To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem

Cezar - 23-06-2006, 01:19

Chooper napisał/a:
a spotkania o marchewkę sędziują znowu jakieś "wynalazki".

No bo chlopaki musza gdzies te mundialowe doswiadczenie zdobywac :lol:

A co do meczu Chorwacja-Austalia to sama koncowka to niezly burdel byl normalnie sie ubawilem :mrgreen:

McDoune - 23-06-2006, 01:39

sędzia chyba do tej pory nie zakończył tego meczu :lol: no i te 3 żółte kartki, ale tak w sumie to na szczęście chyba wyniku bardzo nie wypaczył (ewentualnie mółby być jeszcze jeden karny dla Australii).

Dziwne zachowanie jak na arbitra który sędziuje meczna MS :roll:

akbi - 23-06-2006, 08:48

ale ten sędzie co wczoraj pokazał 3 zółte kartki Chorwatowi to był z Anglii - więc coś tam - jakieś minimum - powienien już wiedzieć :mrgreen:

[ Dodano: 23-06-2006, 10:43 ]
Ukraina - Tunezja, Berlin, 23 czerwca , godz. 16:00, - sędzia: Bonaventure Coffi Codjia (Benin).
:mrgreen: tam to może się dzisiaj dziać, ciekawe czy któryś z piłkarzy pobije rekord Chorwata i dostanie w meczu 4 żółte kartki :mrgreen:

Chooper - 25-06-2006, 23:10

Portugalia - Holandia....ten rusek pier***lony przeszedł już sam siebie :evil:
Jak tylko usłysząłem nazwisko sędziego, byłem niemal pewien, że coś się będzie działo. Jak ktos nie radzi sibie z porzadkiem na boisku, nie powinien sędziować takich spotkań...FIFA znowu dała du*y że nie wyciąga wniosków (w tym przypadku z L.M.)

JCH - 25-06-2006, 23:14

Chooper napisał/a:
Portugalia - Holandia....

Ale dali dupy .... czy oni w ogóle wiedzą że to turniej? A już najbardziej Deco i ten wcześniej. Normalnie niezrównoważeni emocjonalnie ;) Figo też poniżej krytyki ....
Co z tego że wygrali z Holandią jak odpadną w kolejnej fazie bo nie będzie miał kto grać choć życzę im żeby ograli Angoli.

Czy jest możliwy finał Brazylia-Portugalia :?:

edit: ort :oops:

Cezar - 25-06-2006, 23:23

Portugalia - Holandia :shock:
Ale sie dzialo az 16 zoltych kartek + 4 czerwone :|
To sie ruski sedzia popisal hahaha :?

Anonymous - 25-06-2006, 23:36

JCH napisał/a:
Czy jest możliwy finał Brazylia-Portugalia

Mysle, ze jak najbardziej. Jest to moj faworyt od 2000 roku. Moga miec problemy z Anglia bez Costinho i Deco ale jesli Ronaldo wroci do gry to moga sobie poradzic. Mam nadzieje

Anonymous - 26-06-2006, 07:50

czekam na decyzję FIFA o wykluczeniu Figo na 20 spotkań :twisted:
Grześku - 26-06-2006, 07:58

Ale kanał, Holland jak Poland - kiepawy mecz, masa niewykorzystanych sytuacji, sędzia kalosz i burdy na boisku. Z drugiej strony to coś innego niż wytarty schemat 22+boisko z kretem, ale bez przesady.
O utopionej kasie na Holendrach nie wspomnę :twisted:

JCH - 26-06-2006, 08:39

Cezar napisał/a:
To sie ruski sedzia popisal hahaha

O co tyle szumu w mediach z tymi kartkami :?:
Tłukli się prawie że po ryjach to im pokazywał kartki. Powinien jeszcze kilku aktorów odesłać na ławkę ale być może nie widział wszystkiego.

[ Dodano: 26-06-2006, 09:48 ]
borecki napisał/a:
JCH napisał/a:

Mysle, ze jak najbardziej.

No niestety .... :( Sprawdziłem na grafiku u chłopaków w pracy i jeżeli już, to spotkają się w półfinale.

akbi - 26-06-2006, 11:57

E-mail FIFA został zablokowany przez miliony listów od Koreańczyków.
Po meczu Szwajcaria - Korea Południowa (2-0) niezadowoleni fani reprezentacji Korei Południowej zorganizowali petycję do FIFA. Plotka głosiła, że jeżeli FIFA dostanie 5 milionów e-maili mecz zostanie powtórzony. Po otrzymaniu 4 milionów, FIFA została zmuszona do zablokowania swojego adresu e-mailowego.

Pomyłkę Grahama Polla w meczu Chorwacja - Australia skrytykował szef FIFA Sepp Blatter.
Prezydent Międzynarodowej Federacji Piłki Nożnej uznał, że niewyrzucenie Josipa Šimunicia za dwie żółte kartki to błąd wprost nie do wytłumaczenia. Mimo to angielski arbiter nie został wyrzucony z mundialu. Będzie czekać do środy, gdy FIFA ogłosi listę sędziów, którzy będą do dyspozycji na dalszą fazę turnieju.

Student - 26-06-2006, 12:25

Myślę że FIFI już dawno przestała sobie radzić z Mistrzostwami taj jak pierdzielony Listkiewicz - łapówkarz jeden
Anonymous - 26-06-2006, 13:31

gumas_72 napisał/a:
czekam na decyzję FIFA o wykluczeniu Figo na 20 spotkań

mam nadzieje ze nie ;-)
JCH napisał/a:
No niestety .... Sprawdziłem na grafiku u chłopaków w pracy i jeżeli już, to spotkają się w półfinale.

W polfinale Portugalczycy spotkaja sie z Argentyna lub Niemcami.
Grześku napisał/a:
O utopionej kasie na Holendrach nie wspomnę

Ze znajomym kibicowalismy przeciwnym druzynom ale on sie nie przygotowal wiec wyciagnal flage Polski :mrgreen: ... (obaj postawilismy kase wiec bylo ciekawie) ;-)

Cezar - 26-06-2006, 13:46

JCH napisał/a:

borecki napisał/a:
JCH napisał/a:
No niestety .... Sprawdziłem na grafiku u chłopaków w pracy i jeżeli już, to spotkają się w półfinale.

W polfinale Portugalczycy spotkaja sie z Argentyna lub Niemcami

Ja sprawdzalem w 3 roznych planach rozgrywek i Portugalia moze sie spodkac z Brazylia tylko w polfinale :wink:

akbi - 26-06-2006, 13:54

Cezar napisał/a:
JCH napisał/a:

borecki napisał/a:
JCH napisał/a:

W polfinale Portugalczycy spotkaja sie z Argentyna lub Niemcami

Ja sprawdzalem w 3 roznych planach rozgrywek i Portugalia moze sie spodkac z Brazylia tylko w polfinale :wink:

Potwierdzam.
Kandydaci do finału z tej połówki to:
Zwycięścy jutrzejszych meczy 1/8: Brazylia-Ghana i Hiszpania-Francja
Zwyciężcy tych meczy spotykają się 1 lipca we Frankfurcie nad Menem
a zwycięzca trafia do 1/2 finału - 5 lipca 2006, 21:00 - Monachium

Z drugiej strony zwycięzca meczu 1/4 finału Anglia-Portugalia też własnie trafia do tego półfinału