To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

Anonymous - 27-12-2006, 22:58

heh i ja rowniez kibicem Legii poki co nie bede :wink: Samoobrona jeszcze nie macza palcow w Wiselce a wiec powalczymy z Legia :twisted:
Marcin-Krak - 28-12-2006, 00:20

Meteo napisał/a:
Samoobrona jeszcze nie macza palcow w Wiselce a wiec powalczymy z Legia

Martwi mnie tylko że za cicho coś jest w kwestii transferów :?
Nawałka lubi stawiac na młodych - ale jak wywali wszystkich niegrających, a dużo zarabiających to cienka ta kadra się może okazać :|

Anonymous - 28-12-2006, 10:47

Narazie nie ma co sie co martwic transferami , niech zrobia porzadek w zarzadzie , wywala niepotrzebnych grajkow np Kuzba , Dawidowski itd.
Poki co zarzad juz zmieniony i na pewno beda chcieli pokazac sie z jak najlepszej strony i w ciagu tygodnia powinno byc cos slychac o planowanych transferach.

Marcin-Krak - 28-12-2006, 14:08

Wisła Kraków SSA definitywnie zakończyła współpracę ze Zdzisławem Kapką. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NARESZCIE

[ Dodano: 28-12-2006, 14:10 ]
Nie jest wykluczone, że Wisła Kraków, może zostać królem polowania podczas zimowego okresu transferowego. Klub ten szykuje bowiem transferowy hit - pisze "Dziennik".
Hitem ma być transfer 21-letniego argentyńskiego napastnika Juana Manuela Perillo, którego zaproponował krakowianom jeden z menedżerów. Piłkarz ten grał w Boca Juniors Buenos Aires, Joventudzie Antoniana, a ostatnio w ekwadorskim Deportico Quito.
Zna ktoś tą gwiazdę :?: :mrgreen:

A z Błaszczykowskim kontraktu dalej nie podpisali - rozmowy zwieszone do stycznia zostały :evil:

McDoune - 28-12-2006, 14:15

Marcin-Krak napisał/a:

[ Dodano: 28-12-2006, 14:10 ]
Nie jest wykluczone, że Wisła Kraków, może zostać królem polowania podczas zimowego okresu transferowego. Klub ten szykuje bowiem transferowy hit - pisze "Dziennik".
Hitem ma być transfer 21-letniego argentyńskiego napastnika Juana Manuela Perillo, którego zaproponował krakowianom jeden z menedżerów. Piłkarz ten grał w Boca Juniors Buenos Aires, Joventudzie Antoniana, a ostatnio w ekwadorskim Deportico Quito.
Zna ktoś tą gwiazdę :?: :mrgreen:

Legia ma już w składzie kilka gwiazd...
Normalnie wygląda na to że wszystkie prawdziwe młode gwiazdy z Ameryki S chcą grać w Polsce a Real to tylko jakieś resztki skupuje :twisted:
Marcin-Krak napisał/a:

A z Błaszczykowskim kontraktu dalej nie podpisali - rozmowy zwieszone do stycznia zostały :evil:

ciekawe dlaczego...

Marcin-Krak - 28-12-2006, 14:29

Z Błaszczykowskiem - a raczej z Jego wujkiem Brzęczkiem się dogadają :D
McDoune, - ale Legia szaleje :P - Kuś, Łągiewka, Piotr Bronowicki - widzę że pozazdrościliście nam braci - i tez chcecie mieć :twisted: - ale to wcale nie jest dobry zestaw - patrz Wisła i polityka :mrgreen:
Bąka wyrzucili podobno w Arabii więc się pewnie Legia zaraz po Niego zgłosi :mrgreen:

Anonymous - 28-12-2006, 15:23

No i juz pozytywny sygnal ze szykuja wkoncu jakies transfery - oby tylko kupili lepszych zawodnikow od tych co ich sciagneli latem i mistrz wroci do Krakowa :!: :twisted:
McDoune - 28-12-2006, 15:44

Meteo napisał/a:
No i juz pozytywny sygnal ze szykuja wkoncu jakies transfery - oby tylko kupili lepszych zawodnikow od tych co ich sciagneli latem i mistrz wroci do Krakowa :!: :twisted:

nie wróci :twisted:

Marcin-Krak - 28-12-2006, 15:46

McDoune napisał/a:
nie wróci
ale w Wawie tez nie zostanie jak już coś :twisted:
McDoune - 28-12-2006, 15:50

Marcin-Krak napisał/a:
McDoune napisał/a:
nie wróci
ale w Wawie tez nie zostanie jak już coś :twisted:

Jak nie ściągną drugiego brata, i już sprzedadzą gwazdora napadu, to myślę że jednak większa szansa by został 8)
Nie wiem dlaczego, ale optymistycznie podchodzę do sprawy i myśle że w tym roku to jednak mistrz pozostanie na właściwym miejscu :mrgreen:

Marcin-Krak - 28-12-2006, 15:51

McDoune napisał/a:
Nie wiem dlaczego, ale optymistycznie podchodzę do sprawy i myśle że w tym roku to jednak mistrz pozostanie na właściwym miejscu

To Ty straszny optymista musisz być :P :mrgreen:

McDoune - 28-12-2006, 15:54

nie ralista :P
Marcin-Krak - 28-12-2006, 16:00

McDoune napisał/a:
nie ralista

To jakiś specyficzny ten realizm masz. Wisła kupi jakąś 21 letnią gwiazdę grającą w klubie ze stolicy Urugwaju - strzeli nam 20 bramek w rundzie i się nawet do pucharów nie załapiecie :twisted:

McDoune - 28-12-2006, 16:08

Marcin-Krak napisał/a:
McDoune napisał/a:
nie ralista

To jakiś specyficzny ten realizm masz. Wisła kupi jakąś 21 letnią gwiazdę grającą w klubie ze stolicy Urugwaju - strzeli nam 20 bramek w rundzie i się nawet do pucharów nie załapiecie :twisted:

tak a później wyłąćzycie playstation i pójdziecie spać... :P

21 letnie gwiazdy grającą w klubie ze stolicy Urugwaju to już dawno są wyłapywane przez skoutów z dużo silniejszych lig, więc uznajmy że jeżeli będzie to solidyn zawodnik to będziecie to mogli uznać za sukces.

Marcin-Krak - 28-12-2006, 16:12

McDoune, a ja nie mam Play Station :P
A tak już na powaznie to nie wiem czy słyszeliście co się w swiecie piłkarskim mówi...
Otóz Orlen ma umowę sponsorską z drużyną z Płocka do czerwca 2007... a potem mają zostać sponsorem Wisełki ale tej z Krakowa - mam nadzieję ze nie będą chcieli żeby się drużyna nazywała Orlen Wisła Kraków :twisted: - a stadion Orlean-Arena :shock: