Łódzkie - Mitsumaniak-widziany
pamar - 12-03-2009, 20:16
Forest mijaliśmy się wczoraj w Woli Zaradzyńskiej ok 17,00
A dzisiaj w Andrzejowie widziałem PIĘKNEGO czarnego Elipsa GT 6V, nie widziałem znaczków a szkoda (nasz EL...)
Anonymous - 12-03-2009, 21:21
pamar11 napisał/a: | Forest mijaliśmy się wczoraj w Woli Zaradzyńskiej ok 17,00 |
QRCZE.....a ja uwagi nie zwróciłem???......nie Ładnie......(Ale Wstyd)
misiek-misiek - 13-03-2009, 16:04
Forest_Taft napisał/a: | (Ale Wstyd) |
Wstydź się RUDEGO 102 nie zauważyć
i Olgierda na wieżyczce.....ech
pamar - 13-03-2009, 16:44
No WŁAŚNIE
Anonymous - 13-03-2009, 23:51
HEHE, dzisiaj Leppe z Legnumem na I komisariacie w Łodzi...
to nie bylo trudne
pamar - 14-03-2009, 18:40
Miałem dziś, MIŚKOWĄ sobotę: rono, czerwony Lans, jeszcze przed południem srebrna cari (ale tą znam) potem Lans combi (po myciu) fajny i będzie do sprzedania, bo ktoś wklejał karteczkę za szybę, a jak zatrzymałem się na swojej ulicy to zauważyłem bertiego, jak śmigał w stronę LDZ i podjechał do banku w Andrespolu. Przechodzę przez ulicę a ......znowu ten czarny Lans, co to go kiedyś chciałem wyczaić (dziwny gość) ale co tam, zacząłem mieć zeza na MIŚKI, i wracając do siebie o mały włos a wpakował bym się pod Outlanda, na tomaszowskich nr. DOŚĆ!!! pomyślałem, do domu i........nie pij więcej
misiek-misiek - 15-03-2009, 20:12
pamar11 napisał/a: | zacząłem mieć zeza na MIŚKI |
Też mnie opanowała ostatnio ta dziwna przypadłość Są jacyś lekarze od tego
junior81 - 16-03-2009, 23:16
Dziś jak wróciłem z roboty zastałem na parkingu srebrnego gala kombi. Nieświadomie zaparkowałem obok niego niezwracająca na niego uwagi .Po około godzinie wyglądając przez okno zauważyłem obok jakiej bryczki stoję. Gal stał na parkingu przed blokiem na przybysza przy cmentarzu Zarzew .
Pozdrawiam
Anonymous - 17-03-2009, 13:40
pamar11 napisał/a: | Miałem dziś, MIŚKOWĄ sobotę: rono, czerwony Lans, jeszcze przed południem srebrna cari (ale tą znam) potem Lans combi (po myciu) fajny i będzie do sprzedania, bo ktoś wklejał karteczkę za szybę, a jak zatrzymałem się na swojej ulicy to zauważyłem bertiego, jak śmigał w stronę LDZ i podjechał do banku w Andrespolu. Przechodzę przez ulicę a ......znowu ten czarny Lans, co to go kiedyś chciałem wyczaić (dziwny gość) ale co tam, zacząłem mieć zeza na MIŚKI, i wracając do siebie o mały włos a wpakował bym się pod Outlanda, na tomaszowskich nr. DOŚĆ!!! pomyślałem, do domu i........nie pij więcej |
To nie ze mną spotkanie, ale z moją ślubną. Ale ona też nawrócona na misie
A swoją drogą - faktycznie na naszych "wschodnich rubieżach" jakby coraz więcej miśków(a szczególnie Cari)
Podrawiam
berti
Chooper - 17-03-2009, 18:22
poniedziałek rano ok 9. maratońska przy sanitariuszek, mijałem się ze srebrnym EA w sedanie z niecodziennymi lampami, ale to chyba nie Czarcik
misiek-misiek - 19-03-2009, 17:02
Chooper napisał/a: | poniedziałek rano ok 9. maratońska przy sanitariuszek, mijałem się ze srebrnym EA w sedanie z niecodziennymi lampami, ale to chyba nie Czarcik |
Czarcik ma na pewno niecodzienny znaczek z przodu Niebieskie diamenty zamiast czerwonych i do tego jeszcze świecą
Anonymous - 20-03-2009, 18:00
a czyja cari dzisiaj 17.30 na kopernika stała pozdrawiam[URL=http://chomikuj.pl
/Chomik.aspx?id=temir&b=1] [/URL]
Anonymous - 22-03-2009, 00:24
szara Cari ze srebrnymi wklejkami dziś (sobota) koło południa na Kościuszki nieopodal Radwańskiej.
Grid - 22-03-2009, 08:26
Ja miałem zeszłej zimy niesamowite spotkanie, wprawdzie nie z Mitsumaniakiem, ale godne opowiedzenia:
Zaparkowałem z żoną na Roosevelta na tych ukośnych miejscach parkingowych. Poszliśmy na Piotrkowską coś zjeść, wracamy po jakiejś godzinie. Dwa miejsca dalej stoi prawie identyczny Galant jak mój - czerwony kombi (ten sam lakier). Oglądam go bliżej - no diabeł tkwi w szczegółach, silnik 2.0 a nie 2.5, troszkę nowszy tył, kołpaki inne itp. Wsiadamy z żoną do miśka (swojego!) bo właściciela drugiego Gala nie było, a było też chyba z -12 i przenikliwy wiatr. Nagle z Piotrkowskiej w Roosevelta skręca jakiś facet, zwalnia kroku i patrzy na nas...
patrzy...
świdruje nas wzrokiem (chyba rośnie mu adrenalina)...
nagle patrzy w lewo i widzi swojego Gala
Pomachaliśmy mu i rozjechaliśmy się w swoje strony. Jakby było trochę cieplej to byśmy go zaprosili do Mitsumaniaków
Piszę to, może to kiedyś to przeczyta przypadkiem!
Pomyłki z popularnymi autami się zdarzają, jak dwa się na parkingu takie same spotkają. Ale że identycznego Galanta ktoś przypadkiem spotka, to szok jest wielki!
Pozdrawiam,
Grid
konwen - 22-03-2009, 16:05
Dziś widziany srebrny galancik na brzezińskiej koło 14:30
|
|
|