Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
Anonymous - 05-09-2010, 16:58
mkm napisał/a: | Wawrzkowiznie (dobrze odmieniłem?) to wychodzi 350 osob |
Bardzo dobrze......
Ale.....
Pisałem że hotel Wodnik ma większe możliwości i organizacyjne i pojemnościowe i parkingowe i rozrywkowe i.......jeszcze pare.
mkm - 05-09-2010, 17:26
Forest_Taft napisał/a: |
Pisałem że hotel Wodnik ma większe możliwości i organizacyjne i pojemnościowe i parkingowe i rozrywkowe i.......jeszcze pare. |
Tyle, ze z tego co widze doba za "dwójke" to 290zł... Troche drogo...
Anonymous - 05-09-2010, 17:48
mkm napisał/a: | Tyle, ze z tego co widze doba za "dwójke" to 290zł... Troche drogo.. |
A jak byś przeczytał wszystko co napisałem to dowiedziałbyś się o tym że pani zapewniła że przy tej ilości miejsc ceny drastycznie się zmienią......
A może masz jakąś lepszą SWOJĄ propozycję?
mkm - 05-09-2010, 17:56
Ale co sie oburzasz?
Wszedłem w link, ktory podałes - wszedłem w promocje "teraz taniej" i zobaczyłem ceny. Tyle.
koszmarek - 05-09-2010, 18:05
mkm napisał/a: | Ale co sie oburzasz? |
widocznie nie wiesz, że dla tak licznej grupy ceny są zupełnie inne.
Zaproponuj coś, bo na razie podcinasz skrzydła. Ten ośrodek co ja załatwiałam na tegoroczny zlot nie miał 500 miejsc a i tak go całego nie zajęliśmy. Forest ma poprawkę, że szukamy największego, z tego co widzę.
Anonymous - 05-09-2010, 18:15
mkm napisał/a: | Ale co sie oburzasz? |
Wcale się nie oburzam. Irytuje mnie jedynie że ciągle krytykujesz to co piszę, zamiast pomóc i doradzić.....
Co do ośrodków......to prosiłbym aby wypowiedział się ktoś z organizatorów poprzednich zlotów na temat frekwencji, bo jak widać to pomieszczenie tej ilości osób ~300-500 jest nie lada wyzwaniem jeśli chodzi o jeden ośrodek dla wszystkich, a to staram się traktować priorytetowo, bo później pojawiają się podziały.....
Na razie to są i tak propozycje. W tygodniu pojadę do Bełchatowa i wjadę na wawrzkowiznę i do wodnika. Zobaczę jak to wygląda jakie ma możliwości i w ogóle, bo na razie to rozmowa o powietrzu, bo nawet nikt nie wie gdzie będzie.....
Przypuszczam że jednak w Łódzkim, ale nie będę się sam sadził do decydowania, bo było by to zapewne nie fair.
Proponuję i tyle tylko na razie.....
Dzwonię pytam, co by zaplecza nie brakło i czekam.
Aha....
Chętni do organizacji:
Forest - czyli ja
Misiek-Misiek
i Yaro
Więc jest już 3.
koszmarek - 05-09-2010, 18:19
Forest_Taft, tak jak wyżej- w tym roku było około 300 osób z tymi co nie mieli noclegów. W domkach Panie na recepcji naliczyły 250 osób i 111 aut. Ale Akbi mi mówił, że należy wziąć poprawkę na miejsce, i że w przyszłym roku może być trochę więcej.
Trzy osoby to już coś.
pamar - 05-09-2010, 18:21
Czterech
mkm - 05-09-2010, 18:21
Forest_Taft, jezeli moje posty odczytaliscie jako krytykę i podcinanie skrzydeł to sorry. Wyszlo tak przypadkowo.
Po prostu mam watpliwosci, wiec pytam.
Wiem, ze znalezienie bazy w jednym miejscu dla 400-500osob jest trudne. Aby baza miala miejsce na przynajmniej 150-200 aut - prawie niemozliwe, ale uda sie i znajdziemy.
Na szczescie jeszcze mamy czas.
Te propozycje, ktore tu padaja sa poki co propozycjami.
Ja po prostu dopytuje.
Aga - 05-09-2010, 19:53
Forest_Taft napisał/a: | Chętni do organizacji:
Forest - czyli ja
Misiek-Misiek
i Yaro
Więc jest już 3. |
a funkcyjny?
bez funkcyjnego ani rusz!
może mkm sie chce załapać?
tylko coś okrężną drogę wybrał chłopina...
Maretzky85 - 05-09-2010, 20:27
Ja być może mógłbym pomóc w organizowaniu jeśli Forest_Taft jest zdecydowany, ale musiałbym najpierw uzgodnić z nim co i jak
Rozwiązałoby to kwestię funkcyjności jednego z organizatorów. No i oczywiście, jeśli Koszmarek mnie nie zabije
koszmarek - 05-09-2010, 20:36
Ja już Ci forest proponowałam, a modem jestem nadal(Jacek nadal nie spełnił groźby;P ). To masz dwa mody i heja O ile sprawdzisz ten ośrodek czy na pewno się pomieścim wszyscy.
Morfi - 05-09-2010, 21:36
mkm, w organizację nie wchodzisz a ciągle narzekasz.
Region Łódzki to super zgrana ekipa, która dała się poznać z bardzo dobrej strony.
Lokalizacja to prawie centrum polski.
Został już wstepnie rozpoznany "rynek" sponsorów i pozostaje kwestia dobrania paru osób i heja z organizacją.
Ceny są policzone ze śniadaniem.
mkm - 05-09-2010, 21:52
Morfi, to po cholere ciagniesz ten wątek?
Ja juz skonczyłem, a Ty nie dosć, ze zacząłes to znowu do niego wracasz?
Jak bede miał watpliwosci to bede je pisał. Koniec.
akbi - 05-09-2010, 22:07
Forest_Taft napisał/a: | Miejsce jest.....pogadam na spocie i ustalę czy ktoś pomoże w organizacji. |
Jak zbierzesz grupę osób, która podejmie się z Tobą organizacji (przez blisko rok, włącznie ze Zlotem, a nie takich na miesiąc/dwa, porozmawiaj też z Chooperem, Cichym Tomem) i upewnisz się co do możliwości ośrodka, to koniecznie daj znać.
|
|
|