To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Frost's Galant E88A

Wojciech Bogacz - 27-06-2013, 14:57

Hah - jeszcze trochę i zaczniecie mnie pytać co z moim bo też się strasznie z pisaniem zapuszczam... 8)
rosomak1983 - 27-06-2013, 15:01

no to pewnie Wojtku ale po tym białasie słuch zaginał na forum i ciekawe co z nim jest.
Moze Wszycu ma jakies wiesci ??

mkm - 28-06-2013, 00:33

Pewnie to samo co ze swapowanym superszybkim Coltem - rozmyślił się :wink:
Wojciech Bogacz - 28-06-2013, 13:45

mkm napisał/a:

Mogę akurat w to uwierzyć heh... Ale ciekawe co się dzieje z autkiem bo jakby nie było uważam, że to był bardzo zadbany egzemplarz :)

Wszyc - 28-06-2013, 17:59

Chyba jeszcze jest ale wątpię że jakieś mody będą albo coś :P z przyczyn bardzo oczywistych :P ... samochód już nigdy nie będzie tak ważny u Frosta :P ( szczęśliwy tata :D )
Frost - 28-06-2013, 20:38

mkm napisał/a:

Jestem bardzo czuly na punkcie mojego Galanta, wiec grzecznie powiem raz jedyny - swoje zarty mozesz sobie wcisnac, a od Gala wara ;-)

Galant ma sie dobrze. Co mam pisac ? ze olej wymienilem, klocki ? ze go umylem ? Panowie prosze was, badzmy powazni :-)
Po zimie spedzonej w garazu pod plandeka, dalej siedzi sobie w garazu i raz kiedys na weekend daje mi przyjemnosc z jazdy. Poki nic w nim nie bedzie mocno robione, nic w temacie nie bedzie pisane bo nie lubie sucharow i pitu pitu o dupie marynie

rosomak1983 - 28-06-2013, 22:36

Frost, no ale choc raz na rok mozna cosik napisac ze jezdzi i jak sie sprawuje... Fani gala sa zawiedzeni brakiem aktualizacji... :P
BeNeK - 28-06-2013, 23:11

Gratulacje dla szczęśliwego taty ! Niech zdrowo rośnie !
Marcino - 24-08-2020, 15:44

Odokopać trzerba temat.... bo Białas Frosta zyje....

Wojciech Bogacz - 24-08-2020, 20:57

Marcino napisał/a:
Odokopać trzerba temat.... bo Białas Frosta zyje....

Obrazek

Az zazdrosny jestem troche, ale dobrze, ze trafil do rak najwiekszego maniaka E88A w naszym kraju :)

Marcino - 25-08-2020, 09:18

Wojciech Bogacz napisał/a:
ale dobrze, ze trafil do rak najwiekszego maniaka E88A w naszym kraju

Dokłądnie!!!

Frost - 25-08-2020, 15:02

Pewnie że żyje, a czemu miałby niby nie ? :P

Ostatnie lata siedział sobie w kontenerze suchutkim cieplutkim żeby mu się nic nie stało :P

Krzysiek się teraz nim zajmie, bo ja niestety nie mam czasu a pozbyć się go od tak nie zamierzam :D Mamy z Wszyc-em dżentelmeńska umowę i teraz to jego zabawka :D :D

jacek11 - 25-08-2020, 21:17

Cytat:
Krzysiek się teraz nim zajmie, bo ja niestety nie mam czasu a pozbyć się go od tak nie zamierzam Mamy z Wszyc-em dżentelmeńska umowę i teraz to jego zabawka :D

Czyli rozbierze, i pod płot :P :mrgreen:

areksz121 - 01-09-2020, 11:19

Jacek, to samo powtarzałem na zlocie :mrgreen:
Wszyc - 04-09-2020, 23:52

Jezu wy odkopaliście ten temat? serio :D nawet Frost tu zajrzał jezu.... jacek11 Ty tu zaglądasz? zboczeńcy :P Ci co mnie dobrze znają wiedzą że ostatnie 6 lat nie było dla mnie dobre stąd sytuacja z autami taka nie inna :) i wbrew tego co tu widać trochę tyś km zrobiłem karola e54a zanim sie rozpadł chyba zrobiłem 2x tyle co karol i wszyscy poprzedni właściciele tym e54a :)

Nie przewiduje raczej jakos ciągnać tego tematu zbytnio moze jakiś update raz na rok max :P czas robić a nie gadać ;)