko oryginały, stan ponoć igła, spoiler sygnowany logo mitsu..
Ale facet sprzedał już komuś światło stopu. Na allegro nie ma, na ebayu nie ma, a serwis mitsubishi za światełko spoilerowe stopu życzy sobie.. 470zł.
Chyba wole spoiler od hondy.
Anonymous - 10-09-2014, 23:14
Ludzie poratujcie. Po przyciemnianiu tylnej szyby w zakładzie chyba zapomnieli podpiąć mi te światło stopu za szybą. Gdzie znajduje się ta kostka ?
|
|
|