Gadzety - Flagi MitsuManiakow
igi - 30-08-2006, 13:09
a może coś takiego
http://mirab.com.pl/sklep...ad7f8c26276ed7e
Rafal_Szczecin - 30-08-2006, 13:19
rozumiem, ze osoby ktore zamiawiaja dwie flagi, to jedna na lewa strone druga na prawaa ? (natomiast Akbi chce na strone od kierowcy si ? )
no to tak na dzien dzisiejszy przedstawia sie lista :
1.Krzyżaki - 2 szt
2.Josie
3.nippo
4.bartek_nkm
5.Aśka
6. tymcio - 2 szt.
lacznie 8 sztuk
saphire - 30-08-2006, 13:35
No o coś takiego mi własnie chodziło
igi - 30-08-2006, 13:37
saphire napisał/a: | No o cos takiego mi własnie chodzi - tylko jak tam kupić cokolwiek? (kod dostępu?) |
PW do Firebee bo nie pamiętam hasła Jest tam jeszcze kilka fajnych rzeczy. Zapraszamy do zakupu
piwkotom - 30-08-2006, 14:10
igi napisał/a: | saphire napisał/a: | No o cos takiego mi własnie chodzi - tylko jak tam kupić cokolwiek? (kod dostępu?) |
PW do Firebee bo nie pamiętam hasła Jest tam jeszcze kilka fajnych rzeczy. Zapraszamy do zakupu |
Hmmm.... odnosnie TYCH ramek to nie polecam. Niestety, sa zrobione fatalnie. To sa zwykle wyklejanki i dlugo toto nie pociagnie, nawet ich nie zakladalem
roch_27 - 30-08-2006, 14:52
piwkotom napisał/a: | igi napisał/a: | saphire napisał/a: | No o cos takiego mi własnie chodzi - tylko jak tam kupić cokolwiek? (kod dostępu?) |
PW do Firebee bo nie pamiętam hasła Jest tam jeszcze kilka fajnych rzeczy. Zapraszamy do zakupu |
Hmmm.... odnosnie TYCH ramek to nie polecam. Niestety, sa zrobione fatalnie. To sa zwykle wyklejanki i dlugo toto nie pociagnie, nawet ich nie zakladalem | również nie polecam , aczkolwiek założyłem bo moje stare byłe jeszcze gorsze
Rafal_Szczecin - 30-08-2006, 15:15
a ja mam goraca prozbe ,zeby rozmowy o ramkach/nalepkach przeniesc, poniewaz tutaj rozmawiamy o flagach i osoby nie zorientowane moga sie pogubic
z gory dziekuje
Bolek - 30-08-2006, 17:07
JA chce rozmawiac o flagach. Znaczy Bolec. JEżeli mogę się dopisac do listy to poprosze uprzejmie o 2 flagi ale dzisaj dostałem list od Igiego i tam nie jest dla mnie zrozumiale napisane CO ma być dokłądnie wyobrażone na flagach. Pomysł z nazwą miasta i nickiem właściciela mnie odpowiada ale pewnie nie można zrobić każdej flagi innej...
Bolek/Bolec
Hubeeert - 30-08-2006, 17:24
Sam wybierasz tekst na fladze.
Bolek - 30-08-2006, 17:30
Sam="Naprawde sam" i moze on być nawet inny na każdej z załóżmy 2 zamawianych flag?
Jestem aksamitnie wniebowzięty. Cena wacha się w granicach 50 zł za sztukę lub może być nieco niższa gdyby chętnych w danym mieście było kilku czynietak?
Bolek
Rafal_Szczecin - 30-08-2006, 17:34
Bolek to ja moze odpowiem . calosciowo i wtedy kazdy juz bedzie rozumial .
Calkowity koszt flagi (z wysylka ) nie przekroczy 50 zł (im wiecej flag leci do jednego miasta tym flaga z przesylka jest tansza )
jezeli zamawiamy jedna flage to wtedy jest ona robiona na strone od pasazera (zakladana na strone pasazera) .
istnieje mozliwosc (lecz nie jest to konieczne) zamieszczenia swojego nicku lub miasta (lub to i to) na fladze, NIE jest to platne (jezeli osoba zamawia dwie flagi, na obydwoch moze byc napisane to samo, lub co innego - ale niech wtedy mowi, na jaka strone chce flagi ).
jezeli jedna osoba zamawia dwie flagi (dla siebie) to rozumiem, ze chce flagi na obydwie strony auta (lewa i prawa)
i teraz podstawa kazdy kto chce zapisac sie na kupno flag dopisuje sie do listy (przepisuje to co teraz ja pisalem, i dopisuje po enterze numerek i swoj nick oraz jezeli dwie flagi to - 2 szt.)
nr konta podam wtedy kiedy uzbiera sie nasze minimum (20 osob) .
pozdrawiam
1.Krzyżaki - 2 szt
2.Josie
3.nippo
4.bartek_nkm
5.Aśka
6.tymcio - 2 szt
7.Bolec - 2 szt
cns80 - 30-08-2006, 17:54
No więc ten temat interesował mnie przed zlotem, a teraz ........
też Poproszę jedną flagę od strony pasażera.
Czyli teraz jest tak:
1.Krzyżaki - 2 szt
2.Josie
3.nippo
4.bartek_nkm
5.Aśka
6.tymcio - 2 szt
7.Bolec - 2 szt
8.cieni
Razem: 11 szt.
Pozdrawiam
Anonymous - 30-08-2006, 17:56
1.Krzyżaki - 2 szt, lewa Krzyżak, prawa Baśka
2.Josie
3.nippo
4.bartek_nkm, lewa Bydgoszcz
5.Aśka
6.tymcio - 2 szt
7.Bolec - 2 szt
8.cieni
Krzyzak - 30-08-2006, 18:37
ja myślę, że szczegóły napisów dogramy później - ale jak się uzbiera quorum
z tym, że tak na wszelki wypadek powiem - u mnie strona kierowcy napis Krzyżak, strona pasażera napis Baśka
Anonymous - 30-08-2006, 20:20
Witam ja też się dopisuję, Rafał odbiorę osobiście, razem z tym co masz dla mnie
1.Krzyżaki - 2 szt, lewa Krzyżak, prawa Baśka
2.Josie
3.nippo
4.bartek_nkm, lewa Bydgoszcz
5.Aśka
6.tymcio - 2 szt
7.Bolec - 2 szt
8.cieni
9.Bonio
|
|
|