Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe
mjsystem - 18-09-2014, 08:00
szuwar napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Skromnie pełnię tylko rolę anestezjologa.
1. pamiętaj nie można wybudzać pacjenta przed zaszyciem
2. pośpiech może sprawić że coś zostanie zaszyte ...
3.....
...spokojnie, co nagle to.... |
Tomeczku, tylko pilnuję pulsu. Jak za słaby to się odzywam. Temat musi trwać i trwać i trwać....
Marcin-Krak - 18-09-2014, 20:30
szuwar napisał/a: | 1. pamiętaj nie można wybudzać pacjenta przed zaszyciem
2. pośpiech może sprawić że coś zostanie zaszyte ...
3..... |
3... hmmm w ramach przygotowań do zlotu zaszywacie się
Nie bierzcie aż tak sobie do serca tego, ze organizatorzy nie piją
_Slawek_ - 18-09-2014, 22:38
Marcin-Krak napisał/a: | Nie bierzcie aż tak sobie do serca tego, ze organizatorzy nie piją |
Naprawdę nie wiem skąd i kiedy wzięła się aż tak krzywdząca dla wszelkich organizatorów opinia...
Marcin-Krak - 18-09-2014, 22:40
_Slawek_ napisał/a: | Naprawdę nie wiem skąd i kiedy wzięła się aż tak krzywdząca dla wszelkich organizatorów opinia... |
Nie wiem to jakaś urban legend jest
mjsystem - 18-09-2014, 22:41
Bo to ktoś ploty rozsiewa, treści bez pokrycia
grzesiopol - 18-09-2014, 23:41
U nas też ktoś takie plotki rozsiewał, żeby organizatrozy nie pili i... nie pamietam aby ktoś spożywał.
Sławek siedziałes ze mna przy stole z Wiślakiem, widziałeś, żebyśmy coś mocnego spożywali
mjsystem - 19-09-2014, 09:21
grzesiopol napisał/a: | Sławek siedziałes ze mna przy stole z Wiślakiem, widziałeś, żebyśmy coś mocnego spożywali |
Ależ skąd Tylko herbatka
Sycior - 19-09-2014, 19:40
O jakim zaszywaniu się mówicie. Przecież lekarze mówią że trzeba regularnie uzupełniać płyny co by organizm pracował właściwie
Jaro1974 - 19-09-2014, 21:48
Sycior, słusznie i naukowo prawisz
mjsystem - 20-09-2014, 07:45
Sycior napisał/a: | trzeba regularnie uzupełniać płyny co by organizm pracował właściwie |
To była naukowa herbatka. Z Chin
sla - 20-09-2014, 15:52
Nigdy nie byłem na waszym zlocie, ale na innych bywałem. W/g mnie lepiej je organizować przed przerwą wakacyjna, np. w maju lub czerwcu. Ośrodki wtedy odświeżone i przygotowane do sezonu wakacyjnego, ceny niższe i wybór większy. Jeżeli odpowiadają Wam np. Mazury to proponuję ośrodek ZHP Perkoz w Mierkach nad jeziorem Pluszne. Dobre warunki, świetna kuchnia, odpowiednie zaplecze.
Tomek - 20-09-2014, 15:58
sla napisał/a: | . Jeżeli odpowiadają Wam np. Mazury to proponuję ośrodek ZHP Perkoz w Mierkach nad jeziorem Pluszne. |
Perkoz przewijał się jako jedna z opcji chyba po zlocie 2012.
Tylko kluczowe - kto miałby organizować ten zlot na Mazurach?
sla - 20-09-2014, 16:11
Tomek napisał/a: |
Tylko kluczowe - kto miałby organizować ten zlot na Mazurach? |
Te osoby które to robią gdzie indziej. Ośrodek jest nastawiony na duże grupy, ceny wtedy są bardzo atrakcyjne, a wszystko można dogadać telefonicznie. Byłem tam wielokrotnie, a stosunek cena/jakość w okresie przedwakacyjnym jest bardzo dobra. Wiele atrakcji, sprzęt wodny, quady, możliwość spływu Maruzką, łucznictwo, paintball, wędkarstwo, skansen w Olsztynku, plac zabaw dla dzieci. Jestem temu ośrodkowi wierny od czasów harcerstwa. Co roku tam jeżdżę na długi weekend majowy.
mirex94 - 20-09-2014, 22:07
telefonicznie duzo mozna zrobic ale moim zdaniem do organizacji takiej imprezy trzeba naprawde duzo czasu poswiecic a nieraz tez pojechac cos zalatwic. sam czas przed zlotem praktycznie trzeba byc 24h/dobe dostepnym na miejscu. przynajmniej z tego co organizatorzy tygorocznego zlotu mowili
[ Dodano: 20-09-2014, 22:10 ]
ja sam jak bym mogl to bym pomogl przy organizacji nastepnego ale do lublina troche mi daleko
tomasek - 20-09-2014, 22:35
mirex94,ale nikt nie pisał że kolejny zlot odbędzie się w lubelskim
|
|
|