To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [OT Śląski]

misjonarz. - 04-11-2009, 20:32

baczek1921 napisał/a:

Spij spij puki możesz. Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać :twisted:
no to mamy ten sam problem
pawliku - 04-11-2009, 21:43

baczek1921 napisał/a:
Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać
chłopak na opak :D powinno na odwrót być :lol:

Lutek a na jakich blachach była ta sigma bo ja ostatnio widuje taką w gliwicach która ma z przodu alu fele a z tyłu stalówki

Aga - 04-11-2009, 22:51

baczek1921 napisał/a:
Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać :twisted:

normalne, każdy tak ma
typowa przypadłość dzieciorów :mrgreen:

londolut - 05-11-2009, 11:38

No właśnie nie widziałem bo auto stało bokiem. Jak dziś będzie tam stała to choćbym miał tam wjechać to zobaczę jakie blachy. Jak już wjadę to zostawię wizytówkę ;)
Jogurt - 05-11-2009, 16:15

Aga napisał/a:
baczek1921 napisał/a:
Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać :twisted:

normalne, każdy tak ma
typowa przypadłość dzieciorów :mrgreen:

niestety musze powiedzieć że to prawda

krzychu - 06-11-2009, 22:12

Że tak spytam ten moderator/dystrybutor gadżetów na terenie BB już działa? Potrzebuje ramkę pod rejestrację tak na prędce ;)
JCH - 06-11-2009, 22:37

krzychu napisał/a:
Potrzebuje ramkę pod rejestrację tak na prędce
Co to jest "prędka" :?: ;)
krzychu - 06-11-2009, 22:44

JCH napisał/a:
krzychu napisał/a:
Potrzebuje ramkę pod rejestrację tak na prędce
Co to jest "prędka" :?: ;)

Szybko :mrgreen: A znając Abkiego to będzie na wiosnę :p

misjonarz. - 07-11-2009, 09:53

krzychu napisał/a:
A znając Abkiego to będzie na wiosnę
ja teraz z przodu mam jakąś z niemcowa i nie narzekam. jeszcze trochę cierpliwości... :?
Aga - 07-11-2009, 10:24

krzychu napisał/a:

Szybko :mrgreen: A znając Abkiego to będzie na wiosnę :p

nie obrażaj Akbiego!!
mnie przysyłał w ciągu kilku dni!
po prostu trzeba mieć do niego odpowiednie podejście :p

krzychu - 07-11-2009, 12:43

Aga napisał/a:
nie obrażaj Akbiego!!
mnie przysyłał w ciągu kilku dni!
po prostu trzeba mieć do niego odpowiednie podejście :p

Chciałem zauważyć że to co napisałem nie jest w żaden sposób obraźliwe a nawet jeśli to nie miałem takiego zamiaru. Do Akbiego trzeba mieć czas po prostu (wiem zajęty jest, wysyłka co jakiś czas, ok nie ma sprawy) a ja pytam czy ten moderator co miał zajmować się gadżetami działa już w Bielsku?

JCH - 07-11-2009, 16:01

krzychu napisał/a:
a ja pytam czy ten moderator co miał zajmować się gadżetami działa już w Bielsku?
A to nie Ty miałeś być tym moderatorem od gadżetów? ;) :mrgreen:
krzychu - 07-11-2009, 16:29

JCH napisał/a:
krzychu napisał/a:
a ja pytam czy ten moderator co miał zajmować się gadżetami działa już w Bielsku?
A to nie Ty miałeś być tym moderatorem od gadżetów? ;) :mrgreen:

Stanęło na tym że nie, potem był pomysł ze kolega Paweł, następnie jakieś tajne rozmowy były a temat (o moderatorze i gwałcie czy na na gwałcie może na gwałt o tak) gdzieś zaginą.

JCH - 07-11-2009, 16:42

Będzie tak, że pewnego dnia dostaniesz PW od Akbiego czy może do Ciebie wysłać trochę ramek i innych gadżetów, i czy nie zająłbyś się ich dystrybucją na Śląsku :wink: :lol: :mrgreen:
Czekaj... czy ja nie mam gdzieś 1 szt ramki, która została mi po dystrybucji :?: Tylko cholewcia gdzie ona może być.... :?: :roll:

krzychu - 07-11-2009, 16:49

JCH napisał/a:
Będzie tak, że pewnego dnia dostaniesz PW od Akbiego czy może do Ciebie wysłać trochę ramek i innych gadżetów, i czy nie zająłbyś się ich dystrybucją na Śląsku :wink: :lol: :mrgreen:

Jak wtedy byłem trochę chętny teraz u mnie z czasem na lekarstwo nie sądziłem że te śmieszne uzupełniające studia mi tak siądą na czasie :roll:

JCH napisał/a:
Czekaj... czy ja nie mam gdzieś 1 szt ramki, która została mi po dystrybucji :?: Tylko cholewcia gdzie ona może być.... :?: :roll:

Było by fajnie jak by się znalazło :mrgreen: