To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV

volve - 16-05-2015, 15:26

jAZZMAN napisał/a:
Volve, żyjesz? :partyman:

Ja oczywiście że żyję...tylko od rana się zastanawiam, czy ja tyle wypiłem, czy też rzeczywiście Olka w miarę dobrze wczoraj jechała ??? :roll: :p

jAZZMAN - 16-05-2015, 16:15

stary alfer napisał/a:
A Pawlos pojechal na rower :P ;)

Rano (po 10-tej) głos miał rześki jak gdyby nigdy nic :)

volve, szybko jechała ;P

Idę zaraz do Grzesia wypłukać cholesterol z żył.

Yoshiko - 18-05-2015, 10:12

volve - wszystkiego najlepszego chłopaku !!!!

:wav: :occasion4: :occasion6: :occasion4: :wav: :partyman: :partyman: :partyman:

Klark - 18-05-2015, 13:41

Dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj...
jAZZMAN - 18-05-2015, 13:54

Yoshiko napisał/a:
volve - wszystkiego najlepszego

Wódka, to znów????

volve - 18-05-2015, 17:26

Dzięki, dzięki za życzenia ;)

jAZZMAN napisał/a:
Wódka, to znów????

Dzisiaj na pewno bez wódki, ale jutro... :p

jAZZMAN - 18-05-2015, 17:44

volve, będziesz mi płacił rentę!
NIKKON - 18-05-2015, 18:59

Yoshiko napisał/a:
no i co Gość tu tylko zaglądasz :twisted: napisałbyś coś ciekawego do poczytania :twisted:

dobry
skupiam się na czytaniu, jednakże raz na jakiś czas postaram się napisać coś w stylu (dzień dobry) :P

Klark - 18-05-2015, 19:59

Szefowo dobrze dobrze, a więc w dniu 12.05.2015 odberałem miśka z warsztatu, zostały wymienione drążki kierownicze, stabilizatory i gumy czegoś tam + ustawiona pełna geometria pojazdu (a co będę Miśkowi żałował). Wstępny budżet ustaliłem z mechanikiem na 700 zeta + ewentualnie jakby coś się dodatkowo wydarzyło to niech dzwoni (wolę żeby mnie od razu naciągnął na jakąś część niż za 2 miechy gonić z powrotem do warsztatu). Przy odbiorze miła niespodzianka -> do zapłaty tylko 550 zeta ( w tym części za 280 zł). Geometrię jeszcze ustawiali przy mnie i zabrali na jazdę próbną:). Obecnie samochód jeździ jak po szynach, zawieszenie zostało usztywnione i jeździ aż za prosto:P. W niedzielę miałem przykrą sytuację, spaliła mi się żarówka H4 po stronie kierowcy, zjarał bezpiecznik i problem z instalacją od lampy przy tablicy rejestracyjnej widocznej na jednym ze zdjęć z I Zlotu Miedwiańskiego. Żarówkę i bezpiecznik wymieniłem. Jutro zajmę się instalacją lampy doświetlającej przy tablicy rejestracyjnej (jak docisnę kabel to świeci:P). Miłej lektury :twisted:
stary alfer - 18-05-2015, 22:32

Bydgoszcz objechany.
Galant pochwalony za wygodę.
Koszt 270km na gazie 56 zł :mrgreen:

Lubię to ;)

jAZZMAN - 18-05-2015, 23:58

stary alfer, chyba masz starą "dyszę" i podaje już mało gazu. Mój galant nie pali tak mało gazu nawet jak jadę tylko na benzynie ;P
Yoshiko - 19-05-2015, 08:05

Klark napisał/a:
odberałem miśka z warsztatu
byłeś tam gdzie Ci Jacek polecił ?
stary alfer napisał/a:
Galant pochwalony za wygodę.
chyba w bagażniku na leżąco ;)
jAZZMAN napisał/a:
Mój galant nie pali tak mało gazu nawet jak jadę tylko na benzynie
rdza ci gaz podżera :twisted:

dober MM :biggrin:

Klark - 19-05-2015, 08:19

Yoshiko byłem w Auto Klinice na Bema - zakład działa od marca (po zakupie miśka regulator napięcia alternatora tam wymieniałem). Duży plus to to, że sami dają części do wglądu, które wymienili i na podnośniku pokazują, że zostały założone nowe.
stary alfer - 19-05-2015, 13:21

Yoshiko,

błagam Cię z tym [ you ] :mrgreen:

Yoshiko - 19-05-2015, 13:36

Cytat:
błagam Cię z tym [ you ] :mrgreen:

no co no co :mrgreen: