To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Tuning Outlandera II

Anonymous - 07-01-2010, 18:55

mihoo napisał/a:
dostałem wczoraj z Mitsu promocję na oryginalne pakiety tuningowe "upiększające"
nie jestem w ogóle zwolennikiem wstawiania srebrnych plastików gdzie tylko się da
trąci to trochę agrotuningiem ale oczywiście de gustibus...
totalną wioską w rzeczonych pakietach są dla mnie tzw. kratki błotników
Obrazek
szkoda, że nie dodali naklejki na klapkę wlewu paliwa :vom:
pozdrowienia

A najlepsze że dają "potężny" rabat na chiptunning 43%........ cena 3999 zeta.......po rabacie :D

Wazzi - 07-01-2010, 19:24

Poczta wam przyszla ta oferta?
karol_alasz - 07-01-2010, 19:31

AlCapone napisał/a:
A najlepsze że dają "potężny" rabat na chiptunning 43%........ cena 3999 zeta.......po rabacie

Noż właśnie w temacie o Ralliart-cie dałem upust swojej radości i zaskoczeniu wielce rabatowej ceny.... :P No to ile w końcu kosztuje ten BOX? Bo nawet już po zakupie samochodu mogłem sobie w tej cence sprezentować tego Rallitronica. Może nasz Admin vel Dealer podpowie?

[ Dodano: 07-01-2010, 19:31 ]
Wazzi napisał/a:

Ta,pocztą...Do mnie dzisiaj wpadło toto do skrzynki.

Anonymous - 07-01-2010, 19:52

karol_alasz napisał/a:
AlCapone napisał/a:
A najlepsze że dają "potężny" rabat na chiptunning 43%........ cena 3999 zeta.......po rabacie

Noż właśnie w temacie o Ralliart-cie dałem upust swojej radości i zaskoczeniu wielce rabatowej ceny.... :P No to ile w końcu kosztuje ten BOX? Bo nawet już po zakupie samochodu mogłem sobie w tej cence sprezentować tego Rallitronica. Może nasz Admin vel Dealer podpowie?

[ Dodano: 07-01-2010, 19:31 ]
Wazzi napisał/a:

Ta,pocztą...Do mnie dzisiaj wpadło toto do skrzynki.

Kiedyś Fedorowicz rysował jak się robi MEGA PROMOCJE........cena była 300 i nie było chętnych.......no to z 3 zrobił 8 co dawało 800 a wyżej dorysował przekreślone 1600......łykali jak świeże bułeczki......... :D

pablo_escobar - 07-01-2010, 21:57

13zbyszek13 napisał/a:
pablo_escobar
Czesc pablo
Bardzo podobają mi się twoje lampy w outlanderze , mam pytanko : czy jestes w stanie wykonac takie cudenko dlamnie .Pozdrawiam Zbyszek

Czesc Zbyszek,
tak się składa, że z zapasowej pary wykonałem kolejną parę tych świateł. Miałem już wstawić je na Allegro na pożarcie, ale możemy się dogadać..
Pozdrawiam

[ Dodano: 07-01-2010, 22:14 ]
b.t.w. kolejne miesiące testów i lampy nie zawodzą nawet na dużym mrozie w hałdach śniegu..

13zbyszek13 - 09-01-2010, 09:02

Czesz pablo_escobar
Poprosze o kontakt lub namiary to ja sie odezwę.
Pozdrawiam Zbyszek

sylb - 18-01-2010, 23:29

Adresy sklepów dla tych co chcą coś powymieniać.

http://www.japanparts.com
www.colt-speed.com lub http://www.coltspeed.co.uk/

13zbyszek13 - 01-02-2010, 08:14

w swoim miśku przerobiłem światełka w zderzaku na postojowe.Włożyłem żarówki 3W i mam dodatkowe światła z tyłu :lol:
dziku79 - 10-02-2010, 23:40

u maniaków ze wschodu juz tez modyfikuja tylne lampy:
http://www.youtube.com/watch?v=0NoBUrvzjwE
8)

rezon - 11-02-2010, 09:13

pablo_escobar, nie zastrzegłeś wzoru użytkowego? podobne do Twoich u kolegów z Ru
pablo_escobar - 11-02-2010, 22:02

Hehe..wiele rzeczy produkują podobnych na Wschodzie... :)

Wysilili się przerobić też lekko zewnętrzne Ledy.Gratuluje, bo to pare dni dłubania.Tylko szkoda, że nie dorobili "wygłuszenia" odbicia światła w kloszu żarówki wstecznej, tej czerwonej poświaty.
Zazdrosny nie jestem. Sam wrzuciłem schemat do sieci, żeby każdy mógł dodać coś od siebie.

Pare moich lamp jeździ już po drogach, nie tylko w Polsce.. :wink:

Krzysiek_slask - 11-02-2010, 22:23

Tak na szybko rzucilem okiem na ich strone :

http://alterna-light.ru/

Pomijam kwestie gustu, bo niektore ichnie wynalazki (vide czarne przednie lampy w Astrze) wzbudzaja conajmniej usmiech politownia na mej twarzy to jedna rzecz mnie zaintrygowala :

Podswietlenie dywanikow

Ciekawe, czy bylo z tym duzo roboty. Barwa swiatla co prawda mi nie specjalnie odpowiada, za to samo rozwiazanie - jak najbardziej. Mialem takie cos w Mondeo i przyznam, troche mi tego brakuje (szczegolnie jak jakas mala pierdoleczka spadnie na ziemie).

PS. Wiecej tych dewocjonalii na desce umiescic sie chyba juz nie dalo :lol: Az strach pomyslec jak wyglada ekran startowy w tej NAVI :lol: :lol: :lol:
... a mowia, ze Ruskie to bezbozniki :)

dziku79 - 12-02-2010, 08:42

Krzysiek_slask napisał/a:
PS. Wiecej tych dewocjonalii na desce umiescic sie chyba juz nie dalo :lol: Az strach pomyslec jak wyglada ekran startowy w tej NAVI :lol: :lol: :lol:
... a mowia, ze Ruskie to bezbozniki :)

tożto elementy lokalnego tunigu ;)

dab - 12-02-2010, 17:17

dziku79 napisał/a:
u maniaków ze wschodu juz tez modyfikuja tylne lampy:
http://www.youtube.com/watch?v=0NoBUrvzjwE
8)

pewnie wkrotce beda na allegro cale gotowe lampy do przekladki,niech kombinuja :P

Steff - 13-02-2010, 00:53

Krzysiek_slask, myślę że to nie będzie problemem ,sam mam zamiar coś takiego zrobić a tym bardziej że w Mitsu są właczniki takie jak w fiacie seicento a nie jak w normalnych autach od razu zintegrowane z zamkiem ,czyli wystarczy się podpiąć do dwóch kabelków i tyle