Śląskie - [OT Śląski]
misjonarz. - 04-11-2009, 20:32
baczek1921 napisał/a: |
Spij spij puki możesz. Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać | no to mamy ten sam problem
pawliku - 04-11-2009, 21:43
baczek1921 napisał/a: | Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać | chłopak na opak powinno na odwrót być
Lutek a na jakich blachach była ta sigma bo ja ostatnio widuje taką w gliwicach która ma z przodu alu fele a z tyłu stalówki
Aga - 04-11-2009, 22:51
baczek1921 napisał/a: | Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać |
normalne, każdy tak ma
typowa przypadłość dzieciorów
londolut - 05-11-2009, 11:38
No właśnie nie widziałem bo auto stało bokiem. Jak dziś będzie tam stała to choćbym miał tam wjechać to zobaczę jakie blachy. Jak już wjadę to zostawię wizytówkę
Jogurt - 05-11-2009, 16:15
Aga napisał/a: | baczek1921 napisał/a: | Ja jak mam wolną sobotę lub niedziele to mój synek robi mi pobudkę o 6 rano, a w tygodniu potrafi i do 9 spać |
normalne, każdy tak ma
typowa przypadłość dzieciorów |
niestety musze powiedzieć że to prawda
krzychu - 06-11-2009, 22:12
Że tak spytam ten moderator/dystrybutor gadżetów na terenie BB już działa? Potrzebuje ramkę pod rejestrację tak na prędce
JCH - 06-11-2009, 22:37
krzychu napisał/a: | Potrzebuje ramkę pod rejestrację tak na prędce | Co to jest "prędka"
krzychu - 06-11-2009, 22:44
JCH napisał/a: | krzychu napisał/a: | Potrzebuje ramkę pod rejestrację tak na prędce | Co to jest "prędka" |
Szybko A znając Abkiego to będzie na wiosnę
misjonarz. - 07-11-2009, 09:53
krzychu napisał/a: | A znając Abkiego to będzie na wiosnę | ja teraz z przodu mam jakąś z niemcowa i nie narzekam. jeszcze trochę cierpliwości...
Aga - 07-11-2009, 10:24
krzychu napisał/a: |
Szybko A znając Abkiego to będzie na wiosnę |
nie obrażaj Akbiego!!
mnie przysyłał w ciągu kilku dni!
po prostu trzeba mieć do niego odpowiednie podejście
krzychu - 07-11-2009, 12:43
Aga napisał/a: | nie obrażaj Akbiego!!
mnie przysyłał w ciągu kilku dni!
po prostu trzeba mieć do niego odpowiednie podejście |
Chciałem zauważyć że to co napisałem nie jest w żaden sposób obraźliwe a nawet jeśli to nie miałem takiego zamiaru. Do Akbiego trzeba mieć czas po prostu (wiem zajęty jest, wysyłka co jakiś czas, ok nie ma sprawy) a ja pytam czy ten moderator co miał zajmować się gadżetami działa już w Bielsku?
JCH - 07-11-2009, 16:01
krzychu napisał/a: | a ja pytam czy ten moderator co miał zajmować się gadżetami działa już w Bielsku? | A to nie Ty miałeś być tym moderatorem od gadżetów?
krzychu - 07-11-2009, 16:29
JCH napisał/a: | krzychu napisał/a: | a ja pytam czy ten moderator co miał zajmować się gadżetami działa już w Bielsku? | A to nie Ty miałeś być tym moderatorem od gadżetów? |
Stanęło na tym że nie, potem był pomysł ze kolega Paweł, następnie jakieś tajne rozmowy były a temat (o moderatorze i gwałcie czy na na gwałcie może na gwałt o tak) gdzieś zaginą.
JCH - 07-11-2009, 16:42
Będzie tak, że pewnego dnia dostaniesz PW od Akbiego czy może do Ciebie wysłać trochę ramek i innych gadżetów, i czy nie zająłbyś się ich dystrybucją na Śląsku
Czekaj... czy ja nie mam gdzieś 1 szt ramki, która została mi po dystrybucji Tylko cholewcia gdzie ona może być....
krzychu - 07-11-2009, 16:49
JCH napisał/a: | Będzie tak, że pewnego dnia dostaniesz PW od Akbiego czy może do Ciebie wysłać trochę ramek i innych gadżetów, i czy nie zająłbyś się ich dystrybucją na Śląsku |
Jak wtedy byłem trochę chętny teraz u mnie z czasem na lekarstwo nie sądziłem że te śmieszne uzupełniające studia mi tak siądą na czasie
JCH napisał/a: | Czekaj... czy ja nie mam gdzieś 1 szt ramki, która została mi po dystrybucji Tylko cholewcia gdzie ona może być.... |
Było by fajnie jak by się znalazło
|
|
|