To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Zbierzmy Sie

Anonymous - 16-03-2011, 13:49

Ahoj i ode mnie ! Tez bym chcial juz na jakis spot sie wybrac ale mam pewne problemy z galantem... Dokladniejszy odpis problemu na forum galantow :) hehe a co do spotu to ustalcie jakis termin ja postaram sie przy galu posiedziec 25godz/h zrobic go i wpasc :)
Havoc - 19-03-2011, 09:08

No kurka ładnie. A mój co-worker ucieka do UK i będę od środy robił po 12h/7dni w tyg. ;] Do czasu znalezienia nowego pracownika odpadam :( (w niedzielę też pracuję, uroki galerii handlowej ;/ )
os12 - 19-03-2011, 16:51

W okresie 29.05-01.06 wraz z familią będziemy przejazdem po waszej pięknej krainie m.in: Opatów,Pacanów, Kurozwęki, Ujazd,Bałtów, Sandomierz i Baranów Sandomierski to może uda mi się z kimś z Was spotkać na trasie lub na spocie o ile w tym terminie jakiś zorganizujecie :)

pozdrawiam
Andrzej vel os12

Spox_2 - 23-03-2011, 00:33

Coś zaczyna się dziać, bo jest jakakolwiek aktywność w rejonie świętokrzyskim !

Dla mnie każda pora może być dobra, ale długi weekend majowy spędzamw rodzimych stronach, a więc będę nie obecny od 29.04.2011r. do 02.03.2011r. W póżniejszym terminie jak najbardziej ;)

Havoc - 04-04-2011, 13:44

No i co Panowie? Kiedy ten spot robimy :) Co powiedzie na piątek?
Spox_2 - 15-04-2011, 01:28

Havoc napisał/a:
No i co Panowie? Kiedy ten spot robimy :) Co powiedzie na piątek?

To nie takie easy jak widzisz ;p

Każdemu musi pasować...a kolejna sprawa to fakt iż każdy musi zobaczyć ten temat i wiedzieć co i jak.

Zapewne coś wyjdzie w połowie maja...może wczesniej...

Czas zweryfikuje moje słowa ;)

kamir - 15-04-2011, 08:17

Jestem chętny na spot, tylko muszę wiedzieć jakiś tydzień wcześniej
Havoc - 15-04-2011, 08:32

Zważywszy na to że od 2lat nie udało mi się z Wami spotkać to coś o tym wiem :P

P.S. Dlaczego nie wysyłać wiadomości do userów regionalnych o ew. spotach? No bo chyba się da przefiltrować i samemu świętokrzyskiemu dać znać, prawda?

Spox_2 - 15-04-2011, 08:44

Havoc napisał/a:
Zważywszy na to że od 2lat nie udało mi się z Wami spotkać to coś o tym wiem :P

P.S. Dlaczego nie wysyłać wiadomości do userów regionalnych o ew. spotach? No bo chyba się da przefiltrować i samemu świętokrzyskiemu dać znać, prawda?

To ja miałem farta ze spotem jaki odbył się rok temu ;)

Coctooz'a trzeba pocisnąć aby ogarnął sprawy techniczne i może co z tego wyjdzie ;)

cactooz - 15-04-2011, 23:13

Ja przyznaję się bez bicia dawno nie zaglądałem. Macie moje gg jak się uzbiera ze 3 osoby to dajcie znać wyślę masówkę i możemy sie zbierać, ja moją Francą też wpadnę.
mystek - 19-04-2011, 18:49

Zapraszam do głosowania odnośnie mega zlotu - http://forum.mitsumaniaki...p=862397#862397
Anonymous - 20-04-2011, 15:23

Ladies And Gantleman!! Powielam posta bo wydaje mi sie ze to dobra opcja przynajmniej dla umierającego Świętokrzyskiego :evil: :evil: :evil: Mi misiek zipnął ostatnim tchem niedawno ale reanimacja trwa dlatego srednio mam czas na zycie forumowe a juz nie mówiąc o spotowym...; ale czytam caly czas i widze troche nowych "twarzy" (heh) takze jak napisze zebysmy ruszyli d... i przynajmniej zaglosowali albo ogarneli jakiegos spota to chyba nie zostane okrzyczany za wulgarne, dosłowne, ostre wyrazanie swoich twierdzen :evil: :evil: :evil:

Ps. http://forum.mitsumaniaki...p=862397#862397

os12 - 09-05-2011, 14:57

Witam szanownych Kolegów i Koleżanki z woj.świętokrzyskiego .

Ponawiam zapytanie bo jakaś martwa cisza na waszym forum regionalnym panuje :(

W dniach 29 maja -do 1 czerwca wybieram się z rodzinką w Wasze strony w mała trasę objazdową: Pacanów,Szydłów, Kurozwęki,Ujazd, Opatów, Bałtów, Ćmielów, Zawichost, Sandomierz, Baranów Sandomierski.

Doradzcie co i gdzie warto zobaczyć zwłaszcza z 4- letnim szkrabem ? :)

A może się załapiemy na jakiegoś Waszego Spota regionalnego ???

pozdrawiam
Andrzej vel os12

drtymf - 09-05-2011, 15:11

W Ujeździe standard - zamek nic tam więcej nie ma :)
W Opatowie trasa podziemna jest fajna jeśli jeszcze jest otwarta.
W Ćmielowie koło drogi na stadion są fajne ruiny starego bodajże młyna.
Bałtów dla młodego to będzie wypas ;) chociaż w sumie dla mnie to trochę przereklamowane ;)

Jeśli uda Ci się trasę wyznaczyć w miarę proponowałbym jeszcze Iłżę - ruiny co prawda jak każde inne ale widok z baszty bardzo fajny.

rysiul - 09-05-2011, 18:36

Mała poprawka - w Ćmielowie są ruiny ale przedzamcza i resztki wieży zamkowej. Jest też fosa ;-)