Nasze Miśki - GALANT'e
Anonymous - 04-03-2011, 15:07
od razu pisze ze nie bede sprzedawal bo spisuje sie rewelacyjnie - zero napraw a ma juz tez 12lat i 262tys km na budziku...
wydech musi poczekac bo inwestuje od listopada w dom .
bezowe skorki hmmm ...mowisz i masz
.
mnie rzucil na kolana kolor zewnetrzny
Kaucz - 04-03-2011, 15:53
Osobiście mi się bardziej czarne skóry podobały
KastoR - 04-03-2011, 18:37
Cuuube , zastanawiałem się dokładnie nad takim egzemplarzem w tym samym kolorze zewn. i w jasnych skórach Nie kupiłem, bo A) musiałbym przejechać całą Polskę b) miał dość dużą korozję na tylkych nadkolach c) cośtam jeszcze i nie pamiętam co
W każdym razie ten kolor i te skóry... efekt powalający. Cóż, kupiłem za to srebrnego (dość pop. niestety kolor u Galantów), ale za to jechałem po niego "tylko" pół Polski no i od razu zagazowany (instalacja ma dopiero rok) więc nie musiałem w niego wiele wkładać na początku
Zastanawia mnie natomiast jak trudno będzie dostać egzemplarz wyprodukowany w 2003 roku, a sprzedany w 2006 (a były takie). Czyli de facto auto jeżdzone dopiero 4 lata Znaleźć coś takiego w V6 i jasnych skórkach... Za rok będę szukał , chyba że GAL mi się do tego czasu znudzi -w co wątpie
Anonymous - 10-03-2011, 18:18
Kaucz napisał/a: | Osobiście mi się bardziej czarne skóry podobały | zerknij dobrze na foty , to nie moje auto
KastoR - 21-03-2011, 01:57
Tak sobie przeglądam auta i... na prawdę nie ma nic ponad Galanta EAx:)
Z kolei znaleźć 2003 rocznik v6 w jasnych skórach to praktycznie niemożliwe, od 2 tygodni przedlądam i nie ma sedana v6 nawet z tego rocznika nie mówiąc o skórach.
Przez rok może coś znajde takiego, a może nie... I mam 2 opcje, albo liczyć na to że trafie taki "idealny" wg mnie egzemplarz (czyli 2003 rocznik v6 Avance , jasne skóry) albo... zacząć inwestować poważnie w swój 97'
Jak to drugie, to najlepiej zacząć już dziś,bo im wcześniej się za niego zabiorę, tym dłużej i lepiej będzie mi służył
Cuube ile mniej więcej Cię wyniosło to co póki co zrobiłeś? Bo w sumie powiem szczerze, że poszedłbym chyba w identycznym kierunku (pakiet avance, fele,ukł. hamulcowy, konserwacja, tylne nadkola - kurcze niestety u mnie się zaczęły sypać po zimie, rozpórka)
Raczej spojler tylny mnie nie interesuje i ta nakładka na tylnią szybę, natomiast poważnie myślę nad tym, by po zakupie pakietu avance oddać go całego do lakiernika, bo na prawdę rdza łapie gdzie tylko może Krawędzie drzwi, maski, tylne nadkola - masakra na radzie to są tyci kropki, ale już mnie to poważnie stresuje...
Świetne są te progi które znalazłeś, sam szukałem czegoś podobnego swojego czasu, ale nei znalazłem. Jednak jak ta przyjemność ma kosztować 1 klocek + przesyłka to podziękuję
KastoR - 21-03-2011, 01:59
aaa i bym zapomniał, chciałbym wymienić kierownicę, na taką z drewna (mam skórzaną) i teraz pytanie .... co z poduchą powietrzną? Bo ja mam niewystrzelone, a bezpieczeństwa nigdy za wiele więc... czy da się kupić kierownicę z poduchą i to zamontować tak by nie zawiodło?
Owczar - 21-03-2011, 10:02
KastoR, wszystko się da. Ale walka z rudą to jak walka z wiatrakami, albo inaczej pudrowanie pryszcza. Porządne zabezpieczenie antykorozyjne to ogromny nakład kasy, a efekt i tak może być nędzny. Taniej będzie jak kupisz Avance w oryginalnym lakierze i zrobisz przeszczep skór jeśli tak bardzo Ci na tym zależy.
fj_mike - 21-03-2011, 10:49
KastoR, poduchę i tak trzeba ściągnąć do wymiany kiery
Nie róbmy OT cuuube
Anonymous - 20-09-2011, 19:30
pierwsza awaria ktora uziemila mi na chwile auto(pomijam wymiany eksploatacyjne) ...poszla rurka w ukladzie chlodzacym MD342129
na rysunku http://autopartmaster.com...9&id_pic=266222 numer 10164
serwis wola za nia 106,39 netto :shock : i nie ma nawet w Holandii , jutro jade malego sklepiku z wezykami i planuje wydac nie wiecej niz 15-20zl
wilk88 - 20-09-2011, 20:23
Mi jakiś czas temu poszedł wąż od chłodnicy... nawet nie próbowałem pytać w serwisie bo pewnie skończyło by się na wielkich oczach Pojechałem na szrot i dobrałem z astry 1.4... pasuje jak oryginał koszt 15zł.
sveno - 20-09-2011, 23:36
cuuube, qrczak nie było Cię pół roku, wrzuć jakieś aktualne foty
Anonymous - 18-12-2011, 09:23
sveno napisał/a: | cuuube, qrczak nie było Cię pół roku, wrzuć jakieś aktualne foty | po prawie kolejnym polroczu czekania mam 'cos' dla Ciebie
Anonymous - 18-12-2011, 09:27
no , nie bede taki
.
Zolar - 18-12-2011, 10:04
Te skóry to odnawiałeś? Bo przy takim przebiegu prezentują się całkiem ładnie.
robertdg - 18-12-2011, 10:16
Kusisz, kusisz, zmieniłeś coś z przodu, że tak prezentujesz
|
|
|