To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - CoJ0t

londolut - 02-07-2009, 14:48

Rafal_Szczecin napisał/a:
pawela napisał/a:
tak między nami troszkę mi go szkoda, dobry materiał na best CJ w PL

tak miedzy nami , to mowilem juz to kilkakrotnie, nawet nie wiesz jak mi go szkoda, bo tak naprawde pozostało tylko wsadzic silnik 2,0 z FTO (czy tez 2,5 v6 ) i bylby najlepszy CJ w PL ;)
Zachciało się wozić kuper miękkim wozidłem :P Starzejesz się kolo, starzejesz ;)
Rafal_Szczecin - 07-07-2009, 19:57

hehheh, ludzie nie maja litosci .
dzis jakis kretyn wyslal mi esemesa ( oczywiscie z sieci, bo bal sie ujawnic )
o nastepujacej tresci :
siema gosciu. czytalem opisc twojego colta na otomoto i musze ci powiedziec, ze jestes autentycznie (wulgaryzm zaczynajacy sie na p) . jak mozna byt takim (wulgaryzm czasami mowimy tak, jak cos sie popsuje),zeby z fajnego auta zrobic takiego jezdzace gówno ( swoja droga od kiedy to gowno jezdzi ? ). powodzenia ze sprzedaza tego (wulgaryzm - meski organ z dodatkiem "ostwa" )
podpisano MITSUFAN

no to teraz MITSUFAN'ie jezeli to czytasz to chce ci powiedziec, ze wspolczuje ci ( specjalnie z malej litery ) oraz twoim rodzica , ze wychowali takiego edit .

mkm - 07-07-2009, 20:01

Rafal_Szczecin, umiar w slownictwie!
roch_27 - 07-07-2009, 21:46

Rafal_Szczecin, nie przejmuj się buractwa na tym ¶wiecie jest co nie miara. Pewnie zazdro¶cił Tobie CoJOta 8)

pozdro

Anonymous - 07-07-2009, 22:34

no to teraz MITSUFAN'ie jezeli to czytasz to chce ci powiedziec, ze wspolczuje ci....

ja znam takiego jednego co mogl to napisac, rok temu juz pokazal niechec do twego auta :D :D :D :lol: :lol: :wink: :wink:

btw z takim spustem moglby gasic pozary :rolleyes: :lol:

Marcin-Krak - 07-07-2009, 22:50

Rafał - jest pozytyw całej sytuacji. Dostałe¶ tylko sms'a. Nie musiałe¶ jeĽdzić pokazywać auto, po czym usłyszeć, że auto fajne, super itp , itd ale marka X, model Y to stoi po 5 tys. :wink:
Rafal_Szczecin - 07-07-2009, 23:51

arturro napisał/a:
ja znam takiego jednego co mogl to napisac, rok temu juz pokazal niechec do twego auta
haha ale rok temu auto bylo przed zmiana, ale fakt, ze spust ma jak ta lala :D

Marcin-Krak, mnie najbardziej boli to,ze czlowiek ten poprostu nie mal jaj sie podpisac,a co wiecej spotkac ze mna i powiedziec mi to w twarz , chociaz wtedy moglo by to sie dla niego zle skonczyc .

rosomak1983 - 08-07-2009, 00:01

Jak dla mnie to pachnie mi to smętnym kalafiorem...
Rafal_Szczecin, dziwie Cie sie ze przejmujesz sie takimi pierdołami...

Matejko - 10-07-2009, 09:38

arturro napisał/a:
ja znam takiego jednego co mogl to napisac,

kurcze ten ze zdjecia mi nikogo nie przypomina :)

Rafal_Szczecin - 15-09-2009, 22:02

z dniem dzisiejszym konczy sie historia CoJ0ta ... :(
oby dobrze sie sprawowal ...

roch_27 - 15-09-2009, 22:05

z dniem dzisiejszym konczy sie historia CoJ0ta ... :(
niestety ale prędzej czy póĽniej czeka to każde auto - czyli sprzedaż

Wiadomo fajny był ale teraz będziesz ¶migał V6 :twisted:

pozdro

Marcin-Krak - 15-09-2009, 22:43

Rafal_Szczecin, udało się uzyskać w miarę satysfakcjonuj±c± kwotę ?
No i kiedy będzie nowy temat w Naszych Mi¶kach - bo pewnie w Naszych nieMi¶kach to pisać swej historii nie będziesz :P Poza wołowink± :D

Rafal_Szczecin - 15-09-2009, 22:50

Marcin-Krak napisał/a:
Rafal_Szczecin, udało się uzyskać w miarę satysfakcjonuj±c± kwotę ?
No i kiedy będzie nowy temat w Naszych Mi¶kach - bo pewnie w Naszych nieMi¶kach to pisać swej historii nie będziesz :P Poza wołowink± :D

szalu cenowego nie bylo, postapilem tak z tego wzgledu,ze samochod sprzedany zostal w "swoje" rece.
do sprzedania natomiast mam alusy z cojota , wiec jak by ktos byl chetny...
nie wiem czy nowy temat jest potrzebny, bo w tej chwili ujezdzam galora (ktory opisany jest w miskach w naszej rodzinie) i chyba juz tak zostanie .

ogolnie plan jest taki, co by "postawic" trzy czarne gale obok siebie, w tym jednego ciutke mocniejszego , czy sie uda, to moze niedlugo sie przekonamy ...

rosomak1983 - 15-09-2009, 23:10

Cytat:
ogolnie plan jest taki, co by "postawic" trzy czarne gale obok siebie, w tym jednego ciutke mocniejszego , czy sie uda, to moze niedlugo sie przekonamy ...

ogolnie w rodzinie czy na twoim podwórku ??? :wink:

Rafal_Szczecin - 16-09-2009, 09:14

rosomak1983 napisał/a:
ogolnie w rodzinie czy na twoim podwórku ???

daniel,dominik i ja , czyli w rodzinie, i przed rodzinnym domem - czyli na moim podworku ;)
jeden gal juz jest, brakuje jeszcze dwoch :D