| 

| Nasze Miśki - Frost's Galant E88A

Wojciech Bogacz - 27-06-2013, 13:57

Hah - jeszcze trochę i zaczniecie mnie pytać co z moim bo też się strasznie z pisaniem zapuszczam...
   rosomak1983 - 27-06-2013, 14:01

no to pewnie Wojtku ale po tym białasie słuch zaginał na forum i ciekawe co z nim jest.
 Moze Wszycu ma jakies wiesci ??
 mkm - 27-06-2013, 23:33

Pewnie to samo co ze swapowanym superszybkim Coltem - rozmyślił się
   Wojciech Bogacz - 28-06-2013, 12:45

| mkm napisał/a: |  	  | Pewnie to samo co ze swapowanym superszybkim Coltem - rozmyślił się   | 

Mogę akurat w to uwierzyć heh... Ale ciekawe co się dzieje z autkiem bo jakby nie było uważam, że to był bardzo zadbany egzemplarz
   Wszyc - 28-06-2013, 16:59

Chyba jeszcze jest ale wątpię że jakieś mody będą albo coś
  z przyczyn bardzo oczywistych  ... samochód już nigdy nie będzie tak ważny u Frosta  ( szczęśliwy tata  ) Frost - 28-06-2013, 19:38

| mkm napisał/a: |  	  | Pewnie to samo co ze swapowanym superszybkim Coltem - rozmyślił się   | 

Jestem bardzo czuly na punkcie mojego Galanta, wiec grzecznie powiem raz jedyny - swoje zarty mozesz sobie wcisnac, a od Gala wara

Galant ma sie dobrze. Co mam pisac ? ze olej wymienilem, klocki ? ze go umylem ? Panowie prosze was, badzmy powazni
   Po zimie spedzonej w garazu pod plandeka, dalej siedzi sobie w garazu i raz kiedys na weekend daje mi przyjemnosc z jazdy. Poki nic w nim nie bedzie mocno robione, nic w temacie nie bedzie pisane bo nie lubie sucharow i pitu pitu o dupie marynie
 rosomak1983 - 28-06-2013, 21:36

Frost, no ale choc raz na rok mozna cosik napisac ze jezdzi i jak sie sprawuje... Fani gala sa zawiedzeni brakiem aktualizacji...
   BeNeK - 28-06-2013, 22:11

Gratulacje dla szczęśliwego taty ! Niech zdrowo rośnie !
 Marcino - 24-08-2020, 14:44

Odokopać trzerba temat.... bo Białas Frosta zyje....

Wojciech Bogacz - 24-08-2020, 19:57

| Marcino napisał/a: |  	  | Odokopać trzerba temat.... bo Białas Frosta zyje.... 
 Obrazek
 | 

Az zazdrosny jestem troche, ale dobrze, ze trafil do rak najwiekszego maniaka E88A w naszym kraju
   Marcino - 25-08-2020, 08:18

| Wojciech Bogacz napisał/a: |  	  | ale dobrze, ze trafil do rak najwiekszego maniaka E88A w naszym kraju | 
 Dokłądnie!!!
 Frost - 25-08-2020, 14:02

Pewnie że żyje, a czemu miałby niby nie ?

Ostatnie lata siedział sobie w kontenerze suchutkim cieplutkim żeby mu się nic nie stało

Krzysiek się teraz nim zajmie, bo ja niestety nie mam czasu a pozbyć się go od tak nie zamierzam
  Mamy z Wszyc-em dżentelmeńska umowę i teraz to jego zabawka  :D jacek11 - 25-08-2020, 20:17

| Cytat: |  	  | Krzysiek się teraz nim zajmie, bo ja niestety nie mam czasu a pozbyć się go od tak nie zamierzam  Mamy z Wszyc-em dżentelmeńska umowę i teraz to jego zabawka   
 | 
 Czyli rozbierze, i pod płot
     areksz121 - 01-09-2020, 10:19

Jacek, to samo powtarzałem na zlocie
   Wszyc - 04-09-2020, 22:52

Jezu wy odkopaliście ten temat? serio
  nawet Frost tu zajrzał jezu.... jacek11 Ty tu zaglądasz? zboczeńcy  Ci co mnie dobrze znają wiedzą że ostatnie 6 lat nie było dla mnie dobre stąd sytuacja z autami taka nie inna  i wbrew tego co tu widać trochę tyś km zrobiłem karola e54a zanim sie rozpadł chyba zrobiłem 2x tyle co karol i wszyscy poprzedni właściciele tym e54a   
 Nie przewiduje raczej jakos ciągnać tego tematu zbytnio moze jakiś update raz na rok max
  czas robić a nie gadać   
 |  | 
 |  |