To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

Iwonka3Miasto - 01-05-2009, 16:40

Witamy na Chełmie. Tesco otwierają jutro o 6- rano i jest do 24. Od poniedziałku 24h. Lustro na pewno kupisz :mrgreen: Mieszkam teraz na innej dzielnicy Gdańska, ale jestem tu częstym gościem. :)
Jakbyś czegoś potrzebował, pisz śmiało.

sebekColt97 - 01-05-2009, 18:04

Dziękuje Iwonka za miłe słowa i wam wszystkim również za wsparcie i powitanie w Trójmieście, nie ukrywam, że nie chciałbym tu czuc się samotnie i poznać znajomych, kolegów i koleżanki. Na zloty z Malborka z wielu względów rzadko przyjeżdżałem, wiecie,że nie układało mi sie tam z pracą ani kasą, stąd często byłem nieobecny,ale teraz ciesze, że wreszcie jestem bliżej i zawsze ten dojazd na spota czy inne imprezy jest w zasięgu ręki. Jestem ryzykantem, zostawiłem przeszłość, Malbork był jaki był, zawsze pozostanie szacunek do tego miasta, ale prawdziwe zycie mam nadzieje przede mną i min. dzieki wam będe tu czuł się swojsko i naprawde ciesze, że mnie lubicie i zyczycie powodzenia. A co do lustra to troche mi go szkoda, bo przeszło przeprowadzki po 500km a tu niestety, po wniesieniu do mieszkania byłem taki słaby, że niemal z ręki wyleciało i potukło, ale co tam, mam nadzieje, że to na szczęście :) .Sorki, że tak rozpisuje, ale dla mnie to ważna chwila w zyciu, mam wielkie plany i nadzieje związane z Gdańskiem, trzymajcie kciuki a wszystkim wam miłego wekendu życze i pozdrawiam.
Iwonka3Miasto - 02-05-2009, 13:24

Myślę, że łatwo tu się znajdziesz. Ludzie w Gdańsku są na prawdę życzliwi i mili. Przyjedż 15-tego, to się przekonasz :)

A swoją drogą, to nie wiem czy jest taki zwyczaj, ale czy jak już tak się stoi na tym parkingu i rozmawia, to nie możnaby jakiegoś grilla rozpalić ? Piwko, odpada, ale zjeść nie zaszkodzi :)

sebekColt97 - 02-05-2009, 15:49

Dziś 1 zakupy w Tesco, tanio i fajnie, poza tym, że kolejki do kas ogromne, a sporo kas nieczynnych, ale ten sklep przyda się na zakupy, podobnie jak biedronka, no a w ogóle mam pod nosem wszystko, może poza STSem :) . Wrażenia z Chełmu bardzo dobre jak na 2 dni, piękna pogoda, uśmiechnięte i ładne dziewczyny, no w ogóle wydaje mi się że gdańszczanki są pełne urody :) , chyba te słońce mnie troche rozmarzyło :) ,ale nastrój mam dobry i coraz bardziej ciesze, że jestem w Trójmieście. Pod blokiem stoi ładna Carisma, ale chyba nie z forum? Przy okazji jak spotkam właściciela to zapytam. No nic, lece na spacerek, pogoda wspaniała, wszystkim życze miłego popołudnia sobotniego i miłej niedzieli.
biriapro - 02-05-2009, 16:20

Witam ja może poza tematem ale mam pytanie ogólne.Otóż jakiś miesiąc temu na allegro sprzedawał się piękny galant eaxa w kolorze wiśnia na skórach z gdańska.sprzedający był mitsumaniakiem i czy ktoś ma na niego namiar.pozdrawiam serdecznie
Anonymous - 02-05-2009, 17:39

Sebek powodzenia w Gdańsku
btw mieszkasz niedaleko ode mnie :) Ja zamieszkuje Ujeścisko

sruba - 02-05-2009, 18:11

biriapro napisał/a:
Witam ja może poza tematem ale mam pytanie ogólne.Otóż jakiś miesiąc temu na allegro sprzedawał się piękny galant eaxa w kolorze wiśnia na skórach z gdańska.sprzedający był mitsumaniakiem i czy ktoś ma na niego namiar.pozdrawiam serdecznie

to Gal Piwkotoma 8)

Apal - 02-05-2009, 21:42

sebekColt97 napisał/a:
kolejki do kas ogromne, a sporo kas nieczynnych

normalka, niestety w tym Tesco :roll:

Subarumaniaczka pozdrawia, często bywam na Chełmie :wink:

Anonymous - 02-05-2009, 23:41

mhm.... co nie wejde na forum to Sruba ma nowa fure... ja tez tak chce :D
sebekColt97 - 03-05-2009, 06:40

jak będzie takie słonko przez kolejne dni to na 15 maja nie pozostaje nic innego jak kąpiel w morzu :) czyżby ta wiosna miała być tylko i wyłącznie słoneczna, super jest i niech tak zostanie do wakacji :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

wiecie co, jesteście bardzooooooooooooo mili wszyscy, tyle osób mnie wita w Gdańsku, no kurcze lubie was MItsumaniaki :)

sruba - 03-05-2009, 07:54

Rangarok napisał/a:
mhm.... co nie wejde na forum to Sruba ma nowa fure... ja tez tak chce :D

sie skacze, sie pływa, ciałko też mam zajebiste :D
trza pracować, a nie się obijać :lol:

Anonymous - 03-05-2009, 10:18

sruba napisał/a:
sie skacze, sie pływa, ciałko też mam zajebiste :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skromność to druga zaleta Śruby........... oczywiście po skakaniu,pływaniu i zajebistym ciałku :D :D :D :D
Kibloo - 04-05-2009, 08:01

sebekColt97, to tylko 5 km ode mnie i po sąsiedzku... dawaj znac jak się urządzisz to z Sabo kawę przywieziemy :mrgreen:

pozdro

sebekColt97 - 04-05-2009, 09:23

Jasne że zapraszam ciebie Kibloo i wszystkich z forum, no oczywiście nie naraz bo mi mieszkanie wywrócicie jeszcze :D ,ale spoko, ciesze, że tyle osób jest w pobliżu i wszystkich gorąco zapraszam, no znów to wszystkich, hehehe, ale mieszkanko jest na ostatnim 7 piętrze, są schody na dach, tak, że można impreze zrobić na dachu wieżowca :D . A ja wciąż myśle o stłuczonym lustrze, ale co tam, przeprowadzki mają to do siebie, że czasem coś poniszczy, albo zginie, a u mnie straty to te lustro łazienkowe, uszkodzona taca do kawy i zginał pasek od spodni :) ,a tyle sie nalatałem podczas przeprowadzki, że zrzuciłem troche kg i spodnie spadają, hehehehe :D :D :D . Jak widzicie nastrój mam dobry, to wpływ tego świeżego powietrza na Chełmie, a może i wekendowego wypadu do Sopotu, wczoraj tam byłem, piekne widoki, oczywiście mam na myśli morze i statki :) ,a plaża, pękała od ludzi, niemal jak w środku wakacji.
Krzyzak - 04-05-2009, 10:17

niestety - jak cieplo, to na plazach tlumy
dlatego ja wole plaze w zimie...

Sebek - pisz do Darka - pamietasz w jakiej sprawie; teraz praca najwazniejsza jest dla Ciebie