Nasze Miśki - o znaczkach i galantach :)
jkrzysztof80 - 14-03-2010, 11:46
Przydałoby się jechać na myjkę
Jak ze skrzynią zostawiłeś przełączanie biegów w oryginale czy zamieniałeś?
Anonymous - 14-03-2010, 12:11
brawo! dobra robota! plastikow dolnych juz nie zakladajcie niedlugo podjade z finalnymi no i podrasuje do konca te elektryke
ori dzwignia od biegow jest
roch_27 - 14-03-2010, 13:49
Rafał wypaliłeś sobie płytkę do MMCS
pawliku - 14-03-2010, 13:53
jkrzysztof80 napisał/a: | zostawiłeś przełączanie biegów w oryginale czy zamieniałeś | mi się wydaje ze teraz jak jest ten tiptronic czyli w oryginale to jest lepiej
PLPynton napisał/a: | plastikow dolnych juz nie zakladajcie niedlugo | ja na to straciłem bite pół godziny na samą częsc od kierowcy bo Turbo timer nie pasował
pepi - 14-03-2010, 14:15
pawliku napisał/a: | no to po "kilku" godzinkach taplania sie w przyjemnosci autko zostało poskładane
|
Kilku przyznaj się ze składałeś do 7 rano
roch_27 napisał/a: | Rafał wypaliłeś sobie płytkę do MMCS |
tak odpalilem ale jeszcze nie zabralem sie za modyfikacje tego ustrojstwa
ale kazało sie ze można uruchomic kamere cofania w Legnumie, Warunek trzeba uruchomic specjalny setup jak się robi upgrade softu z japończyka na anglika w menu. Poźniej jest to nieosiągalne
jak to poskladam do kupy to wrzucę ci info
P.S.
Znaleźliśmy moduł odpalania auta z fabrycznego pilota.
pawliku - 14-03-2010, 14:19
pepi napisał/a: | pawliku napisał/a:
no to po "kilku" godzinkach taplania sie w przyjemnosci autko zostało poskładane
Kilku przyznaj się ze składałeś do 7 rano | ee no jakoś tak szybko zleciało było ciemno i o! nagle już jasno jedyne co mi sie dłużyło to ten nieszczęsny próg ...
pepi napisał/a: | Znaleźliśmy moduł odpalania auta z fabrycznego pilota. | znaczy że co? że możesz go odpalić stojąc obok? no chyba że chodziło ci że kluczykiem możesz go odpalić
Anonymous - 14-03-2010, 19:52
taa tam bylo w sumie pare ladnych gratow schowanych pod deska. to tak jakby przerobka to swieta i mikolaj made in JP. jak odbierasz dajmy na to caly kontener vr4 z portu to jak swieta gwiazdka mi-kolaj tak mi mi
rafal sprawdziliscie z dawidem czy ta kamerka jest na pewno ntsc?
pawliku - 14-03-2010, 19:58
PLPynton napisał/a: | ladnych gratow schowanych pod deska | heh no to Kable , kable no i ... kable
PLPynton napisał/a: | to tak jakby przerobka to swieta i mikolaj made in JP. jak odbierasz dajmy na to caly kontener vr4 z portu to jak swieta gwiazdka mi-kolaj tak mi mi | ymmmmmmmm chiałbym takie świeta
Koyocik - 14-03-2010, 21:30
Laegnum jak Legnum - ładny. Ale pokaż no pepi, jak Ty wyglądasz po maratonie składaniowym
pepi - 14-03-2010, 22:12
PLPynton napisał/a: |
rafal sprawdziliscie z dawidem czy ta kamerka jest na pewno ntsc? |
hmm nie wiem w sumie Dawid ma jakas wizje i koncept nie wiem co on z tego zrobi
ntsc mozna podobno zmienic i pasuje cos z grandisa ale nie wiem co mu chodzi po głowie
a jak wygladam Koyocik po maratonie - po tyg z ta brygada z sanatorium w Poniatowej psychicznie jestes jak nowo narodzony - fizycznie dochodzisz do siebie jakies 2 tyg
generalnie byly to super ferie i na żadne narty itd bym ich nie zamienił
pawliku - 14-03-2010, 22:23
pepi napisał/a: | super ferie i na żadne narty itd bym ich nie zamienił | oo tak niezapomniane tylko teraz tzreba wymyśleć coś na wakacje
Anonymous - 14-03-2010, 22:40
po takiej grande kupie roboty to moge powiedziec tylko: zapraszamy do lubelskiego sanatorium 24/7 full opcja, a tam... a z reszta wy juz bedziecie wiedzieli co tam robic, najpierw napijemy sie wodeczki pozniej przyjda.... albo odwrotnie.
pepi - 15-03-2010, 08:45
PLPynton napisał/a: | no i podrasuje do konca te elektryke
ori dzwignia od biegow jest |
tylko zeby mnie ten jonizator nie zabił bo przeraz mnie ta naklejka High Voltage
Anonymous - 15-03-2010, 13:54
spoko jonizator jest safe
- no chyba ze pada deszcz
JacekTG - 16-03-2010, 21:19
Witam serdecznie.
Widziałem, że samochodzik na otomoto sie pojawił? Ale chyba już sprzedany... ? A jak tam VR4 sie spisuje ?
Pozdrawiam
PS. Mój Galant narazie sie spisuje bez zarzutu ( odpukać )
|
|
|