To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka

cactooz - 30-03-2008, 00:50

Też chętnie się zapiszę.
Dla mnie 4 srebrne.
Krotka, planujesz już coś?

krotka - 30-03-2008, 00:56

będę planowała, ale jeszcze nie dzisiaj, na razie czekam na wpłaty zapominalskich, czekam na potwierdzenia, czy wszystkie naklejki doszły w komplecie i wtedy policzę co mi zostało i będzie znowu oficjalna lista zapisów, ustalimy jakieś rozsądne terminy. :) Tu można zapisywać się, potem pozbieram wszystkie pojawiające się tu od jakiegoś czasu zamówienia :)
Anonymous - 30-03-2008, 01:43

Krotka ja Oświadczam ze dostalem list mozesz odfajkowac mnie z listy piekna robota jush raz dziekowalem ale moje podziekowania to nic poprostu znasz sie na rzeczy jestem dumny ze mam taki wozek jak Ty choc zielony a nie czarny :) Pozdro i full ReSpEcT
u157 - 30-03-2008, 12:57

Super - czekam na sygnał :lol:
krotka - 30-03-2008, 16:07

BH20 napisał/a:
Krotka ja Oświadczam ze dostalem list mozesz odfajkowac mnie z listy piekna robota jush raz dziekowalem ale moje podziekowania to nic poprostu znasz sie na rzeczy jestem dumny ze mam taki wozek jak Ty choc zielony a nie czarny :) Pozdro i full ReSpEcT

BH to już od lat jesteś odznaczony :D

A co do Colta, o słusznie jesteś z niego dumny :D nawet bez "krotki dystrybutorki naklejek" to autko jest naj naj najcudowniejsze na świecie :)

Anonymous - 30-03-2008, 22:42

ja też bym prosiła o zew kiedy mogą być dostępne klubowe naklejki .zaszaleję i wezmę ze 2 :lol:
akbi - 31-03-2008, 16:15

Bardzo proszę o nie robienie OT w temacie :!:
siwek - 08-04-2008, 14:09

niestety i ja bede musiał jeszcze wziąć bo nie pomyslalem o lusterkach. Wziąłem czarne naklejki tylko ze lusterka tez mam czarne :doubt:
krotka - 09-04-2008, 10:03

Dobrze, większość już potwierdziła otrzymanie przesyłek, więc powoli możemy pomyśleć o następnej partii. Ceny jeszcze nie ustalam na 100%, ale napewno się trochę zmieni w związku z kosztami produkcji naklejek, które nie były wogóle brane pod uwagę przy poprzedniej partii typu: kilka wycieczek na pocztę, kilka wadliwych naklejek, które poszły do śmieci, na szczęście były z zapasowej puli, do tego powinnam jeszcze pomarudzić, że siedziałam przy samym wycinaniu, pakowaniu i drukowaniu kopert łącznie ok 8h :P
Tym razem będzie to 1zł/szt już bez różnicy jaki kolor i przy minimalnym zamówieniu 30szt
Dwie osoby, którym zabrakło naklejek (Carrix i Świstako) dostaną brakujące naklejki jak dostanę nową partię, doślę już na swój koszt, chyba, że będziecie jeszcze coś tam chcieli zamówić to poprostu dorzucę do przesyłki.

Dziś wieczorem, jak wrócę z pracy zaktualizuję stronę główną i policzę kto do tej pory zamawiał ile i czego, znowu pojawi się lista nicków :)

siwek - 09-04-2008, 10:19

Należy cie się coś za ta prace a w szczególności za te świetne koperty :mrgreen:

w takim razie czekam na kolejna liste

za gapowe sie płaci :doubt:

Anonymous - 10-04-2008, 17:30

Witam :-)
Jak coś to piszę się na listę kolejnych naklejek.Zamawiam 5 w kolorze czerwonym 5 w kolorze czarnym i 5 w kolorze białym czyli razem 15 :-)
Pozdrawiam
Beatkap24

Anonymous - 10-04-2008, 19:07
Temat postu: naklejki klubowe
Wszyscy chwalą Twoją prace ,zamawiam 5 srebrnych 5 czerwonych .pozdro
joker.fot - 10-04-2008, 19:54

Witam, też chciałbym zamówić naklejki:) 5szt czerwone, 5szt czarne, 5szt białe, 5szt srebrne. Razem 20szt. :D
Anonymous - 10-04-2008, 20:00

Witam, dopisuje sie do nowej listy prosze o : 4 czarne, 4 srebrne , 4 białe = 12 szt DZIEKI z góry
Anonymous - 10-04-2008, 20:51

Ja rowniez dopisuje sie do nowej listy 2xczerwone, 2xsrebrne, 2xbiale, czyli w sumie 6sztuk