Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder
angelos - 28-02-2017, 08:47
Hugo napisał/a: | Coś Ty przykleił do tego zderzaka na dole? |
To chyba tzw. "warga" da sie to dostać w PL za sensowne pieniądze?
Stówa - 28-02-2017, 11:23
angelos napisał/a: | Hugo napisał/a: | Coś Ty przykleił do tego zderzaka na dole? |
To chyba tzw. "warga" da sie to dostać w PL za sensowne pieniądze? |
To taki wynalazek od 3M. Gumowa dokładka do zderzaka. Aktualnie jest już przyklejona poprawnie czyli od dołu
Czy jest do dostania za normalne pieniądze.. hm. Ja za tą dałem 110zł. Taniej chyba ciężko dostać.
angelos - 28-02-2017, 11:33
Stówa napisał/a: | angelos napisał/a: | Hugo napisał/a: | Coś Ty przykleił do tego zderzaka na dole? |
To chyba tzw. "warga" da sie to dostać w PL za sensowne pieniądze? |
To taki wynalazek od 3M. Gumowa dokładka do zderzaka. Aktualnie jest już przyklejona poprawnie czyli od dołu
Czy jest do dostania za normalne pieniądze.. hm. Ja za tą dałem 110zł. Taniej chyba ciężko dostać. |
Kupiłeś w PL czy na aliexp... ?
savagger995 - 28-02-2017, 12:31
Znalazłem tańsze :
http://jarusnet.pl/splitter-pod-zderzak
Owczar - 28-02-2017, 13:25
Jestem na nie jeśli chodzi o ten mod.
Tomi89 - 01-03-2017, 16:14
To jest szajs z jarusneta bo to gumowa pianka możesz ją w rękach rozerwać bez użycia jakiejś większej siły poza tym ma inną budowę. Ta co ma Stówa jest normalnie z mocnej gumy i jej nie rozerwiesz jedynie przeciąć idzie.
Stówa - 02-03-2017, 07:20
Dokładka widzę cieszy się zainteresowaniem, więc proszę bardzo efekt finalny. Na naszym fanpageu przyjął się bardzo dobrze, ciekawe jak tutaj.
abdul - 02-03-2017, 11:26
Jak dla mnie to spoko wyglada
mkm - 02-03-2017, 21:11
Trochę krzywo, ale źle to nie wygląda
Stówa - 21-05-2017, 01:57
Wszyscy myśleli, że Stówa nie wróci, a tu proszę. Wracamy w nieco nowej odsłonie. Po krótce co się działo, żeby nie przedłużać. Pełnych relacji wrzucać mi się nie chce, bo wszystko jest na fanpage'u, a wrzucanie zdjęć na to forum, jest bardzo uciążliwe.
Co zostało zrobione:
Gwint od ISC z 32 stopniową regulacją twardości
Rozpórka Staffa
Klaksony Hella Supertone
Doświetlanie zakrętów czyli pełne uruchomienie halogenów od VR4
Dołożony pas do holowania, z racji tego, że auto niskie, a zaślepka zaspawana.
Pełna korekta lakieru
Ogarnięcie rantów drzwi i wnęki na koło zapasowe - rudej powiadziano "Bye, Bye"
Odmalowany przedni zderzak i tylne dokładki
Co się robi:
Podsufitka, słupki i malowanie plastików w środku wszystko na czarno
Obszywamy kierownicę i ręczny od NardiTorino i gałkę skrzyni biegów
Co nas czeka:
Ceramika, przeguby i wydech + modyfikacja kierunków.
Na razie wrzucam zdjęcia na smaka, będzie zainteresowanie, albo jakieś pytania to wrzucimy coś więcej
Nacz - 21-05-2017, 10:27
Taki zakres i tylko 3 foty? Stówa, no ej!? To ja poproszę foty gwintu na aucie i napisz jak wrażenia z jazdy. O doświetlaniu z VR4 też coś byś skrobnął
mkm - 22-05-2017, 02:09
Stówa, a normalnych fot się nie da?
Taka lipa z lakierem, że trzeba się ziarnem bawić?
Co do zdjęć ja na razie jestem zadowolony z photobucket.com - sporo miejsca za darmo, łatwe ładowanie zdjęć itp.
Na ceramikę szkoda kasy - przy srebrnym tylko niechcący możesz "przydymić" kolor
Podobne efekty odbić uzyskasz dobrze docierając lepszy wosk, a sporo PLNów zostanie w kieszeni.
Stówa - 22-05-2017, 06:06
mkm napisał/a: | Stówa, a normalnych fot się nie da?
Taka lipa z lakierem, że trzeba się ziarnem bawić?
Co do zdjęć ja na razie jestem zadowolony z photobucket.com - sporo miejsca za darmo, łatwe ładowanie zdjęć itp.
Na ceramikę szkoda kasy - przy srebrnym tylko niechcący możesz "przydymić" kolor
Podobne efekty odbić uzyskasz dobrze docierając lepszy wosk, a sporo PLNów zostanie w kieszeni. |
Z fotkami nic nie było robione. Były tylko przeskalowane i wrzucone bo ważyły po 25mb. Jeśli chodzi o ceramikę to nie robię tego dla połysku tylko zabezpieczenia lakieru
mkm - 22-05-2017, 06:08
Strasznie je wyziarniło...
Zdajesz sobie sprawę, że ceramika (powłoki) nieodwracalnie uszkadzają lakier i skazujesz się na "reloady" do końca dni tego lakieru?
Stówa - 22-05-2017, 09:00
mkm napisał/a: | Strasznie je wyziarniło...
Zdajesz sobie sprawę, że ceramika (powłoki) nieodwracalnie uszkadzają lakier i skazujesz się na "reloady" do końca dni tego lakieru? |
A przepraszam, zdjęcia są w ginie nie dodałem tych co chciałem. Będe musiał dodać nowe. Wysłałem zgłoszenie na Japfest i musiałem z 25mb zrobic 2 i musiałem wrzucić te fotki. To pomyślimy o jakimś twardym wosku na razie.
|
|
|