Nasze Miśki - Galant EA2A Tomii'ego
Tomii - 17-03-2012, 12:32
a tak z innej beczki, co myślicie o bananie SH z gumą HMC ? ma ktoś u siebie założone takie cudo ?
fj_mike - 17-03-2012, 12:35
Tomii napisał/a: | a tak z innej beczki, co myślicie o bananie SH z gumą HMC ? ma ktoś u siebie założone takie cudo ? |
Podobno sprawdza się ta metoda
http://forum.mitsumaniaki...40905&start=390
Tomii - 17-03-2012, 20:55
małe pucowanko
prelud - 17-03-2012, 23:22
no wszystko elegancko,kiedy zakladasz letnie obuwie?
Tomii - 18-03-2012, 07:39
prelud napisał/a: | no wszystko elegancko,kiedy zakladasz letnie obuwie? |
jak czas i pogoda pozwoli to może za tydzień
Jogurt - 18-03-2012, 11:57
Tomii, świeci się jak psu, te no.... kiedy Ci mojego na woskowanie podstawić ? ja wczoraj założyłem letnie. jak to wygląda i się trzyma znowu
Pieraś - 18-03-2012, 13:26
Pięęęękny Nawet na tych kółkach ładnie. Szkoda, żę mój srebrny, po pastowaniu takiego efektu by nie było jak właśnie na granacie, czy czerni.
Tomii - 18-03-2012, 17:14
Wojtek, teraz mam dwie wolne soboty to jak coś to zapraszam do Bielska ja Ci autko nawoskuje a Ty mi koła przerzucisz i konserwę nadkoli poprawisz
Dzięki Pieraś, srebrny za to łatwiejszy w utrzymaniu i nie trzeba się z nim tak cyckać
Hugo - 18-03-2012, 23:42
Tomii napisał/a: | srebrny za to łatwiejszy w utrzymaniu i nie trzeba się z nim tak cyckać | Taa, a jak rdzę widać
mouseman - 24-03-2012, 13:19
Tommi, zdradź mi prosze tajemnice końcówki na tłumik. Pasuje idealnie i stąd moje zainteresowanie, gdzie takową można dostać?
Pieraś - 24-03-2012, 14:13
Hugo napisał/a: | Tomii napisał/a: | srebrny za to łatwiejszy w utrzymaniu i nie trzeba się z nim tak cyckać | Taa, a jak rdzę widać |
rdza się rzadziej pojawia niż brud
Tomii - 24-03-2012, 20:40
mouseman napisał/a: | Tommi, zdradź mi prosze tajemnice końcówki na tłumik. Pasuje idealnie i stąd moje zainteresowanie, gdzie takową można dostać? |
proszę
http://new.ulter.com.pl/offer/endings/weld/116
ps.
dziś wskoczyło letnie obuwie i przy okazji poprawiłem ranty tylnych nadkoli.
mouseman - 26-03-2012, 23:18
Tomii,
jesteś w stanie zrobić kilka fotek jak ten tłumik wyglada u Ciebie ? Bardzo ciekawy jestem, jak ci się udało uzyskac tak idealną kompozycję z nakładką zderzaka. Fabryczne rozwiązania przy tym to porażka
Tomii - 27-03-2012, 19:52
mouseman napisał/a: | Tomii,
jesteś w stanie zrobić kilka fotek jak ten tłumik wyglada u Ciebie ? Bardzo ciekawy jestem, jak ci się udało uzyskac tak idealną kompozycję z nakładką zderzaka. Fabryczne rozwiązania przy tym to porażka |
To zasługa poprzedniego użytkownika
Tomii - 21-04-2012, 19:50
ostatni serwis:
- czyszczenie i smarowanie rozrusznika
- prawy wahacz "banan" SH z gumą HMC + geometria
- tylne górne mocowania amortyzatorów KYB
- uszczelniacze półosi NOK
- tuleje stabilizatora tył ori
- regeneracja tylnych zacisków hamulcowych, w sumie nie było takiej potrzeby bo tłoczki nie chodziły ciężko i nie miały wżerów ale jak już miałem to wszystko rozebrane to powymieniałem i przesmarowałem. Zauważyłem też że tarcze są mocno skorodowane od wewnętrznej strony, klocek może na szerokości 2cm styka się z tarczą reszta to rdza na obwodzie, chyba dlatego tył tak słabo hamuje klocek nie zdziera tej rdzy tylko robią się na nim schodki.
|
|
|