Radomskie - ...POMAGAMY SOBIE
bobek28121988 - 03-04-2014, 19:46
Jendrula napisał/a: | No w sumie najlepsza opcja byłaby dla mnie kupić same fotele przednie bo kanapa z tyłu jeszcze nie jest najgorsza wystarczyłoby pranie tapicerki. O ile sie nie myle czarne welurowe z przebłyskami niebieskiego to fotele z wersji Avance? Bo ja co prawda mam Sporta ale robiony w Avance i właśnie takie mam. Znalazłem na tablicy ogłoszenie i chyba nawet za rozsądną cenę Tablica |
A ja myślałem że w wersji Avance to skóra i pełna elektryka siedzenia chyba że się myle
bongo_22 - 03-04-2014, 19:53
bobek28121988, pełna elektryka i skóra były jako opcja.
Jendrula, taka cena jest dobra, aczkolwiek fotel kierowcy w szałowym stanie nie jest. Ja na Twoim miejscu poszedłbym w skórę. Czasami w niewiele większej cenie można w dobrym stanie dostać.
Jendrula - 03-04-2014, 23:20
bongo_22 napisał/a: | bobek28121988, pełna elektryka i skóra były jako opcja.
Jendrula, taka cena jest dobra, aczkolwiek fotel kierowcy w szałowym stanie nie jest. Ja na Twoim miejscu poszedłbym w skórę. Czasami w niewiele większej cenie można w dobrym stanie dostać. |
Ogólnie te z tablicy to pierwsze lepsze jakie znalazłem i chciałem tylko sie upewnić czy właśnie te były w avancach żeby wiedzieć gdzie szukać, a z kolei skóra fajna sprawa ale wtedy musiałbym pomyśleć o komplecie bo nie bardzo troche boczki zostawić welurowe
gawron - 04-04-2014, 08:58
Wszystko fajnie tylko fotel kierowcy zajechany jak bura suka
Kylu - 04-04-2014, 10:46
Słuchaj, niedawno ktoś wrzucił link z alledrogo chyba kompletu skór do gala, łącznie z boczkami drzwi za chyba 700zł stan ideał Sam wtedy myślałem czy by sobie skóry nie sprezentować.
bongo_22 - 05-04-2014, 23:26
Jendrula, a może, jeśli na razie nie masz kasy na skórę, to pomyślisz o czymś takim -> http://forum.mitsumaniaki...929fd707041b6d3. Cena przystępna i według mnie o wiele lepiej się prezentuje niż to avance'owe granatowo-czarne coś
Jendrula - 06-04-2014, 02:39
Tzn jeżeli chodzi o skóre to już nie kwestia pieniędzy, a tego, że nawet chyba wole welury. Skóra dla mnie latem za gorąca, a zimą za zimna A głównie myślałem o tych fotelach avancowskich bo kanapa z tyłu jest naprawde w dobrym stanie i równie dobrze mógłbym wymienić sam przód plus ew. przednie boczki. Ale to co zapodałeś widze, że w sumie w dobrej cenie jak za komplet, musze to rozwarzyć
koliber124 - 06-04-2014, 21:47
Jendrula napisał/a: | Tzn jeżeli chodzi o skóre to już nie kwestia pieniędzy, a tego, że nawet chyba wole welury. Skóra dla mnie latem za gorąca, a zimą za zimna A głównie myślałem o tych fotelach avancowskich bo kanapa z tyłu jest naprawde w dobrym stanie i równie dobrze mógłbym wymienić sam przód plus ew. przednie boczki. Ale to co zapodałeś widze, że w sumie w dobrej cenie jak za komplet, musze to rozwarzyć |
Jeśli mogę się wypowiedzieć to podzielam zdanie bongo22, wybrałbym skórę lub welur. Te avancowe powiem szczerze szybciej się wycierają w porównaniu z welurem. Brud bardziej znać na tych z avanca z uwagi na ich specyficzną strukturę. Natomiast welur jest bardzo good.
bongo_22 - 06-04-2014, 22:00
koliber124 napisał/a: | Te avancowe powiem szczerze szybciej się wycierają w porównaniu z welurem. Brud bardziej znać na tych z avanca z uwagi na ich specyficzną strukturę. Natomiast welur jest bardzo good. |
Zgadza się. Nawet jak kupisz we w miarę porządnym stanie materiałowe z avance'a, to za jakiś czas znowu będziesz zastanawiał się nad wymianą Niestety skośnoocy inżynierowie nie przyłożyli się do jakości materiału w tych siedziskach
Kylu - 07-04-2014, 10:10
A ja chciałem kilka miłych słów napisać o praniu tapicerki przez Kolibra.
Generalnie jestem bardzo zadowolony z efektu! Wykładzina na podłodze normalnie jak z fabryki taka czyściutka. Wszystko wypucowane ekstra, moja bestyjka trafiła do takiego spa że od tamtej pory aż lepiej jeździ hehe.
A tak serio to mega robota - polecam każdemu kto chce mieć za małą kasę czystość z fabryki w aucie.
koliber124 - 07-04-2014, 21:35
Kylu napisał/a: | A ja chciałem kilka miłych słów napisać o praniu tapicerki przez Kolibra.
Generalnie jestem bardzo zadowolony z efektu! Wykładzina na podłodze normalnie jak z fabryki taka czyściutka. Wszystko wypucowane ekstra, moja bestyjka trafiła do takiego spa że od tamtej pory aż lepiej jeździ hehe.
A tak serio to mega robota - polecam każdemu kto chce mieć za małą kasę czystość z fabryki w aucie. |
- dzięki Kylu
gawron - 08-04-2014, 10:37
Potwierdzam dobrą robote robi EMil:)
Dawid - 08-04-2014, 16:12
Cześć. Ma ktoś może pożyczyć jakieś koła do Galanta tak na 3-4dni? Chce przemalować swoje felgi i muszę na czymś innym auto postawić Mogę zapłacić i jak będzie potrzeba dać coś w zastaw Pozdrawiam.
m6riano - 08-04-2014, 23:59
Ja u siebie testuje tylną kanape z avanca
gawron - 09-04-2014, 08:48
Dawid napisał/a: | Cześć. Ma ktoś może pożyczyć jakieś koła do Galanta tak na 3-4dni? Chce przemalować swoje felgi i muszę na czymś innym auto postawić Mogę zapłacić i jak będzie potrzeba dać coś w zastaw Pozdrawiam. |
Ja ci moge pożyczyć 15" alusy jak chcesz to dzwoń 792 013 232.
|
|
|