To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt GTi :)

pawliku - 31-03-2011, 23:39

ee tam musiacie to zobaczyc na żywo zdjęcia nie oddają uroku tego malowania jeszcze nikomu sie niespodobało to malowanie oprócz was :P ale i tak jak zobaczyła to osoba której zdanie jest dla mnie najważniejsze powiedziała że wygląda bosko :P
pawliku - 31-03-2011, 23:44

kuzi napisał/a:
Teraz Colt wygląda jak składany z dwóch.
składany z dwóch to wyglądał przed malowaniem był tak tragicznie niespasowany że szok

a po drugie zdjecia wykonane badziewnym fonem i jeszcze colcik jest przed polerką a w sobote własnie bedzie polerka ale calutkiedo auta i wtedy wezmę lustrzankę i porobię fotki :P

Anonymous - 31-03-2011, 23:46

pawliku napisał/a:
ale i tak jak zobaczyła to osoba której zdanie jest dla mnie najważniejsze powiedziała że wygląda bosko :P

jeżeli była to kobieta to nie chcę Cię martwić ale One już tak mają ;)

moja Mama i dziewczyna też ciągle mnie okłamują że jestem przystojny ;) :lol: jak by lustra w domu nie miał :lol: :lol:

pawliku - 31-03-2011, 23:49

Cytat:
jeżeli była to kobieta to nie chcę Cię martwić ale One już tak mają
akuratnie w tym przypadku nie kobieta ale osoba której żeby coś przypadło do gustu musi być naprawde w ekstra stanie

a nie chce robic z colta choinki ani innych tym podobnych rzeczy miało byc delikatnie a nie rarząco w ślepia :)

mkm - 31-03-2011, 23:52

Marcin-Krak napisał/a:
żebyś nie zrobił z niego auta, którego malowanie pokazał w swoim temacie dziś mkm :wink:

Pięknie... A u mnie tylko, że różowego za dużo :evil:
Zostało to zapisane, zapamiętane i przy najbliższej okazji zostanie rozliczone. :twisted:

pawliku przy tych kolorach wystarczy odrobina kurzu i już nie widać dwóch kolorów :biggrin:
Ale faktycznie :wink: Nie idź tą drogą :wink:

Jogurt - 01-04-2011, 21:00

moje zdanie jest takie: jak zostało Ci zieleni coś to lakieruj maskę. wygląda jakby miał maskę zmienioną bo stara była beee. ale to Twoje auto.
rosomak1983 - 01-04-2011, 21:12

rosomak1983 napisał/a:
:shock: :shock: czarna maska i dach nie bedzie pasowac do ciemnej zieleni,

to bylo oczywiste.

Pawliku idz dalej ta droga tj maluj cała reszte :twisted: :twisted: :twisted:

pawliku - 01-04-2011, 23:05

rosomak1983 napisał/a:
Pawliku idz dalej ta droga tj maluj cała reszte
zdajesz sobie sprawe ile to jest roboty? drzwi od srodka itp a nie odwale takiej fuszery że tylko na czarno z zewnątrz a jak otwore drzwi to zielono :P
wilk88 - 01-04-2011, 23:07

pawliku napisał/a:
zdajesz sobie sprawe ile to jest roboty? drzwi od srodka itp a nie odwale takiej fuszery że tylko na czarno z zewnątrz a jak otwore drzwi to zielono

Różnicy wielkiej by nie było, co widać na zewnątrz ;)

pawliku - 01-04-2011, 23:26

własnie przy umytym aucie jest widocna różnica i to duża nie moja wina że padało i było troche syfu i robiłem fotki kalkulatorem :P
jacek11 - 03-04-2011, 11:54

Paweł,dawaj lepsze foty,takie co by było lepiej widać,bo te są do bani.Ja mam maskę w czarnym podkładzie,i wygląda kozacko,aż szkoda koloru kłaść.
Tyle,że mój gal jest nieco jaśniejszy.

pamar - 03-04-2011, 12:40

vendetta napisał/a:
Ja bym już całego dała na czarno.

Dokładnie, czarny bęzie po prosty jeszcze szybszy niż te czerwone ;)

mkm - 03-04-2011, 12:43

pamar napisał/a:
czarny bęzie po prosty jeszcze szybszy niż te czerwone ;)

Bez szans.
Odkąd istnieje internet wszyscy wiedzą, że czerwone są najszybsze :twisted:
A czarne tylko wciąż się kurzą i rysują :mrgreen:

pamar - 03-04-2011, 12:45

mkm napisał/a:
A czarne tylko wciąż się kurzą i rysują

No tak, a do regeneracji czerwonych wystarczy pomadka :D

mkm - 03-04-2011, 12:46

albo lakier do paznokci :mrgreen: