Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Krzyzak - 22-11-2008, 11:11
wczoraj na mojej drodze spotkalem 4 problemy z jazda na odcinku ok. 500 metrow - nie rozumiem ludzi, ktorzy z wymiana opon zwlekaja do momentu, az nie beda mogli jezdzic - jak wlasnie wczoraj, gdy 3 auta nie mogly podjechac pod gorke o nachyleniu ca. 2 stopnie!!!
przeciez opony mozna zmienic juz duuuzo wczesniej i nie martwic sie i nie zagracac pozniej innym drogi...
kiedy ja sobie spokojnie pomykalem 30 km/h po tej szklance - na szczescie w druga strone
Anonymous - 22-11-2008, 22:05
Krzyzak napisał/a: | wczoraj na mojej drodze spotkalem 4 problemy z jazda na odcinku ok. 500 metrow - nie rozumiem ludzi, ktorzy z wymiana opon zwlekaja do momentu, az nie beda mogli jezdzic - jak wlasnie wczoraj, gdy 3 auta nie mogly podjechac pod gorke o nachyleniu ca. 2 stopnie!!!
przeciez opony mozna zmienic juz duuuzo wczesniej i nie martwic sie i nie zagracac pozniej innym drogi...
kiedy ja sobie spokojnie pomykalem 30 km/h po tej szklance - na szczescie w druga strone | u mnie przed blokiem podobnie było wczoraj wieczorem i dzisiaj rano... no ale cóż, ludzkiej głupoty nie da sie zmierzyć ....................
Morfi - 22-11-2008, 22:14
... że sobie polatałem bokami i 2 stwierdzenia
-Carisma to dosyc stabilne auto
- zimówki mam do *cenzura*, na pszyszy sezon trzeba nowe...
siwek - 22-11-2008, 22:16
a ja dziś rano sie ustawiłem w kolejce i sobie zmieniłem
i całe szczeście bo pózniej zaczął padać śnieg
Kibloo - 23-11-2008, 09:55
a ja wczoraj dryftowałem (nizamierzenie) po rondzie 4x4 wrażenia nizapomniane, a potem to juz było oki... jednak 4X4 i kontrola trakcji jest to genialny układ (zimówki to ja mam juz od 1,5 miesiąca)...
pozdro
Krzyzak napisał/a: | gdy 3 auta nie mogly podjechac pod gorke o nachyleniu ca. 2 stopnie!!! |
ja bym ich podciagnął i skasował kazdego po 50 PLN... pozdro
Anonymous - 23-11-2008, 22:21
... smutno mi jakoś.
koszmarek - 23-11-2008, 22:22
gregorbu napisał/a: | ... smutno mi jakoś. |
Czemuż?
że chciałabym wiedzieć, co dzieje się z Pablo
gulgulq - 24-11-2008, 09:16
..
SNIŁO MI SIE DZIŚ ŻE ROPA BYŁA PO 6.5 DOLARA
ALE NASI DALEJ PO 4 ZŁ SPRZEDAWALI ...
akbi - 24-11-2008, 12:41
... że w Gdańsku u wszystkich kierowców, którzy już zmienili opony na zimowe, z okazji pierwszych opadów śniegu zapanowała ogólnie niespotykana euforia
... każdy przy pomocy śniegu na sowim autku wypisywał życzenia swoim sąsiadom ..."dobra noc, by happy, miłego dnia, carpe diem" .... ...Na dowód powyższego przedstawiam poniżej fotki, które zrobiłem w sobotę z mojego balkonu
sruba - 24-11-2008, 13:13
że wczorajszy mecz na Lechii zapamietam ze względu na wojne na śnieżki między kibicami, a nie sam mecz...
JCH - 24-11-2008, 14:13
akbi napisał/a: | każdy przy pomocy śniegu na sowim autku wypisywał życzenia swoim sąsiadom | dobrze, że każdy na swoim i palcem a nie gwoździem na samochodzie sąsiada
Śniegu u Was jak na lekarstwo to pewnie macie radochę, coo?
Marcin-Krak - 24-11-2008, 15:36
Sruba, właśnie miałem się pytać jak tam bitwa na śnieżki Bo z całym szacunkiem - ale w TV to był najciekawszy moment - szkoda, że taki krótki
A i co tam u Was na stadionie są za jaja z prundem
Poza tym jestem po 2 etapie rozmowy kwalifikacyjnej i mam dużo do myślenia
Anonymous - 24-11-2008, 21:24
Mówią, że jak działa podgrzewanie płyty to nie działają jupitery i na odwrót.. Mielcarski i Smokowski mieli niezłą polewkę w C+.. Śmiali się co będzie jak będzie automatyczna brama wjazdowa na stadion...
koszmarek - 24-11-2008, 22:42
że dziękuję wszystkim, którzy dzisiaj o mnie pamiętali i pozdro dla Marcin_Krak za miłe rozpoczęcie dnia
Kibloo - 24-11-2008, 22:45
a ja chciałem powiedzieć, że Mama Koszmarka gotuje zaj..ste obiadki
(dzisiaj miałem okazję się przekonać na własnym żołądku i języku)
pozdro
|
|
|