To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Anonymous - 06-09-2010, 09:31

Znam Wodnika,
parking pomieści auta spokojnie,
hotel i domki też
miejsce na zlot wydaje się idealne
no i mamy Foresta :lol:

szkoda tylko, że znowu tak blisko Łodzi :)

Yoshiko - 06-09-2010, 09:50

CichyTom napisał/a:
szkoda tylko, że znów tak blisko Łodzi :)

Stargard - Grudziądz - 290km
- Żywiec - 785 km
- Wilkasy - 530 km
- Bełchatów - 484 km

gdzie by się zlot nie odbył to dla nas zawsze daleko - ale my jesteśmy dzielni i wytrwali-nawet gdyby impreza miała by być zorganizowana w Ustrzykach Dolnych to zach-pom i tak dojedzie. :D

Aga - 06-09-2010, 10:00

dla nas Bełchatów jest wprost idealny!
Forest, jeśli będziesz miał dla nas jakieś konkretne zadanie, coś do załatwienia - daj znać
Częstochowa chętnie pomoże - jesteśmy bardzo zgraną i życzliwą ekipą :p

mkm - wątpliwości i życzliwe uwagi są jak najbardziej OK
każdy je ma
tylko, gdybyś Ty chłopie na zloty jeździł - byłyby tym bardziej zrozumiałe :mrgreen:

Hubeeert - 06-09-2010, 10:41

Morfi napisał/a:
w organizację nie wchodzisz a ciągle narzekasz.
Do mnier mógłbyś napisac to samo. Jak bedę miał uwagi to sie nimi podzielę a w razie wątypliwości zapytam. Jak do tej pory nie ma zakazu takiego czegoś na Forum.
londolut - 06-09-2010, 10:48

Ok, koniec narzekania, szukania dziury w całym i innych dywersji :P Forest i Karpik podali najsensowniejsze propozycje. Trzeba coś wybrać i dać pole do popisu organizatorowi. Pytanie teraz czy termin ostatni weekend sierpnia zostaje czy kombinacje w tym kierunku jeszcze będą?
emefe - 06-09-2010, 11:13

A czy ze zlotami jest tak, że nie może się powtórzyć miejsce w którym był poprzednio?
Żywiec był fajny tylko pogoda nie dopisała. Na zlot trafiłem przypadkowo, gdyż bywam w okolicy od czasu do czasu i dzięki temu zlotowi zostałem Galowym Mitsumaniakiem.

Bartek - 06-09-2010, 11:45

emefe, jest wiele ciekawych miejsc, a i ludzie którzy organizowali Zloty dzielą się na tych, co zorganizowali i mówią "never again" oraz na takich, co mówią "za 3 lata pogadamy, nie wcześniej"
Anonymous - 06-09-2010, 20:41

Otrzymałem odpowiedź od ośrodka Wawrzkowizna i ...... Prześlę ją wszystkim Adminom via mail (Adresy biorę od Bartka po wcześniejszym uzgodnieniu). Oceńcie i proszę dajcie mi znać, to zamieszczę na forum.

Oczywiście każda z opcji jak zaznaczają jest do uzgodnienia, poza tym wybiorę się w niedzielę i zwiedzę dokładnie to miejsce, porobię fotki i jeszcze dopytam.

Marti - 06-09-2010, 21:28

londolut napisał/a:
Pytanie teraz czy termin ostatni weekend sierpnia zostaje czy kombinacje w tym kierunku jeszcze będą? !!!!!!

Forest_Taft musi wiedzieć o czym gadać jak będzie akceptacja (choć jak będzie a termin właścicielom nie podpasi to nici z pogadanek)

moja opinia już tu padła ZMIANA TERMINU... i pogody :D

gigant87 - 06-09-2010, 23:57

pozwolę sobie wyrazic opinię dot. postów mkm i innych "szukających dziury w całym"
pamiętajmy, że bez takich osób nie zauważymy od razu kłopotów, które mogą wystąpić w przyszłości
Panowie, piszcie koniecznie swoje uwagi!!
nie odbieram tego jako marudzenie, tylko szukanie drogi do doskonałości

jeśli Wawrzkowizna lub Wodnik, to chyba mam tam jakieś kontakty i będę mógł coś pomóc- dowiem się w przyszłym tygodniu, jak będę w Praszce, teraz pomieszkuję w Krośnie/Jaśle

Aga - 07-09-2010, 10:27

Forest_Taft napisał/a:
Otrzymałem odpowiedź od ośrodka Wawrzkowizna i ...... Prześlę ją wszystkim Adminom via mail

ooooooooooooooo.........
a co to jakaś zmiana??
to my, zwykli forumowicze już nie mamy prawa wiedzieć?
:twisted:

jazy1 - 07-09-2010, 12:20

Forest_Taft napisał/a:
Miejsce = Hotel Wodnik
Sponsorzy:
-Satall
-być może KWB Bełchatów
-Inne - w trakcie poszukiwań

Hotel Wodnik to Elektrownia Bełchatów a nie KWB i możliwosc sponsorowania przez KWB jest bliska zeru. Ośrodek Wawrzkowizna Jest własnością kopalni i tu jest ewentualnie możliwość sponsoringu KWB.

[ Dodano: 07-09-2010, 12:23 ]
Z tego co się orientuję to rezerwację trzeba byłoby zrobić w najbliższym czasie bo później to już po imprezie

[ Dodano: 07-09-2010, 12:25 ]
dowiem się może dzisjaj i dam znać

akbi - 07-09-2010, 13:26

Co do terminu Zlotu .... nie zmieniamy, a więc pozostaje nadal ostatni weekend sierpnia.
yalook - 07-09-2010, 13:38

akbi napisał/a:
Co do terminu Zlotu .... nie zmieniamy, a więc pozostaje nadal ostatni weekend sierpnia.

no to już dziś mogę zapewnić, że niezależnie od miejsca razem z Rodzinką pojawimy się na zlocie

londolut - 07-09-2010, 13:39

akbi napisał/a:
ostatni weekend sierpnia
Pogoda na 100% dopisze :twisted: