Wielkopolskie - Witam PYRE
mw - 09-08-2010, 21:54
Witam wszystkich,
od pewnego czasu jestem posiadaczem ciemno szarego Lancera Sedan 09'. Jak takiego spotkanie w okolicach Zegrza lub Chartowa to pewnie ja
Pozdrawiam.
Anonymous - 11-08-2010, 18:03
witamy
w tych okolicach ja sie krece
traxxx - 13-08-2010, 14:29
Witam
Mitsu l300 - lux wersja (salonka ), potem nissan vanette, teraz znowu l300, z tym że uboższa wersja.
pozdrawiam
iwox - 14-08-2010, 13:48
Witam.
Co prawda już na forum tutaj w GT3000 się przedstawiłem, ale na forum WLKP jeszcze nie
Jestem posiadaczem GT3000 wersja amerykańska v24, 95. Autko się rewelacyjnie spisuje, trochę remontów wymaga, ale ceny są niskie.
Obecnie montuje porządne nagłośnienie, jak w miarę skończę dziś to wrzucę zdjęcia z postępu prac, bo rozbieranie auta na części jest czasochłonne
Takie pytanko czy jeżdżą po poznaniu inne GT3000, bo chciałbym spotkać się, pogadać, wymienić się uwagami na temat auta.
Jedna osoba pisała do mnie na maila, niestety straciłem maile Prosiłbym o kontakt ponowny
Pozdrawiam
raff89 - 10-09-2010, 13:42
Witam od miesiąca poruszam się szarym coltem 96r. na blachach z Gniezna
Pozdrawiam wszystkich
wojtas - 10-09-2010, 23:58
Witamty, witamy. Może kiedyś spotjamy się na światłach.
kub - 12-09-2010, 15:12
Witam wszystkich!
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Galanta EA5A (sedan), już niebawem na poznańskich blachach (i być może mitsumaniakowych ramkach ). W okolicach Poznania najczęściej bywam w Kórniku (pozdrowienia dla galanta, który na spółę z dwoma preludami zajmował trzy pasy na Katowickiej - wyglądało to kozacko, więc pokornie jechałem za Wami ) i okolicach Koziegłów, a w samym Poznaniu w rejonie między Jeżycami a Piątkowem i co jakiś czas w okolicach Żegrza. Mam nadzieję na jakieś (choćby przez szybę) spotkanie, ale aktywniejszy będę, jak trochę ogarnę auto.
Przy okazji pozdrawiam wszystkich, którzy pomagali mi w doborze auta, pisali liczne PW i byli bardzo przyjacielsko nastawieni do świeżaka.
Do zobaczenia!
Kuba
ciniak - 13-09-2010, 22:18
kub napisał/a: | ale aktywniejszy będę, jak trochę ogarnę auto. |
Zapraszam do wątku wielkopolskich spotkań
barney85 - 17-09-2010, 14:55
Witam wszystkich forumowiczow!
Przyciagnalem sobie Gala w kombi od niemca, wstapilem wiec do tego szanownego forum, aby cieszyc sie moim pieknym autem z przyszlymi przyjaciolmi
Pozdrawiam wszytskich forumowiczow, a w szczegolnosci Lukaasa, ktory mnie tu zaprosil!
ciemnosc007 - 16-12-2010, 21:40
wita ludek z pylandi ludzi z pyrlandi i nieylko
macia - 05-02-2011, 00:13
Hej. Potrzebna mi pilna pomoc w weekend. Kotlin około 10km od Jarocina. jeśli ktoś chce pomóc to wiadomość na PW
Redlucas - 18-02-2011, 22:24
Dawno mnie nie było, to ponownie ślę pozdrowienia dla wielkopolskich jap-maniaków.
damiano1919 - 29-03-2011, 12:54
Witam wszystkie Pyry tej.
Na forum jestem już dość dawno zarejestrowany, ale zachowałem się niekulturalnie i nie przywitałem.
Po dłuższej nieobecność powracam i to z dość unikatowym kąskiem, jakim jest Plymouth Laser(taki amerykaczański Eclipse). Swoją drogą jestem ciekaw ile jest takich sprawnych, poruszających się po naszych drogach.
sakej - 16-06-2011, 10:31
siemaneczko wszystkim Poznań pozdrawia
steve69 - 16-09-2011, 22:20
Po ponad roku stałego już pobytu w Pile wypada się wreszcie przywitać i przedstawić. Do klubu MM należę od 2007 roku i tyle samo ujeżdżam mojego EA3A Avance. Jeśli dalej tak się będzie sprawował to mam nadzieję na kolejne 4 latka wspólnej frajdy. Trafiłem tu z Klubu Zachodniopomorskiego, w którym jak widzę dużo więcej się dzieje niż w Wielkopolsce, niestety. W Szczecinie niemal co niedzielę były jakieś spoty i zawsze przynajmniej kilka osób się pojawiało a w Pile cisza, już nie mówiąc o Poznaniu, stolicy Wielkopolski. Z racji moich jarocińskich korzeni, od czasu do czasu przebywam trasę Piła-Poznań-Jarocin, więc jak ktoś z Was zobaczy ciemnozielonego Galanta Avance na numerach ZPL z klubowymi naklejkami, to będę ja, Zbyszek (klubowy Steve69). Pozdrawiam wszystkich wielkopolskich Mitsumaniaków.
|
|
|