Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
JCH - 09-02-2013, 10:59
Aga napisał/a: | teraz na pewno nie jestem dobrym kompanem do towarzystwa | Eeee nooo.... nie rób scen
Aga napisał/a: | może się odrodzi w ciągu dwóch tygodni | 2 tyg to możesz nie zdążyć
wojzi - 09-02-2013, 14:07
Aga napisał/a: | w ostatnich dniach nastrój mi padł - może się odrodzi w ciągu dwóch tygodni
bo teraz na pewno nie jestem dobrym kompanem do towarzystwa
|
Polecam się poprawę nastroju. Skuteczność sprawdzona chyba częściowo na zlocie. Niektórym sie tak poprawił, że aż musieli usiąść.
mjsystem - 09-02-2013, 14:10
Aga napisał/a: | w ostatnich dniach nastrój mi padł - może się odrodzi w ciągu dwóch tygodni
bo teraz na pewno nie jestem dobrym kompanem do towarzystwa
tak czy siak pielgrzymka z Cz-wy przybędzie
|
Przyjedź Aguś, na pewno nie będzie czasu na zły nastrój.
mAGDA - 09-02-2013, 14:52
Aga, nie rób mi tego ja już miałam plan stoczyć się z Tobą całkiem na dół a tu co?? Ciężarowka ze mną nie będzie się staczać przecież
znaczy skulać się z góry po śniegu chciałam
Morfi - 09-02-2013, 15:13
Najlepiej pewne chwile przeżywać z ludzmi, dla których jesteś kimś i dadzą ci oparcie oraz wesprą dobrym słowem
Aga - 09-02-2013, 15:28
ok, postaram się
Magda możesz się staczać z naszą Mabdą
Wojzi, znam Twoje zdolności terapeutyczne - do dziś pamiętam jak szukałeś ze Sławkiem hotelu za domkiem - poprawa nastroju murowana
wojzi - 09-02-2013, 17:23
mAGDA napisał/a: | Aga, nie rób mi tego ja już miałam plan stoczyć się z Tobą całkiem na dół a tu co?? Ciężarowka ze mną nie będzie się staczać przecież |
Możesz staczać się z Renią. Kobita się wmężyłą w "górlaską" rodzinę to się musi umieć staczać
mAGDA - 09-02-2013, 18:01
wojzi, z Renią też chętnie się stoczę im więcej tym lepiej...
Aga z mabdą to ja już się stoczyłam nie raz ha ha ha
mjsystem - 09-02-2013, 18:14
mAGDA napisał/a: | wojzi, z Renią też chętnie się stoczę im więcej tym lepiej...
Aga z mabdą to ja już się stoczyłam nie raz ha ha ha
_________________ |
A my złapiemy nie-miśka i go zasypiemy
Wojciech Bogacz - 10-02-2013, 13:19
Czyli poziom łowiecki oficjalnie rozpoaczęty
Blondi - 10-02-2013, 13:49
mAGDA napisał/a: | Ciężarowka ze mną nie będzie się staczać przecież |
no nie wiem, nie wiem.
W sumie ksztalt mam niemal idealny do toczenia z górki
Jackall - 10-02-2013, 14:43
Po dłuuugiej nie obecności w końcu się odezwę
W zeszłym roku wspólny start był z Arge/McDonalds, tym razem proponowałbym dwuczęściowy - krakowski np z parkingu OBI/Tesco Wielicka i drugi ogólno MM na wcześniej wspomnianym MOP-ie. Skoro mamy już coś na kształt autostrady to można ją wykorzystać i dojechać nią do Brzeska.
Ja mam wolne na piątek więc piszę się na pierwszą turę
O której startujemy?
Kto ma niech weźmie CB.
mjsystem - 10-02-2013, 16:36
Jackall napisał/a: | W zeszłym roku wspólny start był z Arge/McDonalds, tym razem proponowałbym dwuczęściowy - krakowski np z parkingu OBI/Tesco Wielicka i drugi ogólno MM na wcześniej wspomnianym MOP-ie. Skoro mamy już coś na kształt autostrady to można ją wykorzystać i dojechać nią do Brzeska.
Ja mam wolne na piątek więc piszę się na pierwszą turę
O której startujemy?
Kto ma niech weźmie CB.
_________________ |
OK. Melduję poranny wyjazd, skąd? nie ma znaczenia. Zdecydujcie, ja dojadę(no kurczę taki ugodowy jestem). CB mam
Wojciech Bogacz napisał/a: |
Czyli poziom łowiecki oficjalnie rozpoaczęty
_________________ |
No ba
Jackall - 10-02-2013, 16:58
Mam jeszcze pytanie - propozycję: może na jedną kolację wzorem zeszłego roku zrobimy grilla?
mjsystem - 10-02-2013, 17:03
Jackall napisał/a: | Mam jeszcze pytanie - propozycję: może na jedną kolację wzorem zeszłego roku zrobimy grilla? |
No to oczywiste!!!!!!!!
|
|
|