Lubelskie - Lubelskie OT VI
Seichan - 17-09-2012, 23:07
Nie mam pojęcia
Ja się zwijam. Dobranoc
grzesiopol - 17-09-2012, 23:08
| MaRIo_ napisał/a: | A tak zapytam raz jeszcze bo może gdzieś mignęło Jak myślicie, może coś być problem z tym wbiciem lpg po terminie? Tzn. i tak jutro się przekonam na miejscu Ale psychicznie się trzeba nastawić:)
| raczej nie powinno być, aczkolwiek możesz powiedzieć, że samochód stał bo był zepsuty i nie mogłeś badań zrobić, czy cos tam dobrego wymysleć.
Jaro1974 - 17-09-2012, 23:08
I ja się będę zwijał. Jutro do fabryki trzeba iść. Dobranoc
grzesiopol - 17-09-2012, 23:08
| Seichan napisał/a: | Ja się zwijam. Dobranoc | Dobranoc
Mario - 17-09-2012, 23:08
Mam właśnie cichą nadzieję, że akurat trafię w ten dobry dzień
Jakoś uargumentuję to, że i tak auto nie będzie jeździć bo badania techniczne muszę zrobić
grzesiopol - 17-09-2012, 23:10
| Jaro1974 napisał/a: | Dobranoc | Dobranoc
Mario - 17-09-2012, 23:10
Dobranoc
Ja jeszcze chwilę zostanę, ale też trzeba odespać ostatnie nocki w pracy
Jutro dzień wolny
grzesiopol - 17-09-2012, 23:12
| MaRIo_ napisał/a: | Jakoś uargumentuję to, że i tak auto nie będzie jeździć bo badania techniczne muszę zrobić | ale jak nie masz ważnych badań to nawet nie idź bi i tak ci nie wbije zmiany, samochód musi być sprawny, także odbierzesz samochód zrobisz badania i dopiero proponuję zrobić wpis.
Mario - 17-09-2012, 23:15
Tylko wtedy drugi raz będę musiał robić przegląd "z gazem" w dowodzie, tak mi się wydaję
grzesiopol - 17-09-2012, 23:15
Jutro wrzucam ogłoszenie do działu sprzedam, zobaczymy jaki odzew będzie.
Mario - 17-09-2012, 23:18
Chyba, że ze stacji na przeglądzie wezmę jakiś kwitek, że sprawdzono także instalację lpg.
grzesiopol - 17-09-2012, 23:18
| MaRIo_ napisał/a: | | Tylko wtedy drugi raz będę musiał robić przegląd "z gazem" w dowodzie, tak mi się wydaję | a jak wstawiałes gaz to nie miałeś badań całkowitych robionych, czy tylko sam gaz i dostałeś kwitek przystosowany do zasilania gazem
Mario - 17-09-2012, 23:18
Taka nagła decyzja o sprzedaży ?
[ Dodano: 17-09-2012, 23:20 ]
| grzesiopol napisał/a: | | a jak wstawiałes gaz to nie miałeś badań całkowitych robionych, czy tylko sam gaz i dostałeś kwitek przystosowany do zasilania gazem |
Gaz i wyciąg ze świadectwa homologacji na montaż (przystosowanie pojazdu do zasilania gazem) i tam też wyniki np. spalin itd.
grzesiopol - 17-09-2012, 23:24
| MaRIo_ napisał/a: | Taka nagła decyzja o sprzedaży ? | co jakiś czas wrzucam, poza tym dzisiaj dwóch klientów pytało sie jak tym samochodem się jeździ, czysta ciekwość przed zakupem vana, no i też chcieli by takiego kupić.
| MaRIo_ napisał/a: | | Gaz i wyciąg ze świadectwa homologacji na montaż (przystosowanie pojazdu do zasilania gazem) i tam też wyniki np. spalin itd. | zaraz coś zobaczę to ci coś napiszę
Mario - 17-09-2012, 23:31
Trochę i ja coś poczytałem właśnie i faktycznie najprawdopodobniej mi nie wbiją w urzędzie nic bo nie mam badań, diagnosta też mi nie postawi pieczątki bo nie mam wbitego gazu Ale chyba może mi wystawić jakieś zaświadczenie, że auto sprawne i z tym do urzędu po wbicie LPG i znowu powrót do diagnosty po pieczątke
Coś takiego znalazłem.
| Cytat: | | co jakiś czas wrzucam, poza tym dzisiaj dwóch klientów pytało sie jak tym samochodem się jeździ, czysta ciekwość przed zakupem vana, no i też chcieli by takiego kupić. | Po za tym jest to ładne auto, co akurat w vanach za często spotykane nie jest.
|
|
|