Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.
jkrzysztof80 - 10-11-2010, 17:58
ja mam 2.5v6 TT ale zajeżdżam tylko jak jestem w kraju
white90 - 11-11-2010, 00:48
jkrzysztof80 napisał/a: | ja mam 2.5v6 TT ale zajeżdżam tylko jak jestem w kraju |
nie kłam
Ty nie masz galanta tylko legnuma
QwiateQ - 11-11-2010, 09:20
jkrzysztof80 napisał/a: | 2.5v6 TT |
Jakbyś był przelotem w BDG daj znac na forum, jestem ciekaw rozwiązań w tej bryce. Czy Twój/Twoja VR-4 ma aktywne zawieszenie? o ile kojarzę była taka opcja dla Legnum'ów.
Szwagroz napisał/a: | sedana 2,0 |
Chętnie bym pogadał z Tobą o tym modelu i co najważniejsze, zobaczył Gala jeśli istnieje taka możliwość!? Szukam do zmiany, a moja druga połowa (ta lepsza:)) załączyła czynnik ekonomiczny (opłaty, spalanie, wymiany). Tak to jest najpierw uczysz kobietę co i jak i po co oraz ile kosztuje, później nie spodziewasz się kiedy Ona tej nauki użyje.
jkrzysztof80 - 11-11-2010, 16:02
white90 napisał/a: | nie kłam
Ty nie masz galanta tylko legnuma |
white90, a skąd wiesz? Przecież mam przykryty napis z tyłu
QwiateQ napisał/a: |
Jakbyś był przelotem w BDG daj znac na forum, jestem ciekaw rozwiązań w tej bryce. Czy Twój/Twoja VR-4 ma aktywne zawieszenie? o ile kojarzę była taka opcja dla Legnum'ów. |
Zawieszenie mam standardowe od VR4 jest twardsze od tego w normalnym Galu, ale mam zamiar wrzucić Teiny jak dam radę to regulowane ale troszkę kosztują ok 800 funtów + EDFC ok 250 funtów
Ok ale nie będziemy robić OT, jak zawitam do Polski znowu to napewno odezwę się tutaj
DziadekMirek - 15-11-2010, 07:33
dawno sie nie spotyjkalismy. Wszyscy zapracowani, wiadomo, ja tez. Ale moze uda nam sie uzgodnic jakis termin? Grila pewnie nie zrobimy, choc listopad wyjatkowo cieply
Ulf - 01-12-2010, 14:29
uu widzę że forum regionalne zapadło w sen zimowy
ja tam z chęcią bym podładował akumulator jakaś małą przejażdżką do bdg na przykład w jakąś niedziele.
Chociaż aura niesprzyjająca :/
tomusn - 01-12-2010, 20:47
wodze ze forum mają jeszcze 12 dni zwolnienia! ( w sumie 4 tyg.)
uważajcie na siebie bo zapalenie płuc to nie przelewki
a spotkanie możecie zrobić sami, ja się z domu ruszać nie mogę
DziadekMirek - 01-12-2010, 21:06
uuu, to sie zaprawiles!
Szybkiego powrotu do zdrowia i czekam na kolejne spotkanie.
Ps. po wielu miesiacach otrzymalem w koncu karte klubowa! cud!
Ulf - 01-12-2010, 21:06
Wkradła mi się literówka, co już naprawiłem. Tak trochę wyglądało nie po polsku .
To szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Efa! - 02-12-2010, 12:42
Tomek, trzymam kciuki za Twoje zdrowie! Ucałuj ode mnie Anię!
marcino1980 - 14-12-2010, 21:29
To co lepimy bałwana ? Takiego w kształcie znaczka mitsu! Jak kto ma propzycje to niech pisze
white90 - 15-12-2010, 00:00
nie wiem jak inni ale mi sie niezbyt widzi spot teraz poniewaz zimno jest a stac na dworzu i gadac w taka pogode to mozna szybko jakies choróbsko złapać
pozatym aktualnie nawet na prostej drodze jak dodam troche gazu to jade bokiem wiec trasa do bydgoszczy jest dla mnie wyczerpujaca(slabe opony :] )
ale napewno nie omine pierwszego spotu wiosennego
oby tylko nie padalo i pogoda byla dobra
wiem ze jeszcze nic na temat spotu wiosennego nie bylo ale ja juz niemoge sie doczekac wiosny hehe
Fragu - 15-12-2010, 07:28
white90, jak ja ubolewam, że nie mam rwd Spot jak będzie to się pojawię, a co!
jkrzysztof80 - 15-12-2010, 08:40
white90 napisał/a: | na prostej drodze jak dodam troche gazu to jade bokiem wiec trasa do bydgoszczy jest dla mnie wyczerpujaca(slabe opony :] ) |
Poćwicz drifting ja nie mogę 4x4
QwiateQ - 15-12-2010, 22:53
Witajcie,
chciałem ale póki co Coltem się nie pojawię.
Było to tak: droga do pracy 6-go, poślizg (Colt jest podsterowny), ryzyko czołowego, wyprowadziłem przód, ale tyłek zawinęło, pobocze zassało, drzewo stało nie w tym miejscu co trzeba.
To tak w dużym skrócie...
Teraz są poszukiwania auta, a Colciacho jak ktoś chce to całe oddam za praktycznie drobne. JEST do zrobienia, ale nie mamy (rodzina) czasu, a kasa idzie na nowego większego prawdopodobnie Miśka. Nie będę się ogłaszał tutaj - tworzę wątek w CJO.
P.S. Opony zimowe 2-gi sezon, ale na lodzie nie działają do końca.
Pozdrowienia
Szerokości i Przyczepności
|
|
|