To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe

mjsystem - 18-09-2014, 08:00

szuwar napisał/a:

mjsystem napisał/a:
Skromnie pełnię tylko rolę anestezjologa.

1. pamiętaj nie można wybudzać pacjenta przed zaszyciem
2. pośpiech może sprawić że coś zostanie zaszyte ...
3.....

...spokojnie, co nagle to....

Tomeczku, tylko pilnuję pulsu. Jak za słaby to się odzywam. :mrgreen: Temat musi trwać i trwać i trwać.... 8)

Marcin-Krak - 18-09-2014, 20:30

szuwar napisał/a:
1. pamiętaj nie można wybudzać pacjenta przed zaszyciem :)
2. pośpiech może sprawić że coś zostanie zaszyte ...
3.....

3... hmmm w ramach przygotowań do zlotu zaszywacie się :?: :mrgreen:
Nie bierzcie aż tak sobie do serca tego, ze organizatorzy nie piją :mrgreen:

_Slawek_ - 18-09-2014, 22:38

Marcin-Krak napisał/a:
Nie bierzcie aż tak sobie do serca tego, ze organizatorzy nie piją

Naprawdę nie wiem skąd i kiedy wzięła się aż tak krzywdząca dla wszelkich organizatorów opinia... :P

Marcin-Krak - 18-09-2014, 22:40

_Slawek_ napisał/a:
Naprawdę nie wiem skąd i kiedy wzięła się aż tak krzywdząca dla wszelkich organizatorów opinia... :P

Nie wiem to jakaś urban legend jest :twisted:

mjsystem - 18-09-2014, 22:41

Bo to ktoś ploty rozsiewa, treści bez pokrycia :twisted:
grzesiopol - 18-09-2014, 23:41

U nas też ktoś takie plotki rozsiewał, żeby organizatrozy nie pili i... nie pamietam aby ktoś spożywał.
Sławek siedziałes ze mna przy stole z Wiślakiem, widziałeś, żebyśmy coś mocnego spożywali :?: :wink:

mjsystem - 19-09-2014, 09:21

grzesiopol napisał/a:
Sławek siedziałes ze mna przy stole z Wiślakiem, widziałeś, żebyśmy coś mocnego spożywali

Ależ skąd :shock: Tylko herbatka 8)

Sycior - 19-09-2014, 19:40

O jakim zaszywaniu się mówicie. Przecież lekarze mówią że trzeba regularnie uzupełniać płyny co by organizm pracował właściwie :D
Jaro1974 - 19-09-2014, 21:48

Sycior, słusznie i naukowo prawisz :twisted:
mjsystem - 20-09-2014, 07:45

Sycior napisał/a:
trzeba regularnie uzupełniać płyny co by organizm pracował właściwie

To była naukowa herbatka. Z Chin :lol:

sla - 20-09-2014, 15:52

Nigdy nie byłem na waszym zlocie, ale na innych bywałem. W/g mnie lepiej je organizować przed przerwą wakacyjna, np. w maju lub czerwcu. Ośrodki wtedy odświeżone i przygotowane do sezonu wakacyjnego, ceny niższe i wybór większy. Jeżeli odpowiadają Wam np. Mazury to proponuję ośrodek ZHP Perkoz w Mierkach nad jeziorem Pluszne. Dobre warunki, świetna kuchnia, odpowiednie zaplecze.
Tomek - 20-09-2014, 15:58

sla napisał/a:
. Jeżeli odpowiadają Wam np. Mazury to proponuję ośrodek ZHP Perkoz w Mierkach nad jeziorem Pluszne.

Perkoz przewijał się jako jedna z opcji chyba po zlocie 2012.
Tylko kluczowe - kto miałby organizować ten zlot na Mazurach?

sla - 20-09-2014, 16:11

Tomek napisał/a:

Tylko kluczowe - kto miałby organizować ten zlot na Mazurach?

Te osoby które to robią gdzie indziej. Ośrodek jest nastawiony na duże grupy, ceny wtedy są bardzo atrakcyjne, a wszystko można dogadać telefonicznie. Byłem tam wielokrotnie, a stosunek cena/jakość w okresie przedwakacyjnym jest bardzo dobra. Wiele atrakcji, sprzęt wodny, quady, możliwość spływu Maruzką, łucznictwo, paintball, wędkarstwo, skansen w Olsztynku, plac zabaw dla dzieci. Jestem temu ośrodkowi wierny od czasów harcerstwa. Co roku tam jeżdżę na długi weekend majowy.

mirex94 - 20-09-2014, 22:07

telefonicznie duzo mozna zrobic ale moim zdaniem do organizacji takiej imprezy trzeba naprawde duzo czasu poswiecic a nieraz tez pojechac cos zalatwic. sam czas przed zlotem praktycznie trzeba byc 24h/dobe dostepnym na miejscu. przynajmniej z tego co organizatorzy tygorocznego zlotu mowili :)

[ Dodano: 20-09-2014, 22:10 ]
ja sam jak bym mogl to bym pomogl przy organizacji nastepnego ale do lublina troche mi daleko ;)

tomasek - 20-09-2014, 22:35

mirex94,ale nikt nie pisał że kolejny zlot odbędzie się w lubelskim :P :mrgreen: