Nasze Miśki - Elegance by Deejay
arturj123 - 18-04-2013, 09:38
| deejay napisał/a: | Dzisiaj w wolnej chwili spr sobie na rolkach jak sie mają nowe hamulce na przodzie firmy TOKO.
Oto wyniki po przejechaniu ok 150 km po założeniu .
PL 3320 N PP 3180 N , kolejne pomiary za ok tydzień jak sie już ładnie klocki dotrą , ale i tak jest na ta chwilę bdb |
Wymieniałeś klocki i tarcze? Jaka cena za poszczególne elementy?
To produkty Made in Japan, czy tylko nazwa taka japońska?
W ofercie na allegro widziałem komplet filtrów, za całkiem przyzwoitą cenę. (ok 120 zł)
deejay - 18-04-2013, 22:21
| arturj123 napisał/a: | Wymieniałeś klocki i tarcze? Jaka cena za poszczególne elementy?
To produkty Made in Japan, czy tylko nazwa taka japońska?
W ofercie na allegro widziałem komplet filtrów, za całkiem przyzwoitą cenę. (ok 120 zł) |
Wszystkich informacji dowiesz sie pod tym adresem Napisz do Mateusza i jak chcesz to powołąj sie na mnie , bedzie troszkę taniej
http://allegro.pl/listing...e&change_view=1
deejay - 28-04-2013, 19:12
Troszkę kosmetyki po zimie się przyda , bo pojawiło sie trochę rysek i zmatowień zobaczy co to cudo potrafi zdziałać
D1VenO - 28-04-2013, 19:42
To jest najlepsza pasta na rynku. Bedziesz mega zaskoczony jak szybko i mocny polysk daje. Praktycznie 2 obiegi polerki i masz lustro. Jednak to jest 500 i wprowadza swoje rysy, proponowal bym ci dokupic posrednie pasty tej firmy. Jak chcesz moge wpasc do ciebie i porownasz efekt jakiegos elementu z 3 stopniami. ja mam 2100 i 4000 w zestawie
deejay - 28-04-2013, 19:46
| D1VenO napisał/a: | | To jest najlepsza pasta na rynku. Bedziesz mega zaskoczony jak szybko i mocny polysk daje. Praktycznie 2 obiegi polerki i masz lustro. Jednak to jest 500 i wprowadza swoje rysy, proponowal bym ci dokupic posrednie pasty tej firmy. |
Spoko , zestawy Meguiar's i Chemical Guys sa na miejscu , potrzebowałem tylko dobrej pasty gruboziarnistej .
mkm - 28-04-2013, 20:57
| D1VenO napisał/a: | | To jest najlepsza pasta na rynku. |
Najłatwiejsza w pracy to się zgadza, ale czy najlepsza?
Ja preferuję system 3M-a i to wg. mnie jest numer jeden.
D1VenO - 29-04-2013, 08:30
jestem tylko hobbystą, produkty 3M to u mnie NORMA, kupuje je w ciemno. Używałem past 3m i menzerne i sporo na + dla Menzerny. Ale to są moje odczucia. Jest szybka, daje spory połysk i długo się utrzymuje. No i małe pojemności też są na +
Ale że to temat Bartka i o jego samochodzie to nie ma co dyskutować, zapytam tylko co to za produkty dodatkowe Meguiar's i Chemical Guys będą grane ?
deejay - 29-04-2013, 23:15
| D1VenO napisał/a: | | Ale że to temat Bartka i o jego samochodzie to nie ma co dyskutować, zapytam tylko co to za produkty dodatkowe Meguiar's i Chemical Guys będą grane ? |
Na moje potrzeby , spokojnie mi to wystarcza .
A tutaj mały gift w postaci silnika z Doga , którego mam już prawie na ukończeniu
Krzyzak - 30-04-2013, 07:03
Ty jesteś didżej srebrzanka
Tomek - 30-04-2013, 08:08
samolot budujesz?
D1VenO - 30-04-2013, 08:45
qzwa ukradłeś krzesła z gimnazjum !
a tego dodga to robisz dla siebie czy dla klienta ?
Masz kogoś kto ściąga ci pojedyncze pierdółki do amerykańców ? ja mam forda rangera starego i będę potrzebował kilku dupereli ze środka ;(
5eba - 03-05-2013, 16:59
Wszedlem do Twojego watku poszukac cos o oslonie tylnego zderzaka na "progu" bagaznika" i lotki tylnej ale stron tyle masz tu, ze noc by trzeba poswiecic - mozesz mi napisac gdzie cos takiego mozna kupic?? To akcesoryjne produkty Mitsu czy poprostu cos do Galanta akcesoryjnych firm??
deejay - 11-05-2013, 22:05
Mija prawie trzy lata od dnia zakupu EA5W .Przez ten okres zrobione ponad 63 tyś km i zero problemów i żadnej awarii w czasie eksploatacji tak aby auto potrzebowało lawety . Galuś miewa sie bdb dobrze i nadal połyka kolejne km . Obecny przebieg prawie 210 tkm .
wilukce - 11-05-2013, 22:22
| deejay napisał/a: | | 210 tkm . |
Mało
Dobij do 1 miliona bez awarii. To byłby sukces
Tomek - 12-05-2013, 11:37
też chciałem to napisać
u mnie jutro stuknie 230 kkm
| wilukce napisał/a: |
Dobij do 1 miliona bez awarii. To byłby sukces |
z silnikiem nie będzie najmniejszego problemu, o ile jest jako tako utrzymywany
natomiast wszystko inne się posypie po drodze kilka razy
|