To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

LEWY - 15-12-2007, 22:09

mam nadzieje ze impreza się udała,
ja juz nie bede obiecywał ,
ale chce być na bank za miesiąc
bo tym razem to auto zawiodlo (pasek rozrządu) a nie ja .
Chyba ze bedzie coś w sylwestra ,to stane na glowie zeby być (chyba że impreza bedzie raczej zamknieta )
wiec bylo by do 15 stycznia
pozdro.i
WSZYSTKIM WESOLYCH ŚWIĄT SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I OBY CO ROKU PRZYBYWAŁO WAM KM (BO TEGO NIGDY DOSYĆ podobno).
WIĘC WSZYSTKIEGO NAJ TYM KTORYCH JUZ ZNAM I TYM KTORYCH DOPIERO POZNAM !!

Marcino - 15-12-2007, 22:44

IMpreza jeszcze trwa skoro nikt nie napisał...
Milego
Pozdr

Anonymous - 15-12-2007, 23:00

Spocik jak zawsze w bardzo miłej atmosferze :!:
Frekwencja jak zwykle dopisała i mimo mrozu było chyba 14 autek :!: :!:

No mikołaj sie spóźnił ale został rozgrzeszony :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam

Anonymous - 15-12-2007, 23:09

Białe sanie w końcu dotarły ;) Szkoda, że niektórych zawiodłem, ale odpokutuję! Koszulki spóźnione bonusowane piwkiem/kawą jak kto woli ;)
Anonymous - 15-12-2007, 23:10

bylem pierwszy raz i bylo milo
do zobaczyska za miesiac
pozdro :biggrin:

akbi - 16-12-2007, 00:48

Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe spotkanko... szczególnie osobom, które były po raz pierwszy ...MKarpiu, Vil, dedi90 i ... kolega ,który przyjechał Fiatem ...przepraszam, ale zapomniałem nicka ...Witajcie i zapraszamy ponownie za miesiąc.

No i lista ... od lewej
Czerwien, Fiszhop, Krzyżak, Kibloo, Sruba, dm17, akbi, Mariusz78, Vil, Raddex, MKarpiu, Andy1, Novy i Marwis
oraz nieujęci na fotce - Scandik, dedi90, Jaguar, Rados i ...kolega z Fiata (proszę o nicka na PW)
...w sumie 19 autek :!: :roll:

Kwestię mojej propozycji odnośnie kuligu opisałem w osobnym wątku :wink:
o tutaj: http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=19287

Kwestie koszulek opiszę w temacie o koszulkach.

sruba - 16-12-2007, 00:52

akbi - wyslij mi fotki (z panoramy) na mejla, to je troszke lepiej w fotoszopie poskładam :)
akbi - 16-12-2007, 01:51

Sruba napisał/a:
akbi - wyslij mi fotki (z panoramy) na mejla, to je troszke lepiej w fotoszopie poskładam :)

poszło ... nie wiem czy Ci się uda lepiej ...bo widzę, że statyw mi się obruszył w kilku miejscach :(

sruba - 16-12-2007, 10:24

faktycznie nie da sie.
w niektorych miejscach jest tak przesuniete, ze trza by bylo jakis VT robic :P :wink:

Kibloo - 16-12-2007, 10:25

A ja sie do filmu dzisiaj zabieram...
pozdro

sruba - 16-12-2007, 10:34

MKarpiu - 16-12-2007, 13:14

Spotek bardzo sympatyczny! Był to pierwszy więc troszkę nieśmiały... ale na pewno nie ostatni :D

Sruba napisał/a:
faktycznie nie da sie.
w niektorych miejscach jest tak przesuniete, ze trza by bylo jakis VT robic :P :wink:

No to ja zabralem sie za VT :D Oto efekt:

Anonymous - 16-12-2007, 13:33

O matko ! ... jakie to sliczne :) to dziewiate od lewej ;D ale to szoste od prawej jeszcze piekniejsze ;) w ogole... tak staneli jak by sie umowili nie ? ;) Pozdrowienia dla wszystkich ktorych poznalem :)
Anonymous - 16-12-2007, 15:02

Zaluje ze nie moglem byc w tym miesiacu choc mam niedaleko musialem byc w innym miejscu czas aby na spocie pokazalo sie wiecej eLek :) ta druga bede ja 15 stycznia . Pozdrawiam
Anonymous - 16-12-2007, 17:34

A fotki gdzie? :) z tego co widziałem - robił Raddex i Akbi... czekamy ;)

jednocześnie dziękuję rodzicom dedi90 (jeśli dobrze kojarzę) za umożliwienie oglądnięcia poduszki kierowcy ;) Dzisiaj w dosyć śmieszny sposób ujawnił się mój klakson - jechałem za kościerzynę i na którymś z wybojów nagle coś zaczęło wydawać dziwny dźwiek.. - okazało się, że jednak taśmę mam sprawną, a klakson działa tylko kiedy przekręcony jest kluczyk - dlatego gdy wcześniej sprawdzałem go masując przewód nic nie działało - a teraz się odizolował i stykając do masy wydawał dżwięk :) Dzięki oględzinom mogę na szybko wymyśleć jakieś rozwiązanie które go reanimuje... a poduszkę i tak muszę kupić ;)

Wogóle fajnie było... szkoda, że niespodzianka dla Oli się nie udała ;)