Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
mjsystem - 02-01-2013, 19:59
| koszmarek napisał/a: | | pierwszy dzień w nowej pracy zaliczony i jestem szczęśliwa w końcu trafiłam porządną pracę i porządnego pracodawcę! |
Gratulacje Martyna Tak trzymaj
koszmarek - 02-01-2013, 22:41
mjsystem, dziękuje będę trzymać pazurami !
Juiceman - 03-01-2013, 07:01
Gratki Koszmarek
U mnie za parę dni minie miesiąc pracy. Mam klienta Mitsubishi od którego ściągamy drożdże FLENH ha!
mjsystem - 03-01-2013, 15:11
| Juiceman napisał/a: | | Mam klienta Mitsubishi od którego ściągamy drożdże FLENH ha! |
A teraz po Polsku proszę
Tomek - 03-01-2013, 15:23
| mjsystem napisał/a: |
A teraz po Polsku proszę |
no jak to
mają klienta, od niego kupują, normalne
taki nowy rodzaj biznesu
Juiceman - 03-01-2013, 16:50
| tomek84 napisał/a: |
no jak to
taki nowy rodzaj biznesu |
No tak nie prawidłowa nomenklatura została użyta , chodzi o klienta który do swojego wyrobu potrzebuje drożdży, które firma kupuje w Mitsubishi=dostawca surowca xD
Tj, mam pod sobą dostawcę Mitsubishi
mjsystem - 03-01-2013, 17:05
| tomek84 napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
A teraz po Polsku proszę
no jak to
taki nowy rodzaj biznesu |
| Juiceman napisał/a: | No tak nie prawidłowa nomenklatura została użyta , chodzi o klienta który do swojego wyrobu potrzebuje drożdży, które firma kupuje w Mitsubishi=dostawca surowca xD
Tj, mam pod sobą dostawcę Mitsubishi |
Drożdże Mitsubishi OMG, to ja poproszę o kurację
fj_mike - 03-01-2013, 20:01
Te drożdże to do niebieskiego
Marcin-Krak - 03-01-2013, 21:23
| fj_mike napisał/a: | Te drożdże to do niebieskiego |
Jak tak, to teraz to będzie jak sok z gumi jagód jak nic
Juiceman - 04-01-2013, 05:42
zobaczymy
Marcin-Krak - 04-01-2013, 12:15
Czy Wam też się w tym nowym roku tak czas dłuży jakoś niemiłosiernie
mjsystem - 04-01-2013, 15:19
| Marcin-Krak napisał/a: | | Czy Wam też się w tym nowym roku tak czas dłuży jakoś niemiłosiernie |
Ja zaliczyłem dziś drugi pogrzeb w ostatnich dwóch tygodniach i nachodzi mnie rozmyślanie o życiu i jego sensie. Nie śpię po nocach. Albo zasypiam o 3 w nocy albo się o tej godzinie budzę. Tak, czas zaczął się ciągnąć. Wszak weszliśmy w epokę Wodnika.
wojzi - 04-01-2013, 17:29
Dzięki za kciukasy. W Sylwestra dostałem przedłużenie umowy na czas nieokreślony. Po raz pierwszy od kilku lat mam umowę na czas nieokreślony. Fajnie.
Tak, że dla mnie wejśćie w Nowy Rok jak najbardziej pozytywne.
| Krzyzak napisał/a: | wojzi napisał/a:
bo dziś znowu nocka
wiesz - wydawało mi się, że jesteś nauczycielem?
coś ostatnio w tej kwestii zmieniałeś, ale nie myślałem, że na system zmianowy |
W szkole mam tylko parę godzin tygodniowo, a na całego pracuję na pierwszej linii IT support.
A nocki mam na własne życznie, bo wtedy nie trzeba tyle niani płacić, a spędzam więcej czasu z dziećmi niż jakbym chodził na wczesne popołudnia.
Zresztą zaraz właśnie się będę zbierał do pracy.
mjsystem - 04-01-2013, 17:48
| wojzi napisał/a: | | Dzięki za kciukasy. W Sylwestra dostałem przedłużenie umowy na czas nieokreślony. Po raz pierwszy od kilku lat mam umowę na czas nieokreślony. Fajnie. |
Wojtek, super !!!
fergul11 - 04-01-2013, 19:25
| Marcin-Krak napisał/a: | | tym nowym roku tak czas dłuży jakoś niemiłosiernie |
| mjsystem napisał/a: | | nachodzi mnie rozmyślanie o życiu i jego sensie. Nie śpię po nocach |
Panowie czy wy czasem nie łapiecie doła ?
czas na prozac ?
Głowa do góry to tylko życie
Jako że właścicielem miśka jest żona ,a ja używam sporadycznie postanowiłem przegonić go do Dublina z moimi gośćmi na lotnisko .
No powiem że wygodny skubaniec jest ,a tempomat ....brak słów 500km i nie boli i nóżki całą drogę wypoczywały nie wliczając dwóch bramek .
Przez całą drogę spotkałem tylko 2 lancery i 1 carismę mało miśków na drogach , za to peugotów , łopli i renaultów za trzęsienie
|
|
|