Zachodniopomorskie - dobry warsztat szczecin
mlodam - 25-12-2012, 02:08
Rafal_Szczecin napisał/a: | a ja bym do nich jednak nie jezdzil, poniewaz ktoregos pieknego dnia mozesz juz nie odzyskac auta .
zaklad za chwile zostanie zamkniety, wlascicielem tego jest STANRO. kierownik warsztatu juz tam nie pracuje . |
ale ze niby na tamie?
Rafal_Szczecin - 25-12-2012, 10:40
tak na tamie. wlascicielem zakladu jest czlowiek,ktory ma STANRO, ale zamyka bude na tamie .
mlodam - 25-12-2012, 13:38
Rafal_Szczecin napisał/a: | tak na tamie. wlascicielem zakladu jest czlowiek,ktory ma STANRO, ale zamyka bude na tamie . |
Tego to ja nie słyszałam...w takim razie zakład idzie pod lupę
jeremy - 04-01-2013, 22:45
a ja mam lekko skorodowany tłumik końcowy przy haku
i mam pytanie:
czy znacie jakiś warsztat gdzie można przyspawać hak ewentualnie dosztukować 20 cm rury z hakiem?
mlodam - 05-01-2013, 18:12
Przymierzam sie do wymiany rozrzadu i tak myslalam o Pikar na poludniowej ktos cos slyszal o nich moze?chyba ze jakis inny do polecenia warsztat ktos ma...
[ Dodano: 05-01-2013, 18:16 ]
jeremy napisał/a: | a ja mam lekko skorodowany tłumik końcowy przy haku
i mam pytanie:
czy znacie jakiś warsztat gdzie można przyspawać hak ewentualnie dosztukować 20 cm rury z hakiem? |
w tym temacie na szczecinie nie pomoge
raz wymienialam tlumik w auto mak za Stargardem i tyle powiem ze tam dobrze mi go zrobili
marco06 - 05-01-2013, 20:24
Ja wymieniałem rozrząd w Mazdzie na Madalińskiego i jestem zadowolony a i cena bez porównania z ASO. Polecam.
Anonymous - 05-01-2013, 21:21
mlodam, jak już wcześniej pisałem w tym temacie, ja polecam v-max na golisza tanio i zawsze dobrze
Rafal_Szczecin - 05-01-2013, 21:34
Cytat: |
mlodam, jak już wcześniej pisałem w tym temacie, ja polecam v-max na golisza tanio i zawsze dobrze |
ta, a swoje auto naprawiasz u mnie
mlodam - 06-01-2013, 16:33
Hmm... To teraz bede sobie kminic
a ja chcialam na latwizne i pod nosem :-\
A z Rafalem to ja bym sobie pogadala na spocie ktory chyba mnie ominie...
Jutro sie zapoznam z cennikami tu i owdzie
xylen - 06-02-2013, 09:48
Hello, a gdzie kupie i zamontuje hak do Outlandera ?
Dostałem ofertę z ASO ale niezbyt "atrakcyjna"
Musze zamontować duży bagażnik rowerowy na 4 sztuki a to bez haka raczej nie da rady..
Pozdrawiam.
Yoshiko - 06-02-2013, 12:39
xylen napisał/a: | Musze zamontować duży bagażnik rowerowy na 4 sztuki a to bez haka raczej nie da rady.. | nie lepiej zamontować rowery na dachu ???
marco06 - 06-02-2013, 12:44
A próbowałeś kiedyś włożyć rower na dach... ? Powodzenia! Przerobiłem to już u znajomego jak pomagałem mu je wkładać na dach, dlatego kupiłem sobie bagażnik na hak na 4 rowery (łatwość obsługi i brak nerwów - Bezcenne!)
xylen - 06-02-2013, 12:46
Cytat: | nie lepiej zamontować rowery na dachu ??? |
w Outku? Yoshi ..a któż tam dosięgnie? ten pierwszy to może jakoś by dało rade ale środkowe... nie ma szans, dlatego pozostaje "hakowa" wersja"
no chyba ze zamontuje na małym citroenie ale to byłby widok. C3 z 4 rowerami na dachu
Yoshiko - 06-02-2013, 12:47
marco06 napisał/a: | A próbowałeś kiedyś włożyć rower na dach... |
nie wiem w czym problem - wszędzie gdzie jedziemy na dłużej ciągniemy się z trzema rowerami na dachu
[ Dodano: 06-02-2013, 12:48 ]
xylen napisał/a: | Cytat:
nie lepiej zamontować rowery na dachu ???
w Outku? Yoshi |
oj Piotruś przecież nie jesteś mały
stojąc na progu też nie da rady ?????
[ Dodano: 06-02-2013, 12:49 ]
xylen napisał/a: | a któż tam dosięgnie? |
pawlos da radę
xylen - 06-02-2013, 12:56
Yoshiko napisał/a: |
oj Piotruś przecież nie jesteś mały |
)) Sylwia..masz jak zwykle 1000% procent racji ale co do targania rowerów na dach Outlandera to nawet Pawlos nie da rady no może da jak się barrrdzo postara ale moja zona jak znowu wyjadę to za chiny tam tego nie zapakuje..
wiec jest lepsza i prostsza opcja tylko hak trzeba mieć, a ja nie ma wiec jak wrócę to planuje zamontować...
|
|
|