Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Rafal_Szczecin - 27-11-2008, 23:15
chyba wg starego
Marcin-Krak - 27-11-2008, 23:20
że ... słucham sobie Radia Maryja
Sam Ojciec Dyrektor jest - ilu on ludzi zna
roch_27 - 27-11-2008, 23:33
...że po raz kolejny byłem zmuszony skierować sprawę do Sądu Grodzkiego przeciwko "pseudo sąsiadom" z art. 51.§ 1. k.w - zakłócanie spokoju oraz art. 107 k.w - (dokuczanie) uciążliwość
Tym razem pofatyguję się i przejdę się na rozprawę i dodatkowo podciągnę coś z k.c - np. art. 415 (zadośćuczynienie) no i może z art 222. § 2. k.c w związku z art. 144 k.c - zakazanie immisji, które zakłócają ponad przeciętną miarę.
Ale mnie zdenerwowali
pozdro
koszmarek - 28-11-2008, 07:27
że byłam na fanym koncercie wczoraj
[ Dodano: 28-11-2008, 07:34 ]
i że nasz znajomych zakupił Carisme
ale jaką to trzeba Maretzkyego pytać.. rocznik 99 chyba?
harpagan - 28-11-2008, 07:43
ze dzis w Warszawie koncert The Roots a ja sie rozchorowalem
Precz z zima w miescie !
sruba - 28-11-2008, 07:49
że zaraz wyjeżdżam do Olsztyna
McDoune - 28-11-2008, 08:16
Hej, Dzięki za wszystkie gratulacje i miłe słowa
Chłopaki mają się dobrze, obaj dostali po 10 pkt ważą 2680 i 2830 i pewnie spędzili wczorajszą noc spokojniej niż tatuś i nie bolą ich teraz głowy
Cezar - 28-11-2008, 10:16
ze firma kurierska siodemka to banda jeleni, ktorym nic sie nie chce. Caly dzien czlowiek siedzi i czeka na paczke, zeby wieczorem dowiedziec sie ze zostala ona awizowana i samemu trzeba odebrac To po chu ja place za przesylke?
Pojade i narobie im burdelu
Mc gratuluje potomstwa
Juiceman - 28-11-2008, 10:21
Cezar napisał/a: | ze firma kurierska siodemka to banda jeleni, ktorym nic sie nie chce. Caly dzien czlowiek siedzi i czeka na paczke, zeby wieczorem dowiedziec sie ze zostala ona awizowana i samemu trzeba odebrac To po chu ja place za przesylke?
Pojade i narobie im burdelu
|
W imię prawa poprzebijaj patafianowi opony. Ja też walczę z wrocławskim kurierem z DHL - jakąś sierotę przydzielili mu na mój rejon grrr.... .
MC Gratki Tatuśku
akbi - 28-11-2008, 10:35
Cezar napisał/a: | awizowana i samemu trzeba odebrac |
Czarek ... a skąd to awizo??? Byłeś w domu jak był kurier u Ciebie??
stary alfer - 28-11-2008, 10:40
Cezar napisał/a: | ze firma kurierska siodemka to banda jeleni, ktorym nic sie nie chce. Caly dzien czlowiek siedzi i czeka na paczke, zeby wieczorem dowiedziec sie ze zostala ona awizowana i samemu trzeba odebrac To po chu ja place za przesylke?
Pojade i narobie im burdelu |
Ja czekam na paczkę od wczoraj.
Cały dzień prób dodzwonienia się do oddziału Szczecińskiego na nic.
Po południu pojawiło się zdarzenie w systemie śledzenia wydanie kurierowi godz. 12.00
Do wieczora nie doczekałem się kuriera. Dzis dodzwoniłem się do Warszawy, tam podano mi 2 nr w Szczecinie (oba komórkowe). Już po 1,5 godz. dzwonienia na oba (non stop) odebrała Pani i podała nr tel. kuriera. Dodzwoniłem się. Umówiłem na godz. 17.00 - 18.00. Zobaczymy...
Cezar - 28-11-2008, 10:44
akbi napisał/a: | Cezar napisał/a:
awizowana i samemu trzeba odebrac
Czarek ... a skąd to awizo??? Byłeś w domu jak był kurier u Ciebie?? |
w systemie sledzenia jest notka ze kurier zostawil awizo
awiza w skrzynce nie ma, a w domu zawsze ktos jest - jaja jak berety
a i mam 2 dni na odebranie paczki, jak nie to wraca do nadawcy - kolejny zart
akbi - 28-11-2008, 10:49
a co do kurierów to jeszcze dopiszę ....
1 - nie narzekajcie ... w grudniu będzie jeszcze gorzej
2 - przypadek z tego tygodnia ... paczka nadana w poniedziałek z Warszawy do Łodzi ..
2a - kurier pomylił listy przewozowe na paczkach które odbierał z firmy
2b - paczka trafiła we wtorek do złej firmy w Kaliszu
2c - problem wyjaśniony i przez DHL odkręcony ... w środę paczka znajduje się na sortowni w Łodzi
2d - niestety na sortowni w Łodzi ktoś źle przesortował paczkę i w czwartek trafia do Poznania
2e - piątek (dzisiaj) podobno wreszcie paczka ma trafić w dobre miejsce docelowe ....hm ...zobaczymy
YourMama - 28-11-2008, 11:00
Cezar napisał/a: | w systemie sledzenia jest notka ze kurier zostawil awizo
awiza w skrzynce nie ma, a w domu zawsze ktos jest - jaja jak berety
|
Jesli to UPS to bardzo mozliwe chociaz inni kurierzy tez tak zaczynaja sobie leciec . Juz chyba ze 3 razy tak mialem ze siedze w domu a koles dzwoni i mowi ze byl przed chwila i nikogo nie bylo i czy nie moglbym przyjechac do sasiedniej miejscowosci ( ok 30 km) po paczuszcze hehe
Anonymous - 28-11-2008, 15:56
Rafal_Szczecin napisał/a: | chyba wg starego |
hehe to jak według starego to powinieneś się cieszyć, bo według nowego było by o wieeeele drożej
[ Dodano: 28-11-2008, 16:05 ]
A co do firm kurierskich to i ja, co nieco dorzucę zamówiłem książkę w poniedziałek i miała dotrzeć do mnie w ciągu dwóch dni czyli według zasad matematyki jakie mi wpajano przez wszystkie lata mojej ciężkiej edukacji wypadało by na środę, a tu mamy dzisiaj piątek jaki z tego morał chyba za często uciekałem z matmy, bo oni liczą inaczej niż ja
|
|
|