To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

ALEX-77 - 17-03-2013, 00:00

Cena ,cena jaka cena za taką przyjemność ?!
deejay - 17-03-2013, 00:04

ALEX-77 napisał/a:
Cena ,cena jaka cena za taką przyjemność ?!

Zależy od firmy która robi i jakości wykonania :) Ja zapłaciłem ok 200 zł za wszystko

D1VenO - 17-03-2013, 17:32

Moze nie bede mily ale chyba te pozostale plastiki jak radio/klimatronik nie pasuja do tego stylu drewna. O ile sama tekstura jest naprawde LUKSUSOWA co widac jak by zaslonic czesc z radiem i tylko dolna czesc ogladac to w calosci nie lezy mi.

Na szczescie to twoje auto :)
A co z czescia galki tam tez mozna by nadrukowac ten sam motyw, ramke radia tez :)

tommyc1 - 17-03-2013, 17:52

W sumie fajna sprawa ta hydrografika, tylko szkoda, ze z gotowców trzeba korzystać, nie można samemu sobie wydrukowac własnego wzoru? Większość z tych co oglądałem na stronach poświęconych hydrografice strasznie kiczowata. Twoje "drewno" całkiem fajne, choć ja generalnie nie lubię pseudo drewna w kokpitach-wolę imitację metalu lub w ogóle inny jakis lakier... Pokrywa zaworów super, tylko czy w ogóle pokrywy robi się z carbonu? Chodzi mi o kwestie realizmu... to torszkę takie S-F chyba, trochę jakby rzucić tam teksturę arbuza albo królicze futro? :) Jesli się mylę to przepraszam. Ogólnie koncepcja fajna, bo oryginalnie to wygląda i bardzo estetycznie. :)
deejay - 17-03-2013, 20:48

D1VenO napisał/a:
A co z czescia galki tam tez mozna by nadrukowac ten sam motyw

Jak juz pisałem wyżej , bedzie wszystko zrobione do kpl.

deejay - 17-03-2013, 20:55

tommyc1 napisał/a:
Twoje "drewno" całkiem fajne, choć ja generalnie nie lubię pseudo drewna w kokpitach-wolę imitację metalu lub w ogóle inny jakis lakier...

W większości aut z wnętrzem skórzanym robi sie wstawki drewnopodobne :wink: Co innego jak mamy auto bardziej sportowe np z czarnym wnętrzem , bo tutaj mi tylko pasują osobiście wstawki typu "szorstkie aluminium" , ale w moim przypadku mamy skórę więc tak juz zostanie :wink:

deejay - 19-03-2013, 22:32

Nastała mnie sytuacja w ktorej obecnie jestem testerem tarcz hamulcowych na zlecenie Mateusza "jmcarpart". Tarcze firmy TOKO 276/26 mm nie China zaznaczam :wink: .
Obecnie zrobione ok 1200 km i jest ok , a lekko nie mają bo po to są testy aby je "katować"
Jesli testy wyjdą pozytywnie po mojej opinii , wejdą do sprzedaży w dobrej cenie :wink:

Torp12 - 19-03-2013, 23:35

deejay napisał/a:

Obecnie zrobione ok 1200 km i jest ok , a lekko nie mają bo po to są testy aby je "katować"
Jesli testy wyjdą pozytywnie po mojej opinii , wejdą do sprzedaży w dobrej cenie :wink:

Już ja widze to Twoje "katowanie" Bartku ;)

deejay - 20-03-2013, 00:01

Torp12 napisał/a:
Już ja widze to Twoje "katowanie" Bartku

Nie bądz taki pewny :twisted: :wink:

Marcino - 20-03-2013, 01:22

też chce zostać testerem.... masz coś do założenia?
danino88 - 20-03-2013, 08:55

też bym chciał testować, ciekawe czy wytrzymają tyle co 320mm :)
Owczar - 20-03-2013, 16:41

deejay napisał/a:
Nie bądz taki pewny :twisted: :wink:

Photo UKP ze średnim spalaniem rozwieje wszelkie wątpliwości :)

Zresztą test można zrobić bardzo łatwo. Jak się ociepli zahamować awaryjnie ze 3 razy ze 160km/h do zera i będzie wiadomo co one warte. Czasem można zrobić tysiące km, a wystarczy jedno hamowanie i po tarczach.

SPIDER-ek - 20-03-2013, 17:16

E tam, tu nie tarcze/klocki są winne a cały układ hamulcowy. Wiec nawet taki wynalazek nie podniesie wydajności hebelków.
Ja mam Zimmermann Sport nr 380.2162.52 i jestem zadowolony 20tyś km to nie dużo, ale dają rade :) więc nie ma co testować innych.

deejay - 20-03-2013, 18:26

Cytat:
Photo UKP ze średnim spalaniem rozwieje wszelkie wątpliwości

Zresztą test można zrobić bardzo łatwo. Jak się ociepli zahamować awaryjnie ze 3 razy ze 160km/h do zera i będzie wiadomo co one warte. Czasem można zrobić tysiące km, a wystarczy jedno hamowanie i po tarczach.

Hehe , Marcin obecnie mam średnią 15,6/100 :P a hamowanie ze 160 robiłem juz 3 razy na obwodnicy i jest ok , zobaczymy jak bedzie dalej :wink:

deejay - 02-04-2013, 21:30

Reszta maneli odebrana z hydrografiki , wyszło super , jestem mega zadowolony :)
Teraz tylko nowe obszycie kiery i gałki zm. bieg. i bedzie wsi :wink:

Uploaded with ImageShack.us