Nasze Miśki - Colt GTi :)
pawliku - 31-03-2011, 23:39
ee tam musiacie to zobaczyc na żywo zdjęcia nie oddają uroku tego malowania jeszcze nikomu sie niespodobało to malowanie oprócz was ale i tak jak zobaczyła to osoba której zdanie jest dla mnie najważniejsze powiedziała że wygląda bosko
pawliku - 31-03-2011, 23:44
kuzi napisał/a: | Teraz Colt wygląda jak składany z dwóch. | składany z dwóch to wyglądał przed malowaniem był tak tragicznie niespasowany że szok
a po drugie zdjecia wykonane badziewnym fonem i jeszcze colcik jest przed polerką a w sobote własnie bedzie polerka ale calutkiedo auta i wtedy wezmę lustrzankę i porobię fotki
Anonymous - 31-03-2011, 23:46
pawliku napisał/a: | ale i tak jak zobaczyła to osoba której zdanie jest dla mnie najważniejsze powiedziała że wygląda bosko |
jeżeli była to kobieta to nie chcę Cię martwić ale One już tak mają
moja Mama i dziewczyna też ciągle mnie okłamują że jestem przystojny jak by lustra w domu nie miał
pawliku - 31-03-2011, 23:49
Cytat: | jeżeli była to kobieta to nie chcę Cię martwić ale One już tak mają | akuratnie w tym przypadku nie kobieta ale osoba której żeby coś przypadło do gustu musi być naprawde w ekstra stanie
a nie chce robic z colta choinki ani innych tym podobnych rzeczy miało byc delikatnie a nie rarząco w ślepia
mkm - 31-03-2011, 23:52
Marcin-Krak napisał/a: | żebyś nie zrobił z niego auta, którego malowanie pokazał w swoim temacie dziś mkm |
Pięknie... A u mnie tylko, że różowego za dużo
Zostało to zapisane, zapamiętane i przy najbliższej okazji zostanie rozliczone.
pawliku przy tych kolorach wystarczy odrobina kurzu i już nie widać dwóch kolorów
Ale faktycznie Nie idź tą drogą
Jogurt - 01-04-2011, 21:00
moje zdanie jest takie: jak zostało Ci zieleni coś to lakieruj maskę. wygląda jakby miał maskę zmienioną bo stara była beee. ale to Twoje auto.
rosomak1983 - 01-04-2011, 21:12
rosomak1983 napisał/a: | :shock: czarna maska i dach nie bedzie pasowac do ciemnej zieleni, |
to bylo oczywiste.
Pawliku idz dalej ta droga tj maluj cała reszte
pawliku - 01-04-2011, 23:05
rosomak1983 napisał/a: | Pawliku idz dalej ta droga tj maluj cała reszte | zdajesz sobie sprawe ile to jest roboty? drzwi od srodka itp a nie odwale takiej fuszery że tylko na czarno z zewnątrz a jak otwore drzwi to zielono
wilk88 - 01-04-2011, 23:07
pawliku napisał/a: | zdajesz sobie sprawe ile to jest roboty? drzwi od srodka itp a nie odwale takiej fuszery że tylko na czarno z zewnątrz a jak otwore drzwi to zielono |
Różnicy wielkiej by nie było, co widać na zewnątrz
pawliku - 01-04-2011, 23:26
własnie przy umytym aucie jest widocna różnica i to duża nie moja wina że padało i było troche syfu i robiłem fotki kalkulatorem
jacek11 - 03-04-2011, 11:54
Paweł,dawaj lepsze foty,takie co by było lepiej widać,bo te są do bani.Ja mam maskę w czarnym podkładzie,i wygląda kozacko,aż szkoda koloru kłaść.
Tyle,że mój gal jest nieco jaśniejszy.
pamar - 03-04-2011, 12:40
vendetta napisał/a: | Ja bym już całego dała na czarno. |
Dokładnie, czarny bęzie po prosty jeszcze szybszy niż te czerwone
mkm - 03-04-2011, 12:43
pamar napisał/a: | czarny bęzie po prosty jeszcze szybszy niż te czerwone |
Bez szans.
Odkąd istnieje internet wszyscy wiedzą, że czerwone są najszybsze
A czarne tylko wciąż się kurzą i rysują
pamar - 03-04-2011, 12:45
mkm napisał/a: | A czarne tylko wciąż się kurzą i rysują |
No tak, a do regeneracji czerwonych wystarczy pomadka