Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
YourMama - 19-11-2008, 22:23
Jackie napisał/a: | YourMama, za text powyżej dostajesz ostrzeżenie, raz za wulgaryzmy, dwa za pogardliwy stosunek do innych ludzi.
pozdrawiam |
Za wulgaryzm przepraszam juz zedytowalem, poprostu pisze tez na innych forach na ktorych takie wyrazy przechodza plazem, a co do pogardliwego stosunku do innych ludzi to radze przeczytac moj post jeszcze raz.
Cytat: | to fakt ze nie jestem rasista i nie pochwalam tego zjawiska |
Cytat: | nie uwazam czarnych za ludzi gorszych |
Na przyszłość proponuje kurs czytania ze zrozumieniem. I troche wiecej powsciagliwości przy uzywaniu przywilejow admina. peace
Jackie - 19-11-2008, 22:38
YourMama napisał/a: | co prawda wiekszosc to cwaniaczki i s******e typki ale ja poprostu nie wnikam. Moge sie zbambo |
Na przyszłość polecam słownik język polskiego i znaczenie słowa pogardliwe. Aha dalszych dyskusji nie polecam.
Pozdrawiam
YourMama - 19-11-2008, 22:47
Chciałbym powiedziec że,...admin ma zawsze racje.
Hubeeert - 19-11-2008, 22:59
YourMama napisał/a: | Chciałbym powiedziec że,...admin ma zawsze racje |
Jak ją ma to ma.
Sam bym Ci dał paskiem, ale nie czytam wszystkiego...
Przyjm na klatę i przeżyj. Do zakazu pisania jeszcze 7 ale recydywa (ewentualna) jest liczona podwójnie.
Na Forum (zielonym) Rozmów Kontrowersyjnych była rozmowa o tolerancji i rasizmie. Przeczytaj, dołącz do dyskusji?
Pozdrawiam
harpagan - 19-11-2008, 23:00
Ze wymykam sie na prawie tydzien na wyspy
Do zobaczenia
YourMama - 19-11-2008, 23:13
Hubeeeert na litośc boską przeciez jasno napisalem ze rasista nie jestem i nie podoba mi sie to zjawisko (w obie strony), to ze napisałem ze wiekszosc nie cieszy sie moich oczach zbyt dobra opinia nie jest wyssane z palca, nie chce juz nic pisac na ten temat bo napisalem juz to co myse i nie ma sensu tego powtarzac w kazdym razie wyrazilem sie jasno ze nie uogolniam i do kazdego ludzia podchodze tak samo o czym mialy swiadczyc slowa ze wodeczki moge sie napic i rownie dobrze dac se po gebie co chyba jasno swiadczy o zdrowym podejsciu i rownym traktowaniu kazdego czlowieka. chyba oczywiste ze nie kazdego da sie lubic dlatego mnie tak ruszylo to ze z pogarda wypowiadam sie o innych ludziach.
Hubeeert napisał/a: | Sam bym Ci dał paskiem, ale nie czytam wszystkiego... |
Bij mnie mocno mow do mnie brzydko
Juiceman - 19-11-2008, 23:14
harpagan napisał/a: | Ze wymykam sie na prawie tydzien na wyspy
Do zobaczenia |
DZIS DO WROCKA ;>?
jacek11 - 19-11-2008, 23:43
Że oglądałem dzisiaj samochód którym jeżdziła Królowa Elżbieta.
Jest to Austin (chyba tak się to pisze),ma 55 lat i jest w niezłym stanie.
Zarejestrowany jako zabytek,praktycznie 99% oryginał.
Następnym razem porobię foty,to zapodam.
Maretzky85 - 20-11-2008, 18:58
to i ja się pochwalę
A co mi tam, Koszmarek wrzuca to i ja wrzucę
Have fun
sruba - 20-11-2008, 19:03
Maretzky85 napisał/a: | to i ja wrzucę |
wiecej, wiecej...
fajniutkie
Morfi - 20-11-2008, 19:15
Boskie
sruba - 20-11-2008, 19:19

tej Pani byś szerszą galerię zapodał
koszmarek - 20-11-2008, 19:22
lepiej nie
Maretzky85 - 20-11-2008, 19:27
Ale to głównie lusterkowa sesja była i nawet nie mam czasu jej obrobić Musze na jutro zrobić ślub, pokaz mody, a jutro będę musiał jeszcze innych mało ciekawych zdjęć poobrabiać Ale jak znajdę czas to jeszcze powrzucam cosik
Bartek - 20-11-2008, 19:38
Maretzky85 napisał/a: | to i ja się pochwalę |
fotoszopka, czy 2 modelki?
|
|
|