Nasze Miśki - Ja_good & CB5A
Ja_good - 05-06-2011, 13:35
dzieki
BeNeK - 05-06-2011, 15:04
No Lancer po prostu MIAZGA !!
Z opisów wcześniej jakoś mi się nie widział a teraz po prostu bomba , prawdziwy dżidiem !!
pzdr.
rosomak1983 - 05-06-2011, 15:37
a mi sie bardzo podoba...
jak nie widac dachu
Anonymous - 05-06-2011, 16:47
lancerek marzenie ciężko teraz będzie Ci coś zmodzić żeby nie zepsuć już tego świetnego efektu, tylko na wspólnym zdjęciu coltowa pupa nie zmieściła się kadrze
mystek - 05-06-2011, 19:40
#Derpin - no akurat wrzucił to ucięte, a było kilka fot robionych uparty
Ja_good - 05-06-2011, 19:55
rosomak1983 napisał/a: | a mi sie bardzo podoba... |
widze ze i Ty zmieniles zdanie
Derpin napisał/a: | ciężko teraz będzie Ci coś zmodzić żeby nie zepsuć już tego świetnego efektu |
z zewnatrz jeszcze 4 elementy beda wymienione/dolozone -predzej czy pozniej,kwestia dostepnosci towaru Teraz to jakies dywany ladne musze kupic bo te z EVO sa juz do wywalenia po zimie
Derpin napisał/a: | ylko na wspólnym zdjęciu coltowa pupa nie zmieściła się kadrze |
mystek taka fote zrobil a teraz narzeka
mystek napisał/a: | #Derpin - no akurat wrzucił to ucięte, a było kilka fot robionych uparty |
takie "przepalone" jest tylko jedno
Kleju - 05-06-2011, 20:53
rosomak1983 napisał/a: | a mi sie bardzo podoba...
jak nie widac dachu |
Też się pod tym podpisuję
Wszyc - 05-06-2011, 21:01
dach jest super ja bym swojego oblepił motywami z anime haha ale kolor mam średnio pasujący do wyklejanek biały, czarny lub jakiś pastelowy by był super dach świetny na zlocie ogólniopolskim bym chciał go zobaczyć
Ja_good - 05-06-2011, 21:49
Kleju napisał/a: | rosomak1983 napisał/a: | a mi sie bardzo podoba...
jak nie widac dachu |
Też się pod tym podpisuję |
jak zdarzy sie tak ze zmienie kola na takie jak chce i pojda w taki kolor jak chce to dach wyleci
rosomak1983 - 06-06-2011, 01:44
Ja_good napisał/a: | jak zdarzy sie tak ze zmienie kola na takie jak chce i pojda w taki kolor jak chce to dach wyleci |
żółty ???
mystek - 06-06-2011, 15:32
On chyba mówi o takim lazurowym (?), coś tam kiedyś chciał w taki kolor malować, jeśli nic się nie zmieniło, to to będzie takie coś widziałem kolor w Gran Turismo 5 ciężko go zdobył, bo jakoś tylko jeden samochód wychodził w tym kolorze konkretnym
Ja_good - 06-06-2011, 21:11
rosomak1983 napisał/a: | Ja_good napisał/a:
jak zdarzy sie tak ze zmienie kola na takie jak chce i pojda w taki kolor jak chce to dach wyleci
żółty ??? |
tez byla taka opcja ale potem zmienila sie na:
mystek napisał/a: | On chyba mówi o takim lazurowym (?), coś tam kiedyś chciał w taki kolor malować, jeśli nic się nie zmieniło, to to będzie takie coś widziałem kolor w Gran Turismo 5 |
Uploaded with ImageShack.us mystek napisał/a: | bo jakoś tylko jeden samochód wychodził w tym kolorze konkretnym |
Honda insight -Brilliant Sky metallic
jednak nie bedzie juz nic krzykliwego,raczej cos oczywistego,no ale nie pisze nic wiecej..bo nie wiadomo co wyjdzie
Ja_good - 12-06-2011, 14:12
Panowie...posypal mi sie wydech.srodkowy odcinek i koncowy do wymiany.
Co zalozyc? nie chce z nierdzewki(koszta) a z 1.6 ma za mala srednice.do 1.8 generalnie nigdzie nie maja. z 2.0D srednica bedzie ok? mysle o ~50mm
czy zrobic z rur od plecionki do kocowego i koncowy jakis "tuningowy" ?
nie chce by byl b.glosny
ps.zapomnialbym-kierunki znow sa biale
limak188 - 12-06-2011, 15:20
Cytat: | ps.zapomnialbym-kierunki znow sa biale
_________________ |
To dlaczego foto jeszcze nie ma ??
mkm - 16-06-2011, 01:12
Ja_good napisał/a: | ano temu ze 3 miechy temu zmienialem wszystkie 4 na NGK a jedna sie okazala teraz ze przebijala przez porcelanke.reszta byla elegancka. |
W IC? Made in France?
Pytam, bo też niedawno wymieniałem i jest jakby gorzej niż przed wymianą
|
|
|