MitsuManiaki.com - mitsumaniaki.com
Leppe - 09-02-2006, 12:53
Firebee napisał/a: | Decyzje o skladkach rocznych dla klubowiczow (przymusowych) winny byc podejmowane przy zakladaniu klubu, nie zmusze teraz wszystkich klubowiczow aby wplacali skladki ("sorry, mowilem ze nie ma skladek ale jednak sa i musisz placic"), co skonczy sie pewnie odejsciem polowy osob z Klubu.. Nie wiem, jakos inne Kluby radza sobie bez skladek (chociazby MKP).
Co do dobrowolnych skladek moge byc za pod warunkiem kompletnej "dobrowolnosci" - osoba ktora wplacila, nie bedzie zaznaczona nigdzie ze wplacila (tak zeby inne nie czuly sie poszkodowane), podane beda jedynie kwoty jakie uzbieralismy.
a my juz mamy 8,50USD
Pozdro
Firek |
Kochany Firku przy zakladaniu klubu nikt niepomyslal o skladkach, ze moga byc potrzebne a wedlug mnie sa bo niby dlaczego ty masz finansowc klub i po to chcemy aby byla ankieta w ktorej wiekszosc klubowiczow sie wypowie.
Firebee - 09-02-2006, 13:02
dlatego wplacajmy w ramach darowizn.. tak bedzie najprosciej. zalozmy konto, ktore bedzie najlepiej procentowac i tyle.. Ale jesli zyczycie sobie ankiety bedzie ankieta..
"Mitsumaniaki to ludzie.."
Pozdrowka
Firek
young - 09-02-2006, 13:02
Zróbmy w końcu tą ankietę, niech się wszyscy wypowiedzą "za" czy "przeciw" i dlaczego.
Poinformowanie wszystkich klubowiczów o składkach, musi być poparte korzyściami jakie z tego płyną np: każdy dostaje wizytówki, nakleiki, ramki na rejestrację z nickiem itd...
Co Wy na to ?
Leppe - 09-02-2006, 13:06
Jestem za w łodzi mażna zrobić tablice rejestracyjne białe czarne różowe jak kto woli z Nickiem.
tomusn - 09-02-2006, 13:15
czy te składki/wkładki/donacje/darowizny to dla osób z tej listy czy dla osób z forum, czy dla kogokolwiek kto chce
arekp - 09-02-2006, 14:27
Leppe napisał/a: | arekp napisał/a: | Czekam na numer konta |
Rozumiem, ze to twoje zdanie |
Oczywiscie To tylko moje zdanie.
Hubeeert - 09-02-2006, 15:35
tomusn napisał/a: | to dla osób z tej listy |
Chyba od osób z tej listy.
Jakby mnie ktoś pytał o zdanie to jestem za dobrowolnymi składkami w wysokości ile kto chce i może.
Firebee - 10-02-2006, 20:28
10,50 USD tak przy okazji:P, od 50 USD mozemy wyplacac, ale proponuje by zostawic az nastapi koniecznosc by wyplacic.
Pozdro
Firek
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 7:37 pm ]
w morde tamto bylo godzine temu!! juz mamy 11,40 USD
prawie 3 krotnie wieksze zarobki przy mniejszym klikaniu sa przez klikanie w reklamy z wyszukiwarki.. wiec polecam tam tez wciskac, najlepiej jakies angielskie hasla wpisywac.
Pozdr
arekp - 10-02-2006, 22:21
Firebee napisał/a: | od 50 USD mozemy wyplacac |
Po przekroczeniu $50 wysylaja PIN na adres, ktory podales we wniosku. Pin uwiarygodnia ten adres i to pierwszy krok aby otrzymac wyplate. Czek wysylaja po przekroczeniu kazdych $100
Firebee - 13-02-2006, 21:08
minął weekend i mamy 15USD..zaloze osobny topic w ktorym bede wam przedstawial nasze zarobione pieniąchy.. Pozdr.
Firek
arekp - 13-02-2006, 21:39
Ja mysle, ze nie ma co sie tak podniecac kazdym kolejnym dolcem. Daj znac jak peknie $100 a potem jak przyjdzie czek.
Leppe - 14-02-2006, 10:57
Uważam, że taki topik to bardzo dobra sprawa bedzie nam przypominał o klikaniu w banerki, bo takty to powoli bedzie się zapominać o tym.
Firebee - 22-02-2006, 20:05
UWAGA !!!!!!!!
PRZEPROWADZILIŚMY Z BARTUSIEM POWAŻNĄ ROZMOWĘ, POGRZEBALIŚMY W ARCHIWUM I CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ, ŻE ISTNIEJEMY O 2 DNI DŁUŻEJ NIŻ TO PODANE NA STRONIE GŁÓWNEJ KLUBU...
DATA URODZIN MITSUMANIAKÓW TO: 25.04.2005r. !!
I JUŻ POPRAWIAM RÓWNIEŻ NA GŁÓWNEJ.
pozdrawiam
Firek
tomusn - 15-09-2006, 10:23
nie wiem czy ktoś zauważył ale na liście mitsumaniaków - klubowiczów jest 300 osób!!!
i tu prośba do osób, które kontrolują rejestrację na forum - proponuję w mailu powitalnym również zaprosić do klubu i do assistance (dwa linki w stanardowym mailu), bo może niektórzy myślą, że obecność na forum i w klubie to jedno i to samo. i oczywiście na odwrót
Firebee - 15-09-2006, 20:57
good idea! dolaczam sie do prosby:)
|
|
|