Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Seichan - 09-02-2012, 07:43
Dzień dobry
Sylwuś - rewelacja
FTOrek - 09-02-2012, 08:06
Dzień dobry.
r@f@l - 09-02-2012, 08:26
witajcie.
nie wiem jak u was ale u mnie znowu sypie
Yoshiko - 09-02-2012, 08:27
dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom
| Seichan napisał/a: | Sylwuś - rewelacja |
dziękuję za pochwałę czy mogę już usiąść do ławki
volve - 09-02-2012, 08:29
Witam
Kurde jakiś gościu stanął na lewym pasie na Bramie portowej, zapalił awaryjne i siedzi w aucie. Przez co dojazd od strony Krzywoustego zakorkowany :/ Zamiast wyjść, poprosić kogoś o pomoc z zepchnięciu, to cieć siedzi w aucie i gada przez komórkę :/
| Yoshiko napisał/a: | | zadanie domowe ukończone |
Heh...ja już ręcznie prostej linii nie potrafię narysować, a co dopiero takie coś
Yoshiko - 09-02-2012, 08:49
| volve napisał/a: | | ja już ręcznie prostej linii nie potrafię narysować | eeeee tam
słuchajcie ja tak gwoli wyjaśnienia - chodzi mi o Wawrzkę
na zlocie będzie nas osób: no właśnie - ile ???
bo jak poczytałam że w lubelskim 36 osób to mi gały wyszły i ze zdziwienia aż zazdrość bierze, że grupa taka zgrana
a w ogóle to domek mamy już zarezerwowany
urlop na Wawrzce rozpoczynamy już 25 sierpnia
volve - 09-02-2012, 09:10
No ja tak już wcześniej pisałem, że będzie:
- Ekipa Yoshi (3+1 )
- Ekipa Alfreda (2+1)
- Ekipa Szuwara ((2+2 ?? )
- Ekipa Rafał&Derpin ( ? )
- Dziki ( ? )
- Może Nikka
No i jeszcze nie wiem na 100%, ale może i ja
Yoshiko - 09-02-2012, 09:16
| volve napisał/a: |
No i jeszcze nie wiem na 100%, ale może i ja |
nie rozumiem co to znaczy może
Seichan - 09-02-2012, 09:18
| Yoshiko napisał/a: | bo jak poczytałam że w lubelskim 36 osób to mi gały wyszły i ze zdziwienia aż zazdrość bierze, że grupa taka zgrana |
Już ktoś napisał, że lubelskie robi w sierpniu spot regionalny w Wawrzce
[ Dodano: 09-02-2012, 09:19 ]
| volve napisał/a: | No i jeszcze nie wiem na 100%, ale może i ja |
Tomek, nie kombinuj
Nikka - 09-02-2012, 09:32
hej, odnośnie majówki w Pogorzelicy...
... nie byłam nie widziałam, nie wiem jak jest ale widzę wszyscy piszą się na ...
pawilon ...
jeśli nam się uda wyrwać na 3 może 4 dni to będzie nas troje czyli Nikka+Małżon + Junior (lat prawie 6) i zastanawiam się nad noclegiem niedalekim od miejsca ogniskowania , najlepiej bez bieganiny po schodach gdzieś daleko żeby krasnala mieć na oku i jednocześnie móc się integrować z MitsuManiakami
pomóżcie w ustaleniu dogodnego miejsca... plac pewnie tez będzie często odwiedzany przez dziecia.
Ps.- czy ktoś prócz mnie zabiera jakichś nieletnich????
Yoshiko - 09-02-2012, 09:35
| Seichan napisał/a: | lubelskie robi w sierpniu spot regionalny w Wawrzce |
dobre - w ramach woj zachodniolubelskiego to będzie nas jeszcze więcej | Seichan napisał/a: | volve napisał/a:
Tomek, nie kombinuj |
no ja nie wiem chyba chłopak coś pił i bredzi
[ Dodano: 09-02-2012, 09:41 ]
| Nikka napisał/a: | hej, odnośnie majówki w Pogorzelicy...
... nie byłam nie widziałam, nie wiem jak jest ale widzę wszyscy piszą się na ...
pawilon ... |
gdyby Rafał pozwolił dobrze by było gdybyśmy wszyscy byli w pawilonach
nie trzeba chodzić po schodach ( co po wieczorku zapoznawczym było ciężkie)
łazienka i kuchnia w miejscu
i wszyscy "w kupie"
szuwar - 09-02-2012, 10:05
| volve napisał/a: | | - Ekipa Szuwara ((2+2 ?? ) |
Moja Ekipa to 2 osoby już postanowione, córka nie będzie się nudziła, woli pomęczyć dziadków, a syn porozkręcałby kilka aut i nie wypłaciłbym się ....:)
volve - 09-02-2012, 10:18
| Yoshiko napisał/a: | Seichan napisał/a:
volve napisał/a:
Tomek, nie kombinuj
no ja nie wiem chyba chłopak coś pił i bredzi |
W pracy nie piję Ale fakt, siedziałem wczoraj do 2 w nocy :/
Ogólnie wszystko zależy jak się z nową pracą ustawię. Zobaczę jak to będzie
| Yoshiko napisał/a: | | gdyby Rafał pozwolił dobrze by było gdybyśmy wszyscy byli w pawilonach |
Zależy zapewne, czy będzie miał odwiedzających i ilu. Napisałem w temacie, jak będzie miał chwilę to zapewne napisze coś więcej.
| Yoshiko napisał/a: | | łazienka i kuchnia w miejscu |
Kuchnia ? Jakoś nie widziałem, jedynie lodówka stała, co by się co nieco schłodziło
| Nikka napisał/a: | | jeśli nam się uda wyrwać na 3 może 4 dni to będzie nas troje czyli Nikka+Małżon + Junior (lat prawie 6) i zastanawiam się nad noclegiem niedalekim od miejsca ogniskowania , najlepiej bez bieganiny po schodach gdzieś daleko żeby krasnala mieć na oku i jednocześnie móc się integrować z MitsuManiakami |
Hmm...Alfred był z córką i mieszkali ze mną i szuwarem w pawilonie. Aż tak daleko nie było od ogniska, choć wejście do budynku z pokojami jest bliżej (ale wtedy mieliśmy bodajże 2 piętro, więc trzeba było wchodzić po schodach). Ogólnie to zapewne ja pojawię się najwcześniej i z Rafałem pomyślimy nad rozmieszczeniem Wszystko będzie zależało od ilości pawilonów...
| Nikka napisał/a: | | Ps.- czy ktoś prócz mnie zabiera jakichś nieletnich???? |
Z tego co widziałem, to Alfred wpisał 3 osoby, czyli zapewne zabiera Zuzię Jacek też wpisał więcej osób, więc możliwe że dzieci zabiera.
Yoshiko - 09-02-2012, 10:46
| volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
łazienka i kuchnia w miejscu
Kuchnia ? Jakoś nie widziałem, jedynie lodówka stała, co by się co nieco schłodziło | a to już coś - pisząc kuchnię miałam na myśli miejsce gdzie można wstawić wodę na kawę, umyć kubki i miseczkę po zupce z chińczyka, no i oczywiście lodóweczkę na płyny i żarełko na grilla, bo tym razem trzeba będzie się zaopatrzyć, dni wolne przecież są no i łazienka pod nosem
w budynku trochę problem z tym był mięsiwo na dworze na parapecie leżało
| volve napisał/a: | | Ogólnie wszystko zależy jak się z nową pracą ustawię. |
zmieniłeś pracę
volve - 09-02-2012, 11:02
| Yoshiko napisał/a: | | mięsiwo na dworze na parapecie leżało |
Trzeba było do nas przynieść
| Yoshiko napisał/a: | | zmieniłeś pracę |
Nie, ale planuję pod koniec maja zmienić i wyjechać do Niemiec - pisałem już
|
|
|