To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - SPOTY Lokalne

gulgulq - 08-12-2010, 07:32
Temat postu: Czy ktoś tu jeszcze żyje ??
Tak się chciałem spytać czy z podkarpackich mitsumaniaków ktoś tu jeszcze zagląda, udziela się ma ochotę na zimowego spota jeszcze w tym roku itp. :) ??
rosomak1983 - 08-12-2010, 09:54

ja zagladam ale nic sie nie dzieje. Miski zapadły w sen zimowy ??? :D
Marcin-Krak - 08-12-2010, 19:55

Zapraszam do Krakowa (macie bliżej, niż my do Was :D ) - u nas niestety też coś ostatnio jakaś posucha zimowa :?
Monia - 08-12-2010, 20:16

a no żyje, ale przecież sama do siebie pisać nie będę :P
tantosz - 08-12-2010, 20:21

Zaczyna się rozkręcać nawet w tak paskudną pogodę.
PIeTroUD - 08-12-2010, 21:45

zyjemy zyjemy :D
t_o_mis - 08-12-2010, 23:29

żyć żyje aczkolwiek studia pochłaniają :| a Colcik pod "kołderką"

http://img704.imageshack....75/img6953c.jpg

gulgulq - 09-12-2010, 06:54

no to miło ze ktoś :) zagląda

co tam u was??
jak zimowe przygody na drogach??
jak mikołaj lub mikołajka??
jak przygotowania do świąt??
jakie plany na sylwestra :) ??

t_o_mis - 09-12-2010, 12:15

To ja!!! Ja chcę pierwszy odpowiedzieć na pytania!!! :D
u mnie czas pędzi jak japoński pociąg dopiero był wrzesień a już koniec roku blisko :shock:
na studiach średnio ciekawie ostatnio z kolokwium dostałem 2(tym się nie przejmuje akurat bo na 25 osób była jedna 4 jedno 3,5 i dwie 3 :D ) z zimowych przygód to mam niemiłosiernie miłe wspomnienia odwalania śniegu :? ale tu nieźle się prezentuje moja mama bo już ledwo śnieg spadł a ona urwała lusterko :!: na szczęście nie w moim Colcie bo nim w ogóle nie jeździ :) mikołajka była :) zawsze jest bo ja jestem grzeczny co roku :D (i dla tego mikołaj się do mnie nie fatyguje tylko mikołajkę wysyła :D ) faza przygotowań do świąt wygląda nieciekawie bo ze 100% jest coś koło 10 :doubt: a plany sylwestrowe są narazie baaaaaaardzo rozmyte ale powoli klaruje się wizerunek balowania w Rzeszówku.

ze swojej strony dokładam pytanie: gdzie się zwykle wybieracie poszusować??

gulgulq - 09-12-2010, 19:35

brawo t_o_mis, :)

otrzymujesz w nagrodę naklejkę - kolor do wyboru :)

Monia - 09-12-2010, 21:35

gulgulq, kiedy robimy kulig??
Przypniemy sanki do auta Hiszpana i jedziemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jest ktoś chętny ?:D

tantosz - 10-12-2010, 20:42

Jeśli chodzi o przygody zimowe na drogach to jak zwykle nasza kochana drogówka zaspała.
U mnie była mikołajowa i przyniosła Carismę 1,9 DID z 2003 r :lol: . To mój pierwszy Japończyk. Przesiadłem się z nie do zajeżdżenia Niemca czyli VW Golf III. Jestem dobrej myśli że Carisma będzie się sprawować jeszcze lepiej. Jeśli chodzi o święta to spędzę z małżonką w gronie rodzinnym. A na Sylwestra jeszcze jest znak ?. :partyman:
Pozdrawiam wszystkich.

t_o_mis - 10-12-2010, 23:15

no no no widzę że aktywność na forum nagradzana hojnie :D dziękuję zgłoszę się po nagrode na najbliższym spocie :) Monia kulig fajna sprawa ale jak coś to ja siedzę na ostatnich sankach :p tam zawsze jest najfajniej :D
gulgulq - 12-12-2010, 09:29

muszę znaleźć jakiś sposób na uaktywnienie regionu wiec od czasu do czasu takie niespodzianki mogą się pojawiać :)

na kulig jak najbardziej jestem chętny :)

zwłaszcza po dzisiejszej nocy gdy wracałem do domu i niestety nie dojechałem - drogowcy śpią a droga zawiana na pół metra i misiek utknął

t_o_mis - 12-12-2010, 18:52

takie sytuacje są nadzwyczaj interesujące gdyż jeszcze niecały tydzień temu drogowcy mówili "jesteśmy przygotowani na atak zimy" a potem "zima nas zaskoczyła" albo "nie spodziewaliśmy tak intensywnych opadów" i rozbraja mnie ich głupi przepis ze wyjeżdżają do 2h po ustąpieniu\zmniejszeniu intensywności a wtedy to już ruch jest sparaliżowany.
pozdrawiam drogowców :)