Świętokrzyskie - Zbierzmy Sie
Anonymous - 16-03-2011, 13:49
Ahoj i ode mnie ! Tez bym chcial juz na jakis spot sie wybrac ale mam pewne problemy z galantem... Dokladniejszy odpis problemu na forum galantow hehe a co do spotu to ustalcie jakis termin ja postaram sie przy galu posiedziec 25godz/h zrobic go i wpasc
Havoc - 19-03-2011, 09:08
No kurka ładnie. A mój co-worker ucieka do UK i będę od środy robił po 12h/7dni w tyg. ;] Do czasu znalezienia nowego pracownika odpadam (w niedzielę też pracuję, uroki galerii handlowej ;/ )
os12 - 19-03-2011, 16:51
W okresie 29.05-01.06 wraz z familią będziemy przejazdem po waszej pięknej krainie m.in: Opatów,Pacanów, Kurozwęki, Ujazd,Bałtów, Sandomierz i Baranów Sandomierski to może uda mi się z kimś z Was spotkać na trasie lub na spocie o ile w tym terminie jakiś zorganizujecie
pozdrawiam
Andrzej vel os12
Spox_2 - 23-03-2011, 00:33
Coś zaczyna się dziać, bo jest jakakolwiek aktywność w rejonie świętokrzyskim !
Dla mnie każda pora może być dobra, ale długi weekend majowy spędzamw rodzimych stronach, a więc będę nie obecny od 29.04.2011r. do 02.03.2011r. W póżniejszym terminie jak najbardziej
Havoc - 04-04-2011, 13:44
No i co Panowie? Kiedy ten spot robimy Co powiedzie na piątek?
Spox_2 - 15-04-2011, 01:28
Havoc napisał/a: | No i co Panowie? Kiedy ten spot robimy Co powiedzie na piątek? |
To nie takie easy jak widzisz ;p
Każdemu musi pasować...a kolejna sprawa to fakt iż każdy musi zobaczyć ten temat i wiedzieć co i jak.
Zapewne coś wyjdzie w połowie maja...może wczesniej...
Czas zweryfikuje moje słowa
kamir - 15-04-2011, 08:17
Jestem chętny na spot, tylko muszę wiedzieć jakiś tydzień wcześniej
Havoc - 15-04-2011, 08:32
Zważywszy na to że od 2lat nie udało mi się z Wami spotkać to coś o tym wiem
P.S. Dlaczego nie wysyłać wiadomości do userów regionalnych o ew. spotach? No bo chyba się da przefiltrować i samemu świętokrzyskiemu dać znać, prawda?
Spox_2 - 15-04-2011, 08:44
Havoc napisał/a: | Zważywszy na to że od 2lat nie udało mi się z Wami spotkać to coś o tym wiem
P.S. Dlaczego nie wysyłać wiadomości do userów regionalnych o ew. spotach? No bo chyba się da przefiltrować i samemu świętokrzyskiemu dać znać, prawda? |
To ja miałem farta ze spotem jaki odbył się rok temu
Coctooz'a trzeba pocisnąć aby ogarnął sprawy techniczne i może co z tego wyjdzie
cactooz - 15-04-2011, 23:13
Ja przyznaję się bez bicia dawno nie zaglądałem. Macie moje gg jak się uzbiera ze 3 osoby to dajcie znać wyślę masówkę i możemy sie zbierać, ja moją Francą też wpadnę.
mystek - 19-04-2011, 18:49
Zapraszam do głosowania odnośnie mega zlotu - http://forum.mitsumaniaki...p=862397#862397
Anonymous - 20-04-2011, 15:23
Ladies And Gantleman!! Powielam posta bo wydaje mi sie ze to dobra opcja przynajmniej dla umierającego Świętokrzyskiego Mi misiek zipnął ostatnim tchem niedawno ale reanimacja trwa dlatego srednio mam czas na zycie forumowe a juz nie mówiąc o spotowym...; ale czytam caly czas i widze troche nowych "twarzy" (heh) takze jak napisze zebysmy ruszyli d... i przynajmniej zaglosowali albo ogarneli jakiegos spota to chyba nie zostane okrzyczany za wulgarne, dosłowne, ostre wyrazanie swoich twierdzen
Ps. http://forum.mitsumaniaki...p=862397#862397
os12 - 09-05-2011, 14:57
Witam szanownych Kolegów i Koleżanki z woj.świętokrzyskiego .
Ponawiam zapytanie bo jakaś martwa cisza na waszym forum regionalnym panuje
W dniach 29 maja -do 1 czerwca wybieram się z rodzinką w Wasze strony w mała trasę objazdową: Pacanów,Szydłów, Kurozwęki,Ujazd, Opatów, Bałtów, Ćmielów, Zawichost, Sandomierz, Baranów Sandomierski.
Doradzcie co i gdzie warto zobaczyć zwłaszcza z 4- letnim szkrabem ?
A może się załapiemy na jakiegoś Waszego Spota regionalnego ???
pozdrawiam
Andrzej vel os12
drtymf - 09-05-2011, 15:11
W Ujeździe standard - zamek nic tam więcej nie ma
W Opatowie trasa podziemna jest fajna jeśli jeszcze jest otwarta.
W Ćmielowie koło drogi na stadion są fajne ruiny starego bodajże młyna.
Bałtów dla młodego to będzie wypas chociaż w sumie dla mnie to trochę przereklamowane
Jeśli uda Ci się trasę wyznaczyć w miarę proponowałbym jeszcze Iłżę - ruiny co prawda jak każde inne ale widok z baszty bardzo fajny.
rysiul - 09-05-2011, 18:36
Mała poprawka - w Ćmielowie są ruiny ale przedzamcza i resztki wieży zamkowej. Jest też fosa
|
|
|