Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Maretzky85 - 18-12-2008, 10:24
W0 LOTKA ?
Piwor - 18-12-2008, 16:58
A dziś widziana srebrna Cari po lifcie o 7:30 na Armii Krajowej na wysokości Broniewskiego z naszymi naklejkami. WI *****
Nycunio - 19-12-2008, 22:57
Wprawdzie mieszkam w Ursusie to mam srebrnego 93 na wpn bo taniej na przyszłego teścia zaryzykowałem . A w Pruszkowie krece sie codziennie w okolicach kopernika i kościuszki tylko zę busem firmowym. Kiedyś Cie dojrze Rezarz
miszkin - 22-12-2008, 08:24
Dziś rano srebrny EAxW GLS nr WB***** namierzony pod IPN, ktoś z naszych? Czasem na Łucką przyjeżdża jeszcze trzeci EA - wtedy to już prawie spot!
[ Dodano: 22-12-2008, 08:32 ]
Nycunio napisał/a: | Wiatm. A może ktoś z okolic Ursusa Piastowa Pruszkowa śmiga Miśkiem i tutak zagląda? pozdrawaim pitrek |
Tak się składa, że od kilku miesięcy śmigam po Ursusie swoją czerwoną strzałą
BTW, widziałem też parę razy w Ursusie Galanta EA z mocno nieseryjnymi zderzakami - klubowicz?
ReZaRZ - 22-12-2008, 21:29
A Ja w niedziele widzialem
1. okolo 10:00 galancika kombi (ladny) na swiatlach w Piasecznie na WPI
2. okolo 10:10 galancik kombi na parkingu pod Fashion hous na WH
3. okolo 11:00 galant sedan w galerii mokotow na WGR
4. okolo 12:00 lancer kombi w ursusie na "Niedzwiadku" tablic niewidzialem
I pozdrawiam kolege ktory jezdzi Galantem kombi niebiesko-bialym Zdjetym z PO i postawiony na WPR'ach. (okolice Banku Slaskiego)
krotka - 23-12-2008, 01:50
miszkin napisał/a: | Dziś rano srebrny EAxW GLS nr WB***** namierzony pod IPN, ktoś z naszych? Czasem na Łucką przyjeżdża jeszcze trzeci EA - wtedy to już prawie spot! |
Taaaa ja tam codziennie, na Łuckiej na znaku zakazu (w dniach "szkolnych") mojego Czarnego parkuję i mnie jakoś nikt nie zauważa Ale jasne, Pan z Galanta zawsze przy samej Towarowej stoi, to niby lepszy
miszkin - 23-12-2008, 08:18
krotka napisał/a: | miszkin napisał/a: | Dziś rano srebrny EAxW GLS nr WB***** namierzony pod IPN, ktoś z naszych? Czasem na Łucką przyjeżdża jeszcze trzeci EA - wtedy to już prawie spot! |
Taaaa ja tam codziennie, na Łuckiej na znaku zakazu (w dniach "szkolnych") mojego Czarnego parkuję i mnie jakoś nikt nie zauważa Ale jasne, Pan z Galanta zawsze przy samej Towarowej stoi, to niby lepszy |
Wypraszam sobie Wczoraj miałem przyjemność ujrzeć Czarnego... choć nie po raz pierwszy, teraz sobie uświadamiam Stał pod oknami mojej nieszczęsnej firmy Tylko nie mów, że mamy tego samego pracodawcę...
Z drugiej strony - zdarzało mi się wiele razy parkować kilka miejsc wcześniej postawić moją czerwoną strzałę (tuż przed słupem ze znakiem zakazu ), zwłaszcza jak nie dojeżdżałem na czas do roboty i parking był już pełen... Też jakoś mnie nikt nie zauważał
krotka - 23-12-2008, 12:05
phi ten z rejestracją WH bodajże to nie Czarny, tylko klon ) My jeździmy na WY i mamy naklejki klubowe Zostawiam auto o 9tej, a koło 14 już zmykam Czerwonego Galanta jeszcze nie spotkałam Parkujesz na Łuckiej, czy na tej poprzecznej??
miszkin - 23-12-2008, 12:12
To w takim razie pomyliłem
Parkuję na parkingu Ruchu, czyli przy Łuckiej zaraz za IPN, raczej w głębi, więc miśka nie widać. Czasem zdarza mi się stawać na chodniku zaraz za budką strażników parkingowych.
Ale teraz to już nie wiem czy mówimy o tym samym znaku zakazu...
krotka - 23-12-2008, 12:37
ja zawsze przed samym skrzyżowaniem z Wronią, jadąc od ul. Towarowej
Jak się skończą ferię i wrócę na uczelnię to spróbuję Cie zlokalizować do początku stycznia mam wolne )
cns80 - 23-12-2008, 12:46
Czy dobrze zrozumiałem że chwalicie się parkwaniem pod zakazem zatrzymywania i postoju ?
miszkin - 23-12-2008, 12:56
Cytat: | ja zawsze przed samym skrzyżowaniem z Wronią, jadąc od ul. Towarowej |
No to mówimy o tym samym miejscu. Nie za fajne skrzyżowanie - nie ma tygodnia, żeby jakiegoś dzwona nie było...
Cytat: | Jak się skończą ferię i wrócę na uczelnię to spróbuję Cie zlokalizować do początku stycznia mam wolne ) |
W takim razie specjalnie zaparkuję w widocznym miejscu... Tylko musisz się pospieszyć, bo prawdopodnie od połowy stycznia już mnie na Wroniej/Łuckiej nie będzie.
Cytat: | Czy dobrze zrozumiałem że chwalicie się parkwaniem pod zakazem zatrzymywania i postoju ? |
Ja się tam niczym nie chwalę , zawsze staram się zaparkować przed tym znakiem. A jak już nieszczęśliwie zdarzy się stanąć za, to na szczęście ruchowska ochrona daje cynka, że chodzą niebiescy i jest czas się ewakuować
cns80 - 23-12-2008, 13:02
To była insynuacja co by się tym nie chwalić. Jak nie przestaniecie to naślę wam Hubeeerta . Teraz macie obowiązek zamieścić tu zdjęcia waszych samochodów prawidłowo zaparkowanych przed znakiem . Za karę
Gene - 23-12-2008, 13:04
A Ciebie juz calkiem Palpatine przekabacil...
cns80 - 23-12-2008, 13:08
Gene napisał/a: | A Ciebie juz calkiem Palpatine przekabacil... |
Strzeż się ciemnej strony Mocy. Ona jest w Tobie silna
|
|
|