To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VI

Seichan - 17-09-2012, 23:07

Nie mam pojęcia :roll:

Ja się zwijam. Dobranoc ;)

grzesiopol - 17-09-2012, 23:08

MaRIo_ napisał/a:
A tak zapytam raz jeszcze bo może gdzieś mignęło :) Jak myślicie, może coś być problem z tym wbiciem lpg po terminie? Tzn. i tak jutro się przekonam na miejscu :twisted: Ale psychicznie się trzeba nastawić:)
raczej nie powinno być, aczkolwiek możesz powiedzieć, że samochód stał bo był zepsuty i nie mogłeś badań zrobić, czy cos tam dobrego wymysleć.
Jaro1974 - 17-09-2012, 23:08

I ja się będę zwijał. Jutro do fabryki trzeba iść. Dobranoc :wink:
grzesiopol - 17-09-2012, 23:08

Seichan napisał/a:
Ja się zwijam. Dobranoc ;)
Dobranoc
Mario - 17-09-2012, 23:08

Mam właśnie cichą nadzieję, że akurat trafię w ten dobry dzień :)
Jakoś uargumentuję to, że i tak auto nie będzie jeździć bo badania techniczne muszę zrobić :)

grzesiopol - 17-09-2012, 23:10

Jaro1974 napisał/a:
Dobranoc :wink:
Dobranoc
Mario - 17-09-2012, 23:10

Dobranoc :)
Ja jeszcze chwilę zostanę, ale też trzeba odespać ostatnie nocki w pracy :)
Jutro dzień wolny :)

grzesiopol - 17-09-2012, 23:12

MaRIo_ napisał/a:
Jakoś uargumentuję to, że i tak auto nie będzie jeździć bo badania techniczne muszę zrobić :)
ale jak nie masz ważnych badań to nawet nie idź bi i tak ci nie wbije zmiany, samochód musi być sprawny, także odbierzesz samochód zrobisz badania i dopiero proponuję zrobić wpis.
Mario - 17-09-2012, 23:15

Tylko wtedy drugi raz będę musiał robić przegląd "z gazem" w dowodzie, tak mi się wydaję
grzesiopol - 17-09-2012, 23:15

Jutro wrzucam ogłoszenie do działu sprzedam, zobaczymy jaki odzew będzie.
Mario - 17-09-2012, 23:18

Chyba, że ze stacji na przeglądzie wezmę jakiś kwitek, że sprawdzono także instalację lpg.
grzesiopol - 17-09-2012, 23:18

MaRIo_ napisał/a:
Tylko wtedy drugi raz będę musiał robić przegląd "z gazem" w dowodzie, tak mi się wydaję
a jak wstawiałes gaz to nie miałeś badań całkowitych robionych, czy tylko sam gaz i dostałeś kwitek przystosowany do zasilania gazem
Mario - 17-09-2012, 23:18

Taka nagła decyzja o sprzedaży ? :)

[ Dodano: 17-09-2012, 23:20 ]
grzesiopol napisał/a:
a jak wstawiałes gaz to nie miałeś badań całkowitych robionych, czy tylko sam gaz i dostałeś kwitek przystosowany do zasilania gazem

Gaz i wyciąg ze świadectwa homologacji na montaż (przystosowanie pojazdu do zasilania gazem) i tam też wyniki np. spalin itd.

grzesiopol - 17-09-2012, 23:24

MaRIo_ napisał/a:
Taka nagła decyzja o sprzedaży ? :)
co jakiś czas wrzucam, poza tym dzisiaj dwóch klientów pytało sie jak tym samochodem się jeździ, czysta ciekwość przed zakupem vana, no i też chcieli by takiego kupić.
MaRIo_ napisał/a:
Gaz i wyciąg ze świadectwa homologacji na montaż (przystosowanie pojazdu do zasilania gazem) i tam też wyniki np. spalin itd.
zaraz coś zobaczę to ci coś napiszę
Mario - 17-09-2012, 23:31

Trochę i ja coś poczytałem właśnie i faktycznie najprawdopodobniej mi nie wbiją w urzędzie nic bo nie mam badań, diagnosta też mi nie postawi pieczątki bo nie mam wbitego gazu :evil: Ale chyba może mi wystawić jakieś zaświadczenie, że auto sprawne i z tym do urzędu po wbicie LPG i znowu powrót do diagnosty po pieczątke
Coś takiego znalazłem.

Cytat:
co jakiś czas wrzucam, poza tym dzisiaj dwóch klientów pytało sie jak tym samochodem się jeździ, czysta ciekwość przed zakupem vana, no i też chcieli by takiego kupić.
Po za tym jest to ładne auto, co akurat w vanach za często spotykane nie jest.