Outlander II GEN Techniczne - Tuning Outlandera II
Anonymous - 07-01-2010, 18:55
mihoo napisał/a: | dostałem wczoraj z Mitsu promocję na oryginalne pakiety tuningowe "upiększające"
nie jestem w ogóle zwolennikiem wstawiania srebrnych plastików gdzie tylko się da
trąci to trochę agrotuningiem ale oczywiście de gustibus...
totalną wioską w rzeczonych pakietach są dla mnie tzw. kratki błotników
Obrazek
szkoda, że nie dodali naklejki na klapkę wlewu paliwa
pozdrowienia |
A najlepsze że dają "potężny" rabat na chiptunning 43%........ cena 3999 zeta.......po rabacie
Wazzi - 07-01-2010, 19:24
Poczta wam przyszla ta oferta?
karol_alasz - 07-01-2010, 19:31
AlCapone napisał/a: | A najlepsze że dają "potężny" rabat na chiptunning 43%........ cena 3999 zeta.......po rabacie |
Noż właśnie w temacie o Ralliart-cie dałem upust swojej radości i zaskoczeniu wielce rabatowej ceny.... No to ile w końcu kosztuje ten BOX? Bo nawet już po zakupie samochodu mogłem sobie w tej cence sprezentować tego Rallitronica. Może nasz Admin vel Dealer podpowie?
[ Dodano: 07-01-2010, 19:31 ]
Wazzi napisał/a: | Poczta wam przyszla ta oferta? |
Ta,pocztą...Do mnie dzisiaj wpadło toto do skrzynki.
Anonymous - 07-01-2010, 19:52
karol_alasz napisał/a: | AlCapone napisał/a: | A najlepsze że dają "potężny" rabat na chiptunning 43%........ cena 3999 zeta.......po rabacie |
Noż właśnie w temacie o Ralliart-cie dałem upust swojej radości i zaskoczeniu wielce rabatowej ceny.... No to ile w końcu kosztuje ten BOX? Bo nawet już po zakupie samochodu mogłem sobie w tej cence sprezentować tego Rallitronica. Może nasz Admin vel Dealer podpowie?
[ Dodano: 07-01-2010, 19:31 ]
Wazzi napisał/a: | Poczta wam przyszla ta oferta? |
Ta,pocztą...Do mnie dzisiaj wpadło toto do skrzynki. |
Kiedyś Fedorowicz rysował jak się robi MEGA PROMOCJE........cena była 300 i nie było chętnych.......no to z 3 zrobił 8 co dawało 800 a wyżej dorysował przekreślone 1600......łykali jak świeże bułeczki.........
pablo_escobar - 07-01-2010, 21:57
13zbyszek13 napisał/a: | pablo_escobar
Czesc pablo
Bardzo podobają mi się twoje lampy w outlanderze , mam pytanko : czy jestes w stanie wykonac takie cudenko dlamnie .Pozdrawiam Zbyszek |
Czesc Zbyszek,
tak się składa, że z zapasowej pary wykonałem kolejną parę tych świateł. Miałem już wstawić je na Allegro na pożarcie, ale możemy się dogadać..
Pozdrawiam
[ Dodano: 07-01-2010, 22:14 ]
b.t.w. kolejne miesiące testów i lampy nie zawodzą nawet na dużym mrozie w hałdach śniegu..
13zbyszek13 - 09-01-2010, 09:02
Czesz pablo_escobar
Poprosze o kontakt lub namiary to ja sie odezwę.
Pozdrawiam Zbyszek
sylb - 18-01-2010, 23:29
Adresy sklepów dla tych co chcą coś powymieniać.
http://www.japanparts.com
www.colt-speed.com lub http://www.coltspeed.co.uk/
13zbyszek13 - 01-02-2010, 08:14
w swoim miśku przerobiłem światełka w zderzaku na postojowe.Włożyłem żarówki 3W i mam dodatkowe światła z tyłu
dziku79 - 10-02-2010, 23:40
u maniaków ze wschodu juz tez modyfikuja tylne lampy:
http://www.youtube.com/watch?v=0NoBUrvzjwE
rezon - 11-02-2010, 09:13
pablo_escobar, nie zastrzegłeś wzoru użytkowego? podobne do Twoich u kolegów z Ru
pablo_escobar - 11-02-2010, 22:02
Hehe..wiele rzeczy produkują podobnych na Wschodzie...
Wysilili się przerobić też lekko zewnętrzne Ledy.Gratuluje, bo to pare dni dłubania.Tylko szkoda, że nie dorobili "wygłuszenia" odbicia światła w kloszu żarówki wstecznej, tej czerwonej poświaty.
Zazdrosny nie jestem. Sam wrzuciłem schemat do sieci, żeby każdy mógł dodać coś od siebie.
Pare moich lamp jeździ już po drogach, nie tylko w Polsce..
Krzysiek_slask - 11-02-2010, 22:23
Tak na szybko rzucilem okiem na ich strone :
http://alterna-light.ru/
Pomijam kwestie gustu, bo niektore ichnie wynalazki (vide czarne przednie lampy w Astrze) wzbudzaja conajmniej usmiech politownia na mej twarzy to jedna rzecz mnie zaintrygowala :
Podswietlenie dywanikow
Ciekawe, czy bylo z tym duzo roboty. Barwa swiatla co prawda mi nie specjalnie odpowiada, za to samo rozwiazanie - jak najbardziej. Mialem takie cos w Mondeo i przyznam, troche mi tego brakuje (szczegolnie jak jakas mala pierdoleczka spadnie na ziemie).
PS. Wiecej tych dewocjonalii na desce umiescic sie chyba juz nie dalo Az strach pomyslec jak wyglada ekran startowy w tej NAVI
... a mowia, ze Ruskie to bezbozniki
dziku79 - 12-02-2010, 08:42
Krzysiek_slask napisał/a: | PS. Wiecej tych dewocjonalii na desce umiescic sie chyba juz nie dalo Az strach pomyslec jak wyglada ekran startowy w tej NAVI
... a mowia, ze Ruskie to bezbozniki |
tożto elementy lokalnego tunigu
dab - 12-02-2010, 17:17
pewnie wkrotce beda na allegro cale gotowe lampy do przekladki,niech kombinuja
Steff - 13-02-2010, 00:53
Krzysiek_slask, myślę że to nie będzie problemem ,sam mam zamiar coś takiego zrobić a tym bardziej że w Mitsu są właczniki takie jak w fiacie seicento a nie jak w normalnych autach od razu zintegrowane z zamkiem ,czyli wystarczy się podpiąć do dwóch kabelków i tyle
|
|
|