To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - mitsumaniaki.com

Leppe - 09-02-2006, 12:53

Firebee napisał/a:
Decyzje o skladkach rocznych dla klubowiczow (przymusowych) winny byc podejmowane przy zakladaniu klubu, nie zmusze teraz wszystkich klubowiczow aby wplacali skladki ("sorry, mowilem ze nie ma skladek ale jednak sa i musisz placic"), co skonczy sie pewnie odejsciem polowy osob z Klubu.. Nie wiem, jakos inne Kluby radza sobie bez skladek (chociazby MKP).

Co do dobrowolnych skladek moge byc za pod warunkiem kompletnej "dobrowolnosci" - osoba ktora wplacila, nie bedzie zaznaczona nigdzie ze wplacila (tak zeby inne nie czuly sie poszkodowane), podane beda jedynie kwoty jakie uzbieralismy.

a my juz mamy 8,50USD :)

Pozdro
Firek

Kochany Firku przy zakladaniu klubu nikt niepomyslal o skladkach, ze moga byc potrzebne a wedlug mnie sa bo niby dlaczego ty masz finansowc klub i po to chcemy aby byla ankieta w ktorej wiekszosc klubowiczow sie wypowie.

Firebee - 09-02-2006, 13:02

dlatego wplacajmy w ramach darowizn.. tak bedzie najprosciej. zalozmy konto, ktore bedzie najlepiej procentowac i tyle.. Ale jesli zyczycie sobie ankiety bedzie ankieta..

"Mitsumaniaki to ludzie.."

Pozdrowka
Firek

young - 09-02-2006, 13:02

Zróbmy w końcu tą ankietę, niech się wszyscy wypowiedzą "za" czy "przeciw" i dlaczego.
Poinformowanie wszystkich klubowiczów o składkach, musi być poparte korzyściami jakie z tego płyną np: każdy dostaje wizytówki, nakleiki, ramki na rejestrację z nickiem itd...

Co Wy na to ?

Leppe - 09-02-2006, 13:06

Jestem za w łodzi mażna zrobić tablice rejestracyjne białe czarne różowe jak kto woli z Nickiem.
tomusn - 09-02-2006, 13:15

czy te składki/wkładki/donacje/darowizny to dla osób z tej listy czy dla osób z forum, czy dla kogokolwiek kto chce :?:
arekp - 09-02-2006, 14:27

Leppe napisał/a:
arekp napisał/a:
Czekam na numer konta ;)

Rozumiem, ze to twoje zdanie

Oczywiscie :-) To tylko moje zdanie.

Hubeeert - 09-02-2006, 15:35

tomusn napisał/a:
to dla osób z tej listy

Chyba od osób z tej listy.

Jakby mnie ktoś pytał o zdanie to jestem za dobrowolnymi składkami w wysokości ile kto chce i może.

Firebee - 10-02-2006, 20:28

10,50 USD tak przy okazji:P, od 50 USD mozemy wyplacac, ale proponuje by zostawic az nastapi koniecznosc by wyplacic.
Pozdro
Firek

[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 7:37 pm ]
w morde tamto bylo godzine temu!! juz mamy 11,40 USD :P
prawie 3 krotnie wieksze zarobki przy mniejszym klikaniu sa przez klikanie w reklamy z wyszukiwarki.. wiec polecam tam tez wciskac, najlepiej jakies angielskie hasla wpisywac.
Pozdr

arekp - 10-02-2006, 22:21

Firebee napisał/a:
od 50 USD mozemy wyplacac

Po przekroczeniu $50 wysylaja PIN na adres, ktory podales we wniosku. Pin uwiarygodnia ten adres i to pierwszy krok aby otrzymac wyplate. Czek wysylaja po przekroczeniu kazdych $100 :-)

Firebee - 13-02-2006, 21:08

minął weekend i mamy 15USD..zaloze osobny topic w ktorym bede wam przedstawial nasze zarobione pieniąchy.. Pozdr.
Firek

arekp - 13-02-2006, 21:39

Ja mysle, ze nie ma co sie tak podniecac kazdym kolejnym dolcem. Daj znac jak peknie $100 a potem jak przyjdzie czek.
Leppe - 14-02-2006, 10:57

Uważam, że taki topik to bardzo dobra sprawa bedzie nam przypominał o klikaniu w banerki, bo takty to powoli bedzie się zapominać o tym.
Firebee - 22-02-2006, 20:05

UWAGA !!!!!!!!

PRZEPROWADZILIŚMY Z BARTUSIEM POWAŻNĄ ROZMOWĘ, POGRZEBALIŚMY W ARCHIWUM I CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ, ŻE ISTNIEJEMY O 2 DNI DŁUŻEJ NIŻ TO PODANE NA STRONIE GŁÓWNEJ KLUBU...

DATA URODZIN MITSUMANIAKÓW TO: 25.04.2005r. !!

I JUŻ POPRAWIAM RÓWNIEŻ NA GŁÓWNEJ.

pozdrawiam
Firek

tomusn - 15-09-2006, 10:23

nie wiem czy ktoś zauważył ale na liście mitsumaniaków - klubowiczów jest 300 osób!!!
i tu prośba do osób, które kontrolują rejestrację na forum - proponuję w mailu powitalnym również zaprosić do klubu i do assistance (dwa linki w stanardowym mailu), bo może niektórzy myślą, że obecność na forum i w klubie to jedno i to samo. i oczywiście na odwrót :)

Firebee - 15-09-2006, 20:57

good idea! dolaczam sie do prosby:)