Nasze Miśki - moje CA0...
Anonymous - 23-08-2008, 08:36
Eee, przepustnica w Twoim Colcie to jeszcze nic w porównaniu do tego, co było w Mr. White. Obejrzyj sobie zdjęcie. Gdy to zobaczyłem, było mi wstyd, że nigdy nie zajrzałem tam wcześniej.
Co do uszczelki pod przepustnicę - nie występuje jako zamiennik. Mateusz nie ma dobrego dojścia do oryginałów, a już absolutnie nie jest w stanie dać dobrej ceny. Proponowałem mu ostatnio zajęcie się również sprzedażą oryginałów, ale w obecnej sytuacji nie wchodzi to raczej w grę. Ja na uszczelkę pod przepustnicę do Mr.White czekałem ok. tygodnia. Kosztowała bodaj 26 PLN, a było to ok. miesiąca temu. Inne ASO proponowało mi kiedyś tę uszczelkę (tyle, że do Żaby) za 90 PLN, więc nie daj się zrobić w konia.
Morfi - 23-08-2008, 08:59
Chłopaki dali rade Ja zajme sie przepustnica jak zaczna mi świrować obroty
Narazie pzrejechałem 10k i nic sie nie dzieje
londolut - 23-08-2008, 13:25
Na poprzedniej stronie doszły fotki o których pisałem, że "wrzucę ja RANO"
gregorbu napisał/a: | Co do uszczelki pod przepustnicę - nie występuje jako zamiennik. | No właśnie wczoraj się dowiedziałem
gregorbu napisał/a: | Ja na uszczelkę pod przepustnicę do Mr.White czekałem ok. tygodnia. Kosztowała bodaj 26 PLN, a było to ok. miesiąca temu. Inne ASO proponowało mi kiedyś tę uszczelkę (tyle, że do Żaby) za 90 PLN, więc nie daj się zrobić w konia. | Na szczęście Katowickie ASO na ul. Paderewskiego jest uczciwe i nie robi ludzi w jajo. Rozmawiałem, przez telefon z szefem serwisu i moja uszczelka będzie mnie kosztowała w granicach 25zł.
Za niedługo będę odkurzać Colta i włożę do niego nowe dywaniki
londolut - 23-08-2008, 23:27
No i w końcu wnętrze mojego Colta jakoś wygląda
Stare, wysłużone i nie kompletne dywaniki welurowo-gumowe ( )
zostały zastąpione nowymi, welurowymi w kolorze antracytowym.
Kupiłem je z pomocą gregorbu, dzięki chłopak, a kolor pomogli wybrać ruslana81 i cns80, wam również dziękuję
No i w końcu dziś, po chyba pół roku oczekiwania na Colcie pojawiły się naklejki klubowe. Po jednej na przednich błotnikach i jedna z tyłu. Aż wstyd się przyznać, że trwało to tak długo
Anonymous - 24-08-2008, 09:11
londolut napisał/a: | No i w końcu dziś, po chyba pół roku oczekiwania na Colcie pojawiły się naklejki klubowe. Po jednej na przednich błotnikach i jedna z tyłu. Aż wstyd się przyznać, że trwało to tak długo |
Nie przejmuj się-ja nie mam do dziś
Dywaniki spoko...mam nadzieję,że nie będą się podwijać do sprzęgła...bo z moimi czasem tak bywa
Anonymous - 24-08-2008, 09:53
Czerwien napisał/a: | Dywaniki spoko...mam nadzieję,że nie będą się podwijać do sprzęgła...bo z moim czasem tak bywa | W Lancerze Rusłana ma te dywaniki od ok. pół roku i same superlatywy - żadnego podwijania czy przesuwania się po podłodze. Są super!
Anonymous - 24-08-2008, 09:56
gregorbu napisał/a: | W Lancerze Rusłana ma te dywaniki od ok. pół roku i same superlatywy - żadnego podwijania czy przesuwania się po podłodze. Są super! |
Ja mam ori-więc jednak da się poprawić fabrykę
pawela - 24-08-2008, 10:37
mi czasem oryginalny dywanik wchodzi na przycisk kickdown, i nie mogę szybko zredukować biegu.
Ale kolor Twoich jednak pasuje, w ogóle masz jakąś jaśniejszą podłogę niż ja.
Tomi co do naklejek, to ja również jeszcze ich nie mam
Morfi - 24-08-2008, 12:40
Ile dałes za dywaniki i gdzie ??
londolut - 24-08-2008, 12:51
Morfi napisał/a: | Ile dałes za dywaniki i gdzie ?? |
Wyszły mnie około 70PLN, na Allegro.
rosomak1983 - 24-08-2008, 13:55
Czerwien napisał/a: |
Dywaniki spoko...mam nadzieję,że nie będą się podwijać do sprzęgła...bo z moimi czasem tak bywa |
Tez tak miałem ale wymieniłem na gumowe i chwale sobie. łatwo je wyczyscic a w zasadzie wystarczy trzepnąc POLECAM
londolut - 25-08-2008, 19:35
Parę dni temu kupiłem środek do, nazwijmy to, "renowacji" lakieru.
Dziś postanowiłem zobaczyć co jest warty, w końcu Zlot 08 zbliża się wielkimi krokami . Przed rozpoczęciem operacji samochód wyglądał tak:
A po zakończeniu, plastiki były czarne a nie grafitowe, lakier nabrał głębi i stał się bardziej "żywszy", zniknęły matowe obszary, które były w różnych częściach nadwozia. Mam nadzieję, że efekt utrzyma się dłużej niż 1 dzień .
Misiek wygląda teraz tak:
karolgt - 25-08-2008, 19:42
fotomontaż
ps. wyreguluj sobie tymi pokrętłami gumowymi szpary miedzy maską a błotnikiem
londolut - 25-08-2008, 22:03
karolgt napisał/a: | wyreguluj sobie tymi pokrętłami gumowymi szpary miedzy maską a błotnikiem | To nic nie daje Przód jest nieźle przestawiony
karolgt - 25-08-2008, 22:15
londolut napisał/a: | karolgt napisał/a: | wyreguluj sobie tymi pokrętłami gumowymi szpary miedzy maską a błotnikiem | To nic nie daje Przód jest nieźle przestawiony |
to moze cos na zawiasach trzeba pokombinowac?
|
|
|