To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VII

Seichan - 11-12-2012, 08:15

Dzień dobry ;)
ANDREW napisał/a:
Zaraz będę Wagona na forum wystawiał na sprzedaż...

A jednym z warunków sprzedaży samochodu na forum nie jest opis samochodu w naszych mi¶kach/niemi¶kach?

Andrew - 11-12-2012, 08:16

Seichan napisał/a:
A jednym z warunków sprzedaży samochodu na forum nie jest opis samochodu w naszych mi¶kach/niemi¶kach?

Z tego co pamiętam, były wystawiane auta nie opisywane. Mniejsza z tym :wink:

Seichan - 11-12-2012, 08:17

ANDREW napisał/a:
Hehe chciałem wystawić Wagona na forum, ale chyba moderatorzy odrzucili :mrgreen:

Zasady sprzedaży:
12. Samochód, który chcesz sprzedać na Forum musi być poza podejrzeniami. To nie jest Allegro, tu się nie oszukuje, nie kłamie i nie zdziw się jeżeli Twoje ogłoszenie nie zostanie dopuszczone bo na przykład nie opisałe¶ historii swojego samochodu w dziale Nasze Mi¶ki

Yoshiko - 11-12-2012, 08:24

ANDREW napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
może troszkę ¶niegu :wink:

Pada u Ciebie :?:

taaaaaa w nocy dosypało
i dalej pada nieustannie :evil:

Jaro1974 - 11-12-2012, 11:04

U nas na razie spokój ze ¶niegiem. Nic nie sypie i niech tak na razie zostanie :mrgreen:
radek79 - 11-12-2012, 13:34

po robocie

[ Dodano: 11-12-2012, 13:49 ]
Seichan napisał/a:
ANDREW napisał/a:
Hehe chciałem wystawić Wagona na forum, ale chyba moderatorzy odrzucili :mrgreen:

Zasady sprzedaży:
12. Samochód, który chcesz sprzedać na Forum musi być poza podejrzeniami. To nie jest Allegro, tu się nie oszukuje, nie kłamie i nie zdziw się jeżeli Twoje ogłoszenie nie zostanie dopuszczone bo na przykład nie opisałe¶ historii swojego samochodu w dziale Nasze Mi¶ki

ten na pewno nie ma historii na forum :wink:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=76707

tomasek - 11-12-2012, 17:07

Czołem misiaki :wink:
Zawsze możesz zapytać co było powodem odrzucenia ogłoszenia :wink:

grzesiopol - 11-12-2012, 18:54

Dobry wieczór
ANDREW napisał/a:
może po prostu jest spoza forum i dlatego, Andrzej zerknij tutaj może który¶ pkt. nie odpowiada http://forum.mitsumaniaki...c.php?p=106#106
Seichan napisał/a:
mój nie był opisany a jako¶ jestem weteranem w wystawianiu MSW. :wink: =D> :king: :salute:
ݱdam :brave: dla słów pisanych :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seichan napisał/a:
bo na przykład nie opisałe¶ historii swojego samochodu w dziale Nasze Mi¶ki
na przykład, czyli może być spoza forum i nie można uzyskać informacji na temat samochodu i jego wła¶ciciela poprzez poczytanie sobie jego postów. :roll:
tomasek napisał/a:
Zawsze możesz zapytać co było powodem odrzucenia ogłoszenia :wink:
ot m±drego warto posłuchać. Sk±d¶ znam te złowieszcze słowa "zawsze możesz" :wink:

A tak nawiasem mówi±c czy jest chętny do posprz±tania mojej kuchni (nic za darmo płatne słowami Bóg zapłać) jutro przychodzi go¶cio i będzie mi podł±czał kuchnię gazow±.
Uprzedzę pytania - tak mogę sam to zrobić, ale i tak musiałbym zapłacić za podbicie gwarancji i materiały więc na jedno wychodzi. Po za tym na kogo¶ będzie można zgonić jak będzie ¶mierdziało. :mrgreen: :twisted:

Soner - 11-12-2012, 19:22

ANDREW napisał/a:
A czy on go sprzedaje :?: :wink:
A nie wiem zapytaj. Kiedy¶ słyszałem o takiej propozycji.
radek79 - 11-12-2012, 19:45

mnie co¶ naleciało że by sobie kupić takiego gala na zimę http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C26798973.html
żeby to jeszcze było bliżej mnie to bym jechał od razu

Jaro1974 - 11-12-2012, 21:20

Radek fajny galancik i za nieduż± kasę :wink:
radek79 - 11-12-2012, 21:51

tylko boję się że mógł by stan±ć po drodze :wink:
powiem ci jarek że powoli mi przechodzi już z outlanderem ,wcale nie jest lepszym samochodem od gala ,jeĽdziłem 2.0T i 220konn± V6 i rewelacji niema tyle że ma napęd na 4 koła

Jaro1974 - 11-12-2012, 21:55

No to już masz jaki¶ punkt odniesienia. Ty u siebie masz 160 z groszami a w outku jest 220 i to w dodatku z turbo a jak turbo to trzeba się liczyć z większymi kosztami ewentualnej naprawy. Jedynym plusem może być to że siedzi się wyżej :mrgreen:
radek79 - 11-12-2012, 22:01

Jaro1974 napisał/a:
Jedynym plusem może być to że siedzi się wyżej :mrgreen:

tu masz rację , mocno się przechylaj± w zakrętach te outki to mi się nie podoba

[ Dodano: 11-12-2012, 22:05 ]
uciekam ,żona woła :lol:

tomasek - 11-12-2012, 22:05

radek79 napisał/a:
mocno się przechylaj± w zakrętach te outki to mi się nie podoba
To oddasz go do mojego kumpla na przeróbkę terenow±,to więcej ci się nie przechyli :twisted: