To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Witam PYRE

mw - 09-08-2010, 21:54

Witam wszystkich,

od pewnego czasu jestem posiadaczem ciemno szarego Lancera Sedan 09'. Jak takiego spotkanie w okolicach Zegrza lub Chartowa to pewnie ja :)

Pozdrawiam.

Anonymous - 11-08-2010, 18:03

witamy :)

w tych okolicach ja sie krece

traxxx - 13-08-2010, 14:29

Witam

Mitsu l300 - lux wersja (salonka :) ), potem nissan vanette, teraz znowu l300, z tym że uboższa wersja.

pozdrawiam

iwox - 14-08-2010, 13:48

Witam.

Co prawda już na forum tutaj w GT3000 się przedstawiłem, ale na forum WLKP jeszcze nie :)

Jestem posiadaczem GT3000 wersja amerykańska v24, 95. Autko się rewelacyjnie spisuje, trochę remontów wymaga, ale ceny są niskie.

Obecnie montuje porządne nagłośnienie, jak w miarę skończę dziś to wrzucę zdjęcia z postępu prac, bo rozbieranie auta na części jest czasochłonne :)

Takie pytanko czy jeżdżą po poznaniu inne GT3000, bo chciałbym spotkać się, pogadać, wymienić się uwagami na temat auta.

Jedna osoba pisała do mnie na maila, niestety straciłem maile :( Prosiłbym o kontakt ponowny :)

Pozdrawiam

raff89 - 10-09-2010, 13:42

Witam od miesiąca poruszam się szarym coltem 96r. na blachach z Gniezna
Pozdrawiam wszystkich

wojtas - 10-09-2010, 23:58

Witamty, witamy. Może kiedyś spotjamy się na światłach. :wink:
kub - 12-09-2010, 15:12

Witam wszystkich!

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Galanta EA5A (sedan), już niebawem na poznańskich blachach (i być może mitsumaniakowych ramkach :) ). W okolicach Poznania najczęściej bywam w Kórniku (pozdrowienia dla galanta, który na spółę z dwoma preludami zajmował trzy pasy na Katowickiej - wyglądało to kozacko, więc pokornie jechałem za Wami :) ) i okolicach Koziegłów, a w samym Poznaniu w rejonie między Jeżycami a Piątkowem i co jakiś czas w okolicach Żegrza. Mam nadzieję na jakieś (choćby przez szybę) spotkanie, ale aktywniejszy będę, jak trochę ogarnę auto.

Przy okazji pozdrawiam wszystkich, którzy pomagali mi w doborze auta, pisali liczne PW i byli bardzo przyjacielsko nastawieni do świeżaka. :)

Do zobaczenia!

Kuba

ciniak - 13-09-2010, 22:18

kub napisał/a:
ale aktywniejszy będę, jak trochę ogarnę auto.

Zapraszam do wątku wielkopolskich spotkań :)

barney85 - 17-09-2010, 14:55

Witam wszystkich forumowiczow!

Przyciagnalem sobie Gala w kombi od niemca, wstapilem wiec do tego szanownego forum, aby cieszyc sie moim pieknym autem z przyszlymi przyjaciolmi :)

Pozdrawiam wszytskich forumowiczow, a w szczegolnosci Lukaasa, ktory mnie tu zaprosil!

ciemnosc007 - 16-12-2010, 21:40

wita ludek z pylandi ludzi z pyrlandi i nieylko 8)
macia - 05-02-2011, 00:13

Hej. Potrzebna mi pilna pomoc w weekend. Kotlin około 10km od Jarocina. jeśli ktoś chce pomóc to wiadomość na PW :)
Redlucas - 18-02-2011, 22:24

Dawno mnie nie było, to ponownie ślę pozdrowienia dla wielkopolskich jap-maniaków.
damiano1919 - 29-03-2011, 12:54

Witam wszystkie Pyry tej.

Na forum jestem już dość dawno zarejestrowany, ale zachowałem się niekulturalnie i nie przywitałem. :mrgreen:

Po dłuższej nieobecność powracam i to z dość unikatowym kąskiem, jakim jest Plymouth Laser(taki amerykaczański Eclipse). Swoją drogą jestem ciekaw ile jest takich sprawnych, poruszających się po naszych drogach.

sakej - 16-06-2011, 10:31

siemaneczko wszystkim Poznań pozdrawia :)
steve69 - 16-09-2011, 22:20

Po ponad roku stałego już pobytu w Pile wypada się wreszcie przywitać i przedstawić. Do klubu MM należę od 2007 roku i tyle samo ujeżdżam mojego EA3A Avance. Jeśli dalej tak się będzie sprawował to mam nadzieję na kolejne 4 latka wspólnej frajdy. Trafiłem tu z Klubu Zachodniopomorskiego, w którym jak widzę dużo więcej się dzieje niż w Wielkopolsce, niestety. W Szczecinie niemal co niedzielę były jakieś spoty i zawsze przynajmniej kilka osób się pojawiało a w Pile cisza, już nie mówiąc o Poznaniu, stolicy Wielkopolski. Z racji moich jarocińskich korzeni, od czasu do czasu przebywam trasę Piła-Poznań-Jarocin, więc jak ktoś z Was zobaczy ciemnozielonego Galanta Avance na numerach ZPL z klubowymi naklejkami, to będę ja, Zbyszek (klubowy Steve69). Pozdrawiam wszystkich wielkopolskich Mitsumaniaków.