To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Krzyzak - 22-11-2008, 11:11

wczoraj na mojej drodze spotkalem 4 problemy z jazda na odcinku ok. 500 metrow - nie rozumiem ludzi, ktorzy z wymiana opon zwlekaja do momentu, az nie beda mogli jezdzic - jak wlasnie wczoraj, gdy 3 auta nie mogly podjechac pod gorke o nachyleniu ca. 2 stopnie!!!
przeciez opony mozna zmienic juz duuuzo wczesniej i nie martwic sie i nie zagracac pozniej innym drogi...
kiedy ja sobie spokojnie pomykalem 30 km/h po tej szklance - na szczescie w druga strone

Anonymous - 22-11-2008, 22:05

Krzyzak napisał/a:
wczoraj na mojej drodze spotkalem 4 problemy z jazda na odcinku ok. 500 metrow - nie rozumiem ludzi, ktorzy z wymiana opon zwlekaja do momentu, az nie beda mogli jezdzic - jak wlasnie wczoraj, gdy 3 auta nie mogly podjechac pod gorke o nachyleniu ca. 2 stopnie!!!
przeciez opony mozna zmienic juz duuuzo wczesniej i nie martwic sie i nie zagracac pozniej innym drogi...
kiedy ja sobie spokojnie pomykalem 30 km/h po tej szklance - na szczescie w druga strone
u mnie przed blokiem podobnie było wczoraj wieczorem i dzisiaj rano... no ale cóż, ludzkiej głupoty nie da sie zmierzyć ....................
Morfi - 22-11-2008, 22:14

... że sobie polatałem bokami i 2 stwierdzenia
-Carisma to dosyc stabilne auto
- zimówki mam do *cenzura*, na pszyszy sezon trzeba nowe...

siwek - 22-11-2008, 22:16

a ja dziś rano sie ustawiłem w kolejce i sobie zmieniłem :D

i całe szczeście bo pózniej zaczął padać śnieg ;)

Kibloo - 23-11-2008, 09:55

a ja wczoraj dryftowałem (nizamierzenie) po rondzie 4x4 wrażenia nizapomniane, a potem to juz było oki... jednak 4X4 i kontrola trakcji jest to genialny układ (zimówki to ja mam juz od 1,5 miesiąca)...

pozdro
Krzyzak napisał/a:
gdy 3 auta nie mogly podjechac pod gorke o nachyleniu ca. 2 stopnie!!!

ja bym ich podciagnął i skasował kazdego po 50 PLN... pozdro

Anonymous - 23-11-2008, 22:21

... smutno mi jakoś. :cry:
koszmarek - 23-11-2008, 22:22

gregorbu napisał/a:
... smutno mi jakoś. :cry:

Czemuż?

że chciałabym wiedzieć, co dzieje się z Pablo :(

gulgulq - 24-11-2008, 09:16

..

SNIŁO MI SIE DZIŚ ŻE ROPA BYŁA PO 6.5 DOLARA :D :D

ALE NASI DALEJ PO 4 ZŁ SPRZEDAWALI ... :minigun: :minigun:

akbi - 24-11-2008, 12:41

... że w Gdańsku u wszystkich kierowców, którzy już zmienili opony na zimowe, z okazji pierwszych opadów śniegu zapanowała ogólnie niespotykana euforia
... każdy przy pomocy śniegu na sowim autku wypisywał życzenia swoim sąsiadom ..."dobra noc, by happy, miłego dnia, carpe diem" .... :D ...Na dowód powyższego przedstawiam poniżej fotki, które zrobiłem w sobotę z mojego balkonu :D

sruba - 24-11-2008, 13:13

że wczorajszy mecz na Lechii zapamietam ze względu na wojne na śnieżki między kibicami, a nie sam mecz...
JCH - 24-11-2008, 14:13

akbi napisał/a:
każdy przy pomocy śniegu na sowim autku wypisywał życzenia swoim sąsiadom
dobrze, że każdy na swoim i palcem a nie gwoździem na samochodzie sąsiada ;)
Śniegu u Was jak na lekarstwo to pewnie macie radochę, coo? :lol:

Marcin-Krak - 24-11-2008, 15:36

Sruba, właśnie miałem się pytać jak tam bitwa na śnieżki :wink: Bo z całym szacunkiem - ale w TV to był najciekawszy moment - szkoda, że taki krótki ;)
A i co tam u Was na stadionie są za jaja z prundem :wink: :roll: :?:

Poza tym jestem po 2 etapie rozmowy kwalifikacyjnej i mam dużo do myślenia :roll:

Anonymous - 24-11-2008, 21:24

Mówią, że jak działa podgrzewanie płyty to nie działają jupitery i na odwrót.. Mielcarski i Smokowski mieli niezłą polewkę w C+.. Śmiali się co będzie jak będzie automatyczna brama wjazdowa na stadion... ;)
koszmarek - 24-11-2008, 22:42

że dziękuję wszystkim, którzy dzisiaj o mnie pamiętali :) i pozdro dla Marcin_Krak za miłe rozpoczęcie dnia :)
Kibloo - 24-11-2008, 22:45

a ja chciałem powiedzieć, że Mama Koszmarka gotuje zaj..ste obiadki :mrgreen:
(dzisiaj miałem okazję się przekonać na własnym żołądku i języku)

pozdro