Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Wojciech Bogacz - 07-02-2013, 10:44
| tpodsiadlo napisał/a: | | to ma 3.20 wysokosci |
| tpodsiadlo napisał/a: | | moze byc tak ze przyjade masterem... |
Tak właśnie próuję sobie wyobrazić jaka to byłaby hałda śniegu... Pewnie musisz sobie Tomku własny śnieg przywieźć bo nie wiem czy na podwórku tyle będzie co by takie autko przysypać
| mjsystem napisał/a: | | Kurcze, cza będzie dużo paczek papierosów kupić |
To już lepiej jak oficjalnie ogłosimy zawody w przysypywaniu mastera - będę dopingującym - a jak się będzie ktoś ociągał to dostanie kielicha
bongo_22 - 07-02-2013, 11:48
| mAGDA napisał/a: |
bongo, ja wysoko cenię sobie Sławka możliwości aleeeee -lepiej mieć zaplecze i możliwości transportowe będzie bezpieczny ja spokojniejsza |
W pełni Cię rozumiem, ale jakby co to transport niosący (wlekący) powinien się znaleźć
| mjsystem napisał/a: |
Kuba, jak mi pomożesz to dam radę |
Sławku, oczywiście, że pomogę
| Wojciech Bogacz napisał/a: | Tak sobie myślę, że ta stacja BP na Zakopiance byłaby w porządku - zasaniczo też mógłbym inną drogą jechać ale jakoś lubię jak jedziemy sobie grzecznie razem
Tradycyjnie też zaczynam trasę z miejscowości Książ Wielki - tak więc Bongo - możesz miało jechać za mną |
| mjsystem napisał/a: | Nieśmiało chciałbym zaproponować godz. 10.00 rano jak rok temu na BP przy zakopiance |
To rok temu było BP a nie McDonald's? Jeszcze nie wiem, o której będę wyjeżdżał więc ciężko mi się określić odnośnie spotkania na trasie. W połowie przyszłego tygodnia powinienem już wiedzieć i jeśli podobnie jak ostatnio, to wtedy Wojtku się z Tobą zgram w Książu.
Jeśli ktoś chce znać warunki pogodowe w Wierchomli, to podsyłam link do kamerek na stoku -> http://www.wierchomla.com.pl/hotel/kamery, który jest ok 2,5 km od naszej miejscówki.
Dowaliło trochę śniegu
Narty już nasmarowane
JCH - 07-02-2013, 13:16
| bongo_22 napisał/a: | | jakby co to transport niosący (wlekący) powinien się znaleźć | Zawsze można turlać | bongo_22 napisał/a: | | Dowaliło trochę śniegu | Oooo To super
Blondi - 07-02-2013, 15:29
Misiaki a zabiaracie ze soba sanki??
My planujemy wziąć 2pary.
wojzi - 07-02-2013, 16:03
My z Renią będziemy jechać dopiero po południu - pewnie gdzieś tak po 17 z Krakowa.
Sanki nie głupi pomysł. Może weźmiemy.
mjsystem - 07-02-2013, 19:51
| wojzi napisał/a: | | My z Renią będziemy jechać dopiero po południu - pewnie gdzieś tak po 17 z Krakowa. |
Nie jedziecie z nami???
wojzi - 07-02-2013, 21:36
Nie mamy z kim dzieci zostawić wcześniej zostawić. Więc wyjeżdżamy najwcześniej o 17.
Morfi - 07-02-2013, 22:24
To co będzie z kuligiem jak tylko My chyba zabieramy sanki ?
bongo_22 - 07-02-2013, 22:54
Moja córka nie darowałaby mi, gdybym jej zabrał sanki, szczególnie teraz, kiedy jest śnieg
Z tego co pamiętam w zeszłym roku chyba nikt nie miał sanek a kulig był. Ale zawsze dodatkowa para mile widziana
mabda - 08-02-2013, 15:54
bo druga para sanek Morfiego i Blondi jest juz od sylwestra zarezerwowana
mjsystem - 08-02-2013, 16:00
To my swoje sanki też zabierzemy
rene74 - 08-02-2013, 20:58
I ja, i ja będę
My saneczki też weźniemy
Aga - 08-02-2013, 23:46
JCH, to był żart
mnie tak naprawdę namiary nie są potrzebne
bardziej dla Buba i Magdy z Kacprem
ale myślę, że dotarli by i bez tego więc nie musiałeś się kłopotać