Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
akbi - 02-02-2007, 15:56
Marcin-Krak napisał/a: | No ale czy naprawdę musi się poityka w naszym kraju mieszać do wszystkiego |
no niestety, zauważ, że pisuary się ostatnio wszędzie wpiep....ją i jeszcze trąbią, że władzy oni nie oddadzą
Marcin-Krak napisał/a: | Co raz bardziej zastanawiam się czy to, że marcinkiewicz moze zostać prezesem PZPN jest żartem |
chyba wszystko tutaj już jest możliwe
sruba - 05-02-2007, 20:28
Hydro na sprzedaz:
http://www.90minut.pl/news.php?id=507127
za 1 plna
Marcin-Krak - 05-02-2007, 21:23
Może jako Mitsumaniaki kupimy sobie klub
sruba - 19-02-2007, 20:33
jaka jest różnica między filiżanką kawy, a kibicem Lechii ?
żadna.
i to i to może dać porządnego kopa
[ Dodano: 16-02-2007, 01:22 ]
gazeta.pl napisał/a: |
75-letnia kobieta zginęła w wypadku w Łodzi, w którym potracił ją samochod kierowany przez byłego reprezentanta Polski w piłce nożnej, Tomasza Hajtę - poinformowała PAP powołując się na policję.
Jak pisze PAP Hajto - obecnie piłkarz ŁKS-u - kierując samochodem marki Chrysler, potrącił śmiertelnie 73-letnią kobietę.
Mirosław Micor z Komendy Miejskiej Policji w Łodzi powiedział PAP, że do wypadku doszło w czwartek po godz. 22.00 na ulicy Rzgowskiej. Ze wstępnych ustaleń funkcjonariuszy wynika, że kobieta wtargnęła na jezdnię w miejscu niedozwolonym. Zmarła w karetce.
Według policji, mężczyzna prowadzący samochód był trzeźwy.
|
[ Dodano: 19-02-2007, 20:30 ]
cos o naszych kibicach:
umarlem jak to zobaczylem
Anonymous - 22-02-2007, 19:14
Śruba ponoć z tym tatoo to fotomontage
szkoda ze komisja nie ma jaj-czuje ze jak o Legie by szło to by spadła w 5 minut
WD PZPN wszczął postępowanie wobec sześciu klubów
PAP | 2007.02.22 17:55 Wydział Dyscypliny PZPN w związku z aferą korupcyjną w polskiej piłce nożnej wszczął postępowanie dyscyplinarne wobec sześciu klubów - dwóch pierwszoligowych i czterech z drugiej ligi. Ostateczne decyzje w tej sprawie mają zapaść za kilka tygodni.
Postępowaniem objęte są grające w Orange Ekstraklasie Arka Gdynia i Górnik Łęczna oraz występujące w drugiej lidze KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Górnik Polkowice, Zawisza Bydgoszcz i Podbeskidzie Bielsko-Biała.
Sruba ale derbów nie będzie chyba bo nie wiem czy ich do III ligi nie zdegradują
Anonymous - 23-02-2007, 09:40
Wydział Dyscypliny PZPN zapowiedział w czwartek, że decyzje o karach wobec sześciu pierwszych klubów rzekomo zamieszanych w "ustawianie" spotkań I i II ligi zapadną za miesiąc. Będzie to miało także wpływ na tabelę po rundzie jesiennej.
Jeśli Arka Gdynia i Górnik Łęczna zostaną zdegradowane, zgodnie z przepisami wyniki spotkań z ich udziałem zostaną anulowane. Mistrz jesieni - GKS BOT Bełchatów - zdobył w meczach z ich udziałem 4 punkty, a Zagłębie Lubin - tylko jeden. Jeśli więc takie rozwiązanie zostanie wcielone w życie, po pierwszej rundzie najlepszy będzie drugi z tych zespołów.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Anonymous - 23-02-2007, 10:52
coś na temat Lubina
Tomaszewski: Panie Tomczak, jadę do Pana!
Sport | 2007.02.23 06:34
"To jest po prostu skurwysyństwo najwyższej miary. Nowe władze dyscyplinarne zaczynają swoje urzędowanie od wielkiego przekrętu! - grzmi na łamach "Sportu" Jan Tomaszewski poproszony o komentarz w sprawie środowej decyzji Wydziału Dyscypliny PZPN.
A czego się pan spodziewał?
Na pierwszym miejscu czarnej listy powinno być Zagłębie Lubin, bo to ono było prekursorem korupcyjnego mechanizmu. Ten klub kupił sobie awans do pierwszej ligi. Pytam też, dlaczego nie ma słowa o łódzkim Widzewie? W tym przypadku chodzi o szwindel przy przyznaniu licencji. To było po prostu przestępstwo. Ale za Widzewem stał Boniek, więc sprawa ucichła. A że za GKS Katowice stał Jasiu Furtok, to jego klub rozpoczynał od samego dna. Idzie stare. Widać, że znowu będą kluby równe i równiejsze.
We Włoszech nie było litości...
I o to dokładnie chodzi. A przecież Juventus to ikona nie tylko włoskiej, ale światowej piłki. Mimo to, nikt nie wahał się wyrzucić wielkiej firmy z ekstraklasy.
A u nas festiwal pobłażliwości. Co teraz?
Chcę się zwrócić do szefa Wydziału Dyscypliny. Panie Tomczak, jak pan nie ma dowodów przestępstwa, to ja jadę do Warszawy i wręczę je panu osobiście!
Więcej w "Sporcie"
śmiech na sali trudno nie zgodzic się z Janeczkiem
sruba - 23-02-2007, 11:01
teraz zacznie sie przepychanka.
zaczna sie lamenty, prosby i grozby, spuszcza Arke, Łęczna, Hydro (bo i tak sie rozwiazuje) i sprawa ucichnie.
ot, takie nasze polskie piekielko-bagienko...
Anonymous - 23-02-2007, 13:23
JA MARZE O DERBACH Z Arką w II LIDZE
Stare dobre czasy..........ehhhhhhhhhhhhhhh
Gumas napisał:moge ich nie lubić ale nazwy wielkom piszemy
sruba - 24-02-2007, 01:03
gumasie to Ty ?
[ Dodano: 24-02-2007, 01:05 ]
slyszalem o jakiejs konfrontacji Ruch-Widzew-Jaga, kontra TB. prawda to ?
Anonymous - 24-02-2007, 11:06
a kto inny
co do pytania odp na priv
harpagan - 24-02-2007, 11:55
Uwazaj gumas bo jak widac jestes obserwowany
Anonymous - 24-02-2007, 12:14
harpagan napisał/a: | Uwazaj gumas bo jak widac jestes obserwowany |
Gdańska Lechia dojedzie mnie w domu
sruba - 24-02-2007, 12:18
Panie Artysto... moze i dojedzie, ale z browarem w reku
Anonymous - 24-02-2007, 12:24
Sruba napisał/a: | Panie Artysto... moze i dojedzie, ale z browarem w reku |