Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - luźne pogaduchy o zlocie
mlun - 29-08-2010, 21:57
To jest ciekawe bo ja Huberta własnie tez nie widziałem a jego raczej nie da się nie zauważyć:)
Hubeeert - 29-08-2010, 22:04
Nie ukrywałem się, ale byłem za krótko żeby ze wszystkimi sie przywitać a najgorsze w tym wszystkim jest to, że część z Was widziałem i nie rozpoznałem... Nie mam pamieci do imion...
Jak kogoś nie przywitałem tak jak powinienem - przepraszam...
Pozdrawiam
mlun - 29-08-2010, 23:18
Ja byłem kilka godzin i to pewnie dlatego się nie spotkalismy:P
Aga - 30-08-2010, 00:38
krzypolo napisał/a: |
Dzięki .................. z zaginionego Kolegi chociaz telefon sie znalazł
.................... |
Krzypolo dzwoń do mnie z adresem! 607889888
ja do Ciebie nie mam jak zadzwonić
ostatni nr mi zniknął
zbyszek05 - 30-08-2010, 19:21
Sigma na BI ....to sigma bubka w zielonkawym metaliku.Parkowaliśmy po prawej na zlocie
Osobiście też byłem pierwszy raz i podobało mi się oraz żałuję że nocowaliśmy nie w ośrodku a nieopodal i trzeba było się ewakuowac na noclegi no ale ...następnym razem może uda się w ośrodku zanocować.
Co mi sie podobało ....były ciekawe autka - starion hm...mógłbym pisać i pisać ....ale zabrakło by miejsca , galant sfinksa.ukktórym miałem przyjemność się przejechać - z boku - fajnie było mimo ocierających opon o nadkola - dzięki duże ogromny miśiek w ciekawym lakierze - z głośną muzą - mogłem bliżej przyjrzeć się następczyni sigmy - było diamante po 2000 r.Ciekawy eclips z paskiem rozrządu koloru fioletowego , legnum biały - galant ralliart schowany gdzieś w dole ...było dużo ciekawych samochodów seryjnych i ogólnie mozna było oko zawiesić. Diagnostyka - ale oczywiscie nic do sigmy nie mieli, konkurencje też były ciekawe... - no i oczywiście pogadać ,pogadać,pogadać z maniakmi ...
krzypolo - 06-09-2010, 13:01
Aga napisał/a: | Krzypolo dzwoń do mnie z adresem! 607889888
ostatni nr mi zniknął
|
Przesyłka dotarła jeszcze raz bardzo dzięki ..........
Aga - 06-09-2010, 13:20
krzypolo napisał/a: | Aga napisał/a: | Krzypolo dzwoń do mnie z adresem! 607889888
ostatni nr mi zniknął
|
Przesyłka dotarła jeszcze raz bardzo dzięki .......... |
cieszymy się, że mogliśmy pomóc
na Cz-wę zawsze można liczyć!
|
|
|