Nasze Miśki - Jak wino...
sveno - 17-06-2014, 23:51
tomek84 napisał/a: | w pudełku był NOK
| tego nie wiem, Leszek zamawiał części.
Torp12 napisał/a: | Się masz z tym Swoim Bratek Sławek | ??
Bartekkita napisał/a: | Ja poproszę parę fotek dachu bez podsufitki | nic ciekawego, jest tam filc, taki jak w boczkach drzwi, pod wykładziną podłogi. Auto odbieram we wtorek/środe w przyszłym tygodniu, przypomnij się wtedy.
Tomek - 18-06-2014, 08:43
sveno napisał/a: | Wymontowałem podsufitkę, plastiki na słupkach, wykładzinę podłogi, fotele, kanapę, tunel środkowy, a wszystko w 1,5h. |
Bartekkita napisał/a: |
Dobry czas |
nie żebym się chwalił (no wcale !!), ale ja w około 45-60 minut to wykonałem to samo, ale na odwrót (czyli montaż) jedynie bez podsufitki
Torp12 - 18-06-2014, 09:07
Torp12 napisał/a: | Się masz z tym Swoim Bratek Sławek ??
|
Bratem* miało być
sveno - 18-06-2014, 10:16
tomek84 napisał/a: | jedynie bez podsufitki | słowo klucz: podsufitka. Najbardziej pracochłonne, bo przykręcone na 14 śrub ustrojstwo, plus robiłem to pierwszy raz i kombinowałem na wszelkie możliwe sposoby by jej nie połamać. Za drugim razem pewnie pójdzie sprawniej. Poza tym to nie zawody, nie robiłem tego na czas, nie chciałem niczego połamać.
Swoją drogą to dobry pomysł na konkurs na zlot: teamy 2-3 osobowe i rozkręcanie i skręcanie auta na czas
Torp12, dobrze z nim żyje, szkoda że jest taki zapracowany
Torp12 - 18-06-2014, 10:28
Sławek to któredy udało Ci się wytargać podsufitkę? Przez dylne drzwi? Może kiedyś mi coś odwali i dach wycisze
sveno - 18-06-2014, 13:47
Torp12 napisał/a: | Przez dylne drzwi? | tak, ale to chyba nie jest dobre wyjście. Lepiej przez przednie pasażera.
Skończyła mi się farbka, podsufitka pochłonęła ponad 2 puszki, a miałem tylko 3 bo tyle było w hurtowni. Coraz ciężej dostać ten lakier...
Bartekkita - 18-06-2014, 14:41
tomek84, sveno, obu was podziwiam, ja się bym pewnie parę godzin bawił, oglądał czy tu już zjadło mojego Galanta czy nie itd
sveno to jakbyś mógł mini instrukcję zrobić, bo nie do końca działa mi szyber i pewnie kiedyś się tam będę musiał zapuścić
Wygłuszenie dachu to może być kapitalna sprawa szczególnie w czasie deszczu
Tomek - 18-06-2014, 16:01
sveno napisał/a: |
tomek84, sveno, obu was podziwiam, ja się bym pewnie parę godzin bawił, oglądał czy tu już zjadło mojego Galanta czy nie itd |
w moim przypadku to była potrzeba, dostałem wnętrze pod dom około północy, a rano musiałem czymś do pracy pojechać
normalnie to bym sobie spokojnie przy piwku robił
deejay - 18-06-2014, 18:56
sveno napisał/a: | Swoją drogą to dobry pomysł na konkurs na zlot: teamy 2-3 osobowe i rozkręcanie i skręcanie auta na czas
|
Pisze sie na takie "zawody"
Bartekkita - 18-06-2014, 21:51
idę po popcorn
promatti - 18-06-2014, 22:07
jeżeli będzie liczył się największy wynik to wygram gdyż czas złożenia będzie trwał nieskończoność
robertdg - 18-06-2014, 22:10
sveno napisał/a: | Swoją drogą to dobry pomysł na konkurs na zlot: teamy 2-3 osobowe i rozkręcanie i skręcanie auta na czas | Albo "usterka"
Tomek - 19-06-2014, 10:17
sveno napisał/a: |
Swoją drogą to dobry pomysł na konkurs na zlot: teamy 2-3 osobowe i rozkręcanie i skręcanie auta na czas |
kiedyś były takie zawody w rozrkęcaniu i skręcaniu malucha
w żużlowym GP mają takie zawody: http://www.speedwaygp.com...-team-smolinski
a tutaj macie trochę z humorem: https://www.youtube.com/watch?v=cPs_7X8GTUw
sveno - 20-06-2014, 01:16
Jedziemy ze zdjęciami:
1.Pasek

2.Fajne spalanie
3. Pomalowane plastiki
4. Podsufitka
Lampki też pomalowałem a szybki okleję folią
Żeby nie było tak fajnie to na podłodze znalazłem rudy nalot:
Nie było go jak poprzednim razem ściągałem wykładzinę. Jak to sprytnie ogarnąć?
robertdg - 20-06-2014, 07:20
sveno napisał/a: | Nie było go jak poprzednim razem ściągałem wykładzinę. Jak to sprytnie ogarnąć? | Gdzie w którym miejscu Pstrknij fote
|
|
|