Nasze Mi¶ki - CoJ0t
londolut - 02-07-2009, 14:48
Rafal_Szczecin napisał/a: | pawela napisał/a: | tak między nami troszkę mi go szkoda, dobry materiał na best CJ w PL |
tak miedzy nami , to mowilem juz to kilkakrotnie, nawet nie wiesz jak mi go szkoda, bo tak naprawde pozostało tylko wsadzic silnik 2,0 z FTO (czy tez 2,5 v6 ) i bylby najlepszy CJ w PL | Zachciało się wozić kuper miękkim wozidłem Starzejesz się kolo, starzejesz
Rafal_Szczecin - 07-07-2009, 19:57
hehheh, ludzie nie maja litosci .
dzis jakis kretyn wyslal mi esemesa ( oczywiscie z sieci, bo bal sie ujawnic )
o nastepujacej tresci :
siema gosciu. czytalem opisc twojego colta na otomoto i musze ci powiedziec, ze jestes autentycznie (wulgaryzm zaczynajacy sie na p) . jak mozna byt takim (wulgaryzm czasami mowimy tak, jak cos sie popsuje),zeby z fajnego auta zrobic takiego jezdzace gówno ( swoja droga od kiedy to gowno jezdzi ? ). powodzenia ze sprzedaza tego (wulgaryzm - meski organ z dodatkiem "ostwa" )
podpisano MITSUFAN
no to teraz MITSUFAN'ie jezeli to czytasz to chce ci powiedziec, ze wspolczuje ci ( specjalnie z malej litery ) oraz twoim rodzica , ze wychowali takiego edit .
mkm - 07-07-2009, 20:01
Rafal_Szczecin, umiar w slownictwie!
roch_27 - 07-07-2009, 21:46
Rafal_Szczecin, nie przejmuj się buractwa na tym ¶wiecie jest co nie miara. Pewnie zazdro¶cił Tobie CoJOta
pozdro
Anonymous - 07-07-2009, 22:34
Rafal_Szczecin napisał/a: | no to teraz MITSUFAN'ie jezeli to czytasz to chce ci powiedziec, ze wspolczuje ci.... |
ja znam takiego jednego co mogl to napisac, rok temu juz pokazal niechec do twego auta
btw z takim spustem moglby gasic pozary
Marcin-Krak - 07-07-2009, 22:50
Rafał - jest pozytyw całej sytuacji. Dostałe¶ tylko sms'a. Nie musiałe¶ jeĽdzić pokazywać auto, po czym usłyszeć, że auto fajne, super itp , itd ale marka X, model Y to stoi po 5 tys.
Rafal_Szczecin - 07-07-2009, 23:51
arturro napisał/a: | ja znam takiego jednego co mogl to napisac, rok temu juz pokazal niechec do twego auta | haha ale rok temu auto bylo przed zmiana, ale fakt, ze spust ma jak ta lala
Marcin-Krak, mnie najbardziej boli to,ze czlowiek ten poprostu nie mal jaj sie podpisac,a co wiecej spotkac ze mna i powiedziec mi to w twarz , chociaz wtedy moglo by to sie dla niego zle skonczyc .
rosomak1983 - 08-07-2009, 00:01
Jak dla mnie to pachnie mi to smętnym kalafiorem...
Rafal_Szczecin, dziwie Cie sie ze przejmujesz sie takimi pierdołami...
Matejko - 10-07-2009, 09:38
arturro napisał/a: | ja znam takiego jednego co mogl to napisac, |
kurcze ten ze zdjecia mi nikogo nie przypomina
Rafal_Szczecin - 15-09-2009, 22:02
z dniem dzisiejszym konczy sie historia CoJ0ta ...
oby dobrze sie sprawowal ...
roch_27 - 15-09-2009, 22:05
Rafal_Szczecin napisał/a: | z dniem dzisiejszym konczy sie historia CoJ0ta ... | niestety ale prędzej czy póĽniej czeka to każde auto - czyli sprzedaż
Wiadomo fajny był ale teraz będziesz ¶migał V6
pozdro
Marcin-Krak - 15-09-2009, 22:43
Rafal_Szczecin, udało się uzyskać w miarę satysfakcjonuj±c± kwotę ?
No i kiedy będzie nowy temat w Naszych Mi¶kach - bo pewnie w Naszych nieMi¶kach to pisać swej historii nie będziesz Poza wołowink±
Rafal_Szczecin - 15-09-2009, 22:50
Marcin-Krak napisał/a: | Rafal_Szczecin, udało się uzyskać w miarę satysfakcjonuj±c± kwotę ?
No i kiedy będzie nowy temat w Naszych Mi¶kach - bo pewnie w Naszych nieMi¶kach to pisać swej historii nie będziesz Poza wołowink± |
szalu cenowego nie bylo, postapilem tak z tego wzgledu,ze samochod sprzedany zostal w "swoje" rece.
do sprzedania natomiast mam alusy z cojota , wiec jak by ktos byl chetny...
nie wiem czy nowy temat jest potrzebny, bo w tej chwili ujezdzam galora (ktory opisany jest w miskach w naszej rodzinie) i chyba juz tak zostanie .
ogolnie plan jest taki, co by "postawic" trzy czarne gale obok siebie, w tym jednego ciutke mocniejszego , czy sie uda, to moze niedlugo sie przekonamy ...
rosomak1983 - 15-09-2009, 23:10
Cytat: | ogolnie plan jest taki, co by "postawic" trzy czarne gale obok siebie, w tym jednego ciutke mocniejszego , czy sie uda, to moze niedlugo sie przekonamy ... |
ogolnie w rodzinie czy na twoim podwórku ???
Rafal_Szczecin - 16-09-2009, 09:14
rosomak1983 napisał/a: | ogolnie w rodzinie czy na twoim podwórku ??? |
daniel,dominik i ja , czyli w rodzinie, i przed rodzinnym domem - czyli na moim podworku
jeden gal juz jest, brakuje jeszcze dwoch
|
|
|