Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
LEWY - 15-12-2007, 22:09
mam nadzieje ze impreza się udała,
ja juz nie bede obiecywał ,
ale chce być na bank za miesiąc
bo tym razem to auto zawiodlo (pasek rozrządu) a nie ja .
Chyba ze bedzie coś w sylwestra ,to stane na glowie zeby być (chyba że impreza bedzie raczej zamknieta )
wiec bylo by do 15 stycznia
pozdro.i
WSZYSTKIM WESOLYCH ŚWIĄT SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I OBY CO ROKU PRZYBYWAŁO WAM KM (BO TEGO NIGDY DOSYĆ podobno).
WIĘC WSZYSTKIEGO NAJ TYM KTORYCH JUZ ZNAM I TYM KTORYCH DOPIERO POZNAM !!
Marcino - 15-12-2007, 22:44
IMpreza jeszcze trwa skoro nikt nie napisał...
Milego
Pozdr
Anonymous - 15-12-2007, 23:00
Spocik jak zawsze w bardzo miłej atmosferze
Frekwencja jak zwykle dopisała i mimo mrozu było chyba 14 autek
No mikołaj sie spóźnił ale został rozgrzeszony
Pozdrawiam
Anonymous - 15-12-2007, 23:09
Białe sanie w końcu dotarły Szkoda, że niektórych zawiodłem, ale odpokutuję! Koszulki spóźnione bonusowane piwkiem/kawą jak kto woli
Anonymous - 15-12-2007, 23:10
bylem pierwszy raz i bylo milo
do zobaczyska za miesiac
pozdro
akbi - 16-12-2007, 00:48
Serdecznie dziękuję wszystkim za miłe spotkanko... szczególnie osobom, które były po raz pierwszy ...MKarpiu, Vil, dedi90 i ... kolega ,który przyjechał Fiatem ...przepraszam, ale zapomniałem nicka ...Witajcie i zapraszamy ponownie za miesiąc.
No i lista ... od lewej
Czerwien, Fiszhop, Krzyżak, Kibloo, Sruba, dm17, akbi, Mariusz78, Vil, Raddex, MKarpiu, Andy1, Novy i Marwis
oraz nieujęci na fotce - Scandik, dedi90, Jaguar, Rados i ...kolega z Fiata (proszę o nicka na PW)
...w sumie 19 autek
Kwestię mojej propozycji odnośnie kuligu opisałem w osobnym wątku
o tutaj: http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=19287
Kwestie koszulek opiszę w temacie o koszulkach.
sruba - 16-12-2007, 00:52
akbi - wyslij mi fotki (z panoramy) na mejla, to je troszke lepiej w fotoszopie poskładam
akbi - 16-12-2007, 01:51
| Sruba napisał/a: | akbi - wyslij mi fotki (z panoramy) na mejla, to je troszke lepiej w fotoszopie poskładam |
poszło ... nie wiem czy Ci się uda lepiej ...bo widzę, że statyw mi się obruszył w kilku miejscach
sruba - 16-12-2007, 10:24
faktycznie nie da sie.
w niektorych miejscach jest tak przesuniete, ze trza by bylo jakis VT robic
Kibloo - 16-12-2007, 10:25
A ja sie do filmu dzisiaj zabieram...
pozdro
sruba - 16-12-2007, 10:34
MKarpiu - 16-12-2007, 13:14
Spotek bardzo sympatyczny! Był to pierwszy więc troszkę nieśmiały... ale na pewno nie ostatni
| Sruba napisał/a: | faktycznie nie da sie.
w niektorych miejscach jest tak przesuniete, ze trza by bylo jakis VT robic |
No to ja zabralem sie za VT Oto efekt:
Anonymous - 16-12-2007, 13:33
O matko ! ... jakie to sliczne to dziewiate od lewej ;D ale to szoste od prawej jeszcze piekniejsze w ogole... tak staneli jak by sie umowili nie ? Pozdrowienia dla wszystkich ktorych poznalem
Anonymous - 16-12-2007, 15:02
Zaluje ze nie moglem byc w tym miesiacu choc mam niedaleko musialem byc w innym miejscu czas aby na spocie pokazalo sie wiecej eLek ta druga bede ja 15 stycznia . Pozdrawiam
Anonymous - 16-12-2007, 17:34
A fotki gdzie? z tego co widziałem - robił Raddex i Akbi... czekamy
jednocześnie dziękuję rodzicom dedi90 (jeśli dobrze kojarzę) za umożliwienie oglądnięcia poduszki kierowcy Dzisiaj w dosyć śmieszny sposób ujawnił się mój klakson - jechałem za kościerzynę i na którymś z wybojów nagle coś zaczęło wydawać dziwny dźwiek.. - okazało się, że jednak taśmę mam sprawną, a klakson działa tylko kiedy przekręcony jest kluczyk - dlatego gdy wcześniej sprawdzałem go masując przewód nic nie działało - a teraz się odizolował i stykając do masy wydawał dżwięk Dzięki oględzinom mogę na szybko wymyśleć jakieś rozwiązanie które go reanimuje... a poduszkę i tak muszę kupić
Wogóle fajnie było... szkoda, że niespodzianka dla Oli się nie udała
|
|
|