Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee
arekp - 29-11-2007, 23:34
HEXA napisał/a: | Dziś przed 21:00 standardowo -parking pod Tesco i arekp - już nie liczę ile razy się tam spotkaliśmy. Śledzi mnie chyba haha. |
Wracam do kraju po tygodniowej nieobecnosci i kogo pierwszego poza rodzina spotykam? Blondynke z pieknym usmiechem
Pozdrawiam serdecznie, do kolejnego milego i z pewnoscia przypadkowego spotkania.
Anonymous - 02-12-2007, 22:37
Simones napisał/a: | Hyhy nie sposob pomylic MAJKa rekina z innym, dzieki "tabliczce znamionowej" - "MAJK" na tylnej klapie, a prawde mowiac to gonilem Cie od ronda, bo musialem sprawdzic coz za postac sie skrywa w jedynym slusznym autku i dopiero jak dojezdzalem, to blysnal mi znajomo brzmiacy nick i wszystko stao sie jasne.
Thx za info o prawym stopie - juz wymieniona i powodzenia dla zonki!
Pozdro! |
oj tam goniłem ... z kumplem jechałem a on za szybka jazda nie przepada
Rafal_Szczecin - 04-12-2007, 12:06
MAJK , dzis godzina ok 11, piastow - galancik postawiony na chodniku
(kierofffcy brak )
HamanN - 04-12-2007, 15:12
A ja widzialem (chyba) starego alfer'a 2 razy (jego autko)
1# na slonecznym kolo reala
2# nie wiem czy to M.Cassino, ale jak sie jedzie monte do słowackiego to stal po lewej str pod domem
stary alfer - 04-12-2007, 16:32
Cytat: | A ja widzialem (chyba) starego alfer'a 2 razy (jego autko)
1# na slonecznym koło reala
2# nie wiem czy to M.Cassino, ale jak sie jedzie monte do słowackiego to stal po lewej str pod domem |
A nie prawda, to nie ja
Do 15.oo możesz mnie zobaczyć na Dworcowej, po 15 - tej na Pocztowej.
Tylna klapa zaopatrzona jest w naklejkę klubową i mój nick w prawym dolnym rogu
Dodatkowo nad tylną klapą góruje spojler.
Takich miśków jest w Szczecinie chyba 3: Twój, Bonia i mój. Mam na myśli kolor srebrny.
Próbuj dalej Zo zobaczenia na drodzee.
Anonymous - 07-12-2007, 23:16
arekp jakoś ok. godz. 18:00 , a gdzie? Oczywiście pod Tesco.
arekp - 07-12-2007, 23:51
HEXA napisał/a: | arekp jakoś ok. godz. 18:00 , a gdzie? Oczywiście pod Tesco. |
Niestety ... tez ja widzialem pod Tesco. Czemu niestety? Bo ta cholera parkuje na miejscu dla niepelnosprawnych bez najmniejszych oporow.
Ja majac zamontowany fotelik dla dziecka nie parkowalem na miejscu, ktore moglbym spokojnie zajac, a ona sobie parkuje zeby miec blizej. Grrrrrrr ... mam nadzieje, ze wiecej Cie na tym nie przylapie bo bedziemy sie gniewac!
Do zobaczenia.
Anonymous - 08-12-2007, 00:08
Oj nie przeżywaj już tak tego parkowania. Spieszyło mi się strasznie a nie miałam ochoty szukać miejsca gdzieś daleko. 10 minut nikogo pewnie nie zbawiło, zważywszy że miejsca obok (dla niepełnosprawnych) były wolne. Odetchnij głęboko.
arekp - 08-12-2007, 00:54
HEXA napisał/a: | Oj nie przeżywaj już tak tego parkowania. Spieszyło mi się strasznie a nie miałam ochoty szukać miejsca gdzieś daleko. 10 minut nikogo pewnie nie zbawiło, zważywszy że miejsca obok (dla niepełnosprawnych) były wolne. Odetchnij głęboko. |
Tu nie chodzi o czas tylko o utrudnianie zycia innym ludziom. Zycze Ci abys nigdy nie musiala korzystac z miejsc z tej strony. Zrozumiesz problem, gdy do samochodu zaparkowanego po drugiej stronie bedziesz podjezdzala z wozkiem dzieciecym. Wtedy zauwazysz roznice miedzy tymi miejscami - szerszymi - a pozostalymi.
stary alfer - 08-12-2007, 10:45
A jak się kogoś przy aucie nie widziało to się liczy?
Koleżanka w czarnej czapce w Galaxy wchodząca do Reala.
Napisałem, że było to wczoraj?
Pozdrawiam
Anonymous - 08-12-2007, 12:46
HEXA widziana wczoraj o godzinie 16;03 na placu sprzymierzonych :)
Anonymous - 08-12-2007, 12:47
Liczy się, liczy. Stary alfer też mnie namierzyłeś? (diabeł był zaparkowany na podziemnym).
Arekp już napisałam, że obok były miejsca wolne(też dla inwalidów) -zresztą sam widziałeś, więc daj już na luz, bo nie zajęłam im ostatniego miejsca, więc jakby ktoś musiał to spokojnie mógł zaparkować obok. Zresztą diabeł został tam na 10 minut, chyba nikomu nie wyrządziłam krzywdy jak go tam na moment zaparkowałam.
Zwykle parkuję w normalnych miejscach i dobrze o tym wiesz, bo często się widujemy pod Tesco. Tu akurat była sprawa pilna i dla mnie jest to koniec tematu.
Ah0nzo !!! a ja Cię nie widziałam , trzeba było długimi poświecić
Anonymous - 08-12-2007, 12:53
bo ja byłem auto nogami bo czasami szybciej jest piechotą a misia sobie spała na podwórku :) a jadąc auto nogami ciężko sie swieci długimi hehe:) pozdrawiam
stary alfer - 08-12-2007, 12:55
HEXA napisał/a: | Liczy się, liczy. Stary alfer też mnie namierzyłeś? (diabeł był zaparkowany na pozdiemnym). |
No normalnie
Ze swoją Małżowiną szedłem i nawet wytykałem Cię paluchem i mówiłem żonie: Patrz, HEKSIA!
Anonymous - 13-12-2007, 16:43
ale dzisiaj upolowałem miśków hehe około 14.20 MAJK wyjeżdżał z monte cassino koło deptaku. następnie HEXA godzina 15 mieszka 1 na wysokosci wiaduktu pozdrawiam
|
|
|