To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Matejko - 23-04-2011, 14:29

koszmarek napisał/a:
Kuzi, oświeć mnie GDZIE ?

Nie znasz sie
AniTa napisał/a:
iTa"]to ja powiem ;p pani przesadzona w kazdym miejscu , od twarzy ktorą sobie tak "robi" ze az niesmacznie po inne sciegna na kosciach... bleeee

Koleżanka również nie [-( :mrgreen:

koszmarek - 23-04-2011, 14:51

Matejko, nie zapomnij tupnąć :P

AniTa, może mężczyźni nie wiedzą, że baby też oglądają baby ? :shock: :lol:

nerus - 23-04-2011, 16:26

AniTa napisał/a:
koszmarek napisał/a:
OK w takim razie uszanuje Twoje zdanie na temat tej pani i sama już nic o niej nie powiem

to ja powiem ;p pani przesadzona w kazdym miejscu , od twarzy ktorą sobie tak "robi" ze az niesmacznie po inne sciegna na kosciach... bleeee
mi tam sie podobaja naturalne kobiece proporcjonalne okrągłości tam gdzie są potrzebne to maja być, mieśnie pośladków takie żeby się ładnie kragliły i trzymały w górze, brzuszek gładki ale bez wystajacych mięsni pod rysujacymi się żebrami, nogi smukłe z lekko tylko rysujacym się mięśniem żeby nie było najmniejszej "galarety" to samo dotyczy ramion
ale ta pani internetowa to jest po prostu żenada, niedlugo bardziej zacznie przypominać szwarcenegera niż kobietę w dodatku z plastiku he he
:evil:
se pojechałam :D :D

Jestem tego samego zdania :!: :!: :!:

jak dla mnie zero "kobiecych" kształtów....
a silikon to jest dobry i przydatny,ale w tubce :evil:

AniTa - 23-04-2011, 19:39

...
islandka - 23-04-2011, 20:23

Rafal_Szczecin,

dziubek, dziubek :)

eremita - 23-04-2011, 22:02

skurcz dzióbek czy kaczorek Najgorsze że im się wydaje że są fajne :roll: :roll: :roll:
fergul11 - 25-04-2011, 03:12

Naturalne ,młode , jeszcze bez "zabiegów"
chociaż stronka wiekowa co widać po modzie i braku depilacji , ale ogólny zarys kobiecej sylwetki w pełnym spektrum .
ps ;przyda się lewy klikacz myszki :wink: i fullscreen (ja znalazłem faworytkę) choć niektóre dziewczyny powinny zostać w ubraniu
http://www.adultminigames.../?id=6320&cid=0

AniTa - 28-04-2011, 11:19

...
robertdg - 28-04-2011, 12:16

AniTa, to tak jakby zacząć libacje od samego rana - kazda pora dobra, ale nie każda odpowiednia :P
Pieraś - 28-04-2011, 12:51

... ta w rozu jest sexi bombeczka ...

AniTa - 28-04-2011, 13:28

...
Pieraś - 28-04-2011, 16:41

ale u tej w niebieskim nie ma wcale bioder a w rozu nie widze wiec wiesz lepiej dziala na wyobraznie :D lepiej to zobaczyc w ost. chwili ... nie mialoby to juz wiekszego znaczenia :finga:
AniTa - 28-04-2011, 16:57

...
Pieraś - 28-04-2011, 17:35

nieeee .... no od tylu widzisz wszystko wlasnie :-) od przodu jak zaczynasz od gory to juz na dol nie patrzysz ;-) a od tylu to widzisz caly krajobraz jak na talerzu heheh
romero - 29-04-2011, 19:43

Pieraś napisał/a:
ale u tej w niebieskim nie ma wcale bioder

Moim zdaniem to ona bioderka ma i to fajne.W takiej pozie tak to wygląda i tak jest superrrrrrrr oczywiście moim zdaniem.Pozdrawiam wszystkich koneserów kobiecego ciała.