To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polecane filmy!

Tomek - 13-05-2013, 08:29

mjsystem napisał/a:
jest nietuzinkowy i mało przewidywalny. To chyba dobra cecha współczesnych produkcji?

chciałeś powiedzieć rzadka cecha

mjsystem - 13-05-2013, 17:17

tomek84 napisał/a:

mjsystem napisał/a:
jest nietuzinkowy i mało przewidywalny. To chyba dobra cecha współczesnych produkcji?

chciałeś powiedzieć rzadka cecha

chciałem powiedzieć dobra cecha wśród współczesnych produkcji :mrgreen:
Przyłapałeś mnie na zjedzeniu słowa :oops:

przemekkopaczek - 20-05-2013, 11:58

Ja oglądałem ostatnio reklamę człowieka ze stali (superman) i już nie mogę się doczekać tego filmu. Mam nadzieję że wyjdzie coś w stylu Batmana w końcu nolan maczał w tym palce.
cns80 - 20-05-2013, 12:27

PiotrNowikson napisał/a:
Co do filmu Układ zamknięty, to jestem pod olbrzymim wrażeniem. Po prostu świetny, i warty zobaczenia.
Już dwie osoby mi powiedziały że nie warto tego oglądać, bo jest do bólu przewidywalny i niczym nie zaskakuje. Sam jeszcze nie widziałem.
Fragu - 20-05-2013, 12:57

Niedawno ogladane - PANACEUM. Polecam wszystkim, którzy lubią być zaskakiwani. Świetna rola Rooney Mary...jeszcze lepsza w dziewczynie z tatuażem.
maniax86 - 20-05-2013, 13:33

Racja Panaceum bardzo dobry film..... jedynie początkowe 20-30 minut może trochę przynudzać ale potem już jest bardzo ciekawie
Rzeznik - 20-05-2013, 16:41

Z "ostatnich" polecam Argo, moim zdaniem Oscary w pełni zasłużone, bo to bardzo dobry film, nawet jeśli ktoś mocno w geopolityce nie siedzi.
Przyzwoity jest "The Last Stand" z Arnoldem, Pan Gubernator w bardzo dobrej formie, a i sam film z jajem, trzyma lekko ironiczny klimat.

placet - 20-05-2013, 21:55

Po zachęceniu zobaczyłem dziś Sępa - muszę powiedzieć... REWELACJA!
oloolo - 03-08-2013, 09:00

Ja polecam film Blood Shot http://www.seans24.pl/film/52846-blood-shot/

Bob należy do siatki terrorystycznej, która zamierza zaatakować Los Angeles. Zamach udaremnić ma nietypowy duet agentów, który składa się z wampira i byłego policjanta.